Οι αγρότες φταινε στβολια, ή τα λαμόγια και οι πολιτικοί που έχουν φτιάξει ωραία σχέση μαζί τους και την πληρώνουν όλοι;
Δεν σε πιάνω. Δεν φταίει ο "αγροτης" που τσεπώνουν επιδοτήσεις για φανταστικά χωράφια, κοπάδια κτλ;
Αυτός που τα πήρε ναι, φταίει. Αλλά αυτός δεν είναι καν αγρότης. Τρελό Ε; Να μην συμψηφιζεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:32Δεν σε πιάνω. Δεν φταίει ο "αγροτης" που τσεπώνουν επιδοτήσεις για φανταστικά χωράφια, κοπάδια κτλ;
Τον εμποδίζει κανένας να πάρει τα λεφτά και όντως να φτιάξει παραγωγή;
Ρωτάω γιατί κάθε λίγο ακούμε και κάτι πιπες ότι η εε δεν μας αφήνει να παράξουμε
Επειδή τυγχάνει να έχω ρίζες και σπίτι στην Κρήτη θα με επιτρέψεις να ξέρω από πρώτο χέρι για το πόσα έχουν τσεπωσει οι αγρότες κοροιδευοντας τον κόσμοAitwlos έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:35Αυτός που τα πήρε ναι, φταίει. Αλλά αυτός δεν είναι καν αγρότης. Τρελό Ε; Να μην συμψηφιζεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:32Δεν σε πιάνω. Δεν φταίει ο "αγροτης" που τσεπώνουν επιδοτήσεις για φανταστικά χωράφια, κοπάδια κτλ;
Ρωτάω γιατί κάθε λίγο ακούμε και κάτι πιπες ότι η εε δεν μας αφήνει να παράξουμε
Και αυτό με την Ε.Ε ισχύει και δεν ισχύει.
Όταν εισάγαμε λεμόνια από Αργεντινή πχ, δεν ήταν πως δεν επαρκούσε η ποσότητα των λεμονιών στην Ελλάδα.
Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:39Επειδή τυγχάνει να έχω ρίζες και σπίτι στην Κρήτη θα με επιτρέψεις να ξέρω από πρώτο χέρι για το πόσα έχουν τσεπωσει οι αγρότες κοροιδευοντας τον κόσμοAitwlos έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:35Αυτός που τα πήρε ναι, φταίει. Αλλά αυτός δεν είναι καν αγρότης. Τρελό Ε; Να μην συμψηφιζεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:32
Δεν σε πιάνω. Δεν φταίει ο "αγροτης" που τσεπώνουν επιδοτήσεις για φανταστικά χωράφια, κοπάδια κτλ;
Και αυτό με την Ε.Ε ισχύει και δεν ισχύει.
Όταν εισάγαμε λεμόνια από Αργεντινή πχ, δεν ήταν πως δεν επαρκούσε η ποσότητα των λεμονιών στην Ελλάδα.
Προφανώς όχι όλοι αλλά παρά πολλοί
Δεν έφτασε η Λάρισα να είναι η νο 1 πόλη στα καγιεν γιατί οι Λαρισαίοι είχαν παραγωγή Ολλανδίας
Να σε ενημερώσω ότι το ξέρω πως δεν είναι μελος. Επίσης να σε ενημερώσω πως το ότι εισαγεις λεμόνια από εκεί είναι μέρος μιας ευρύτερης συμμαχίας και όχι γιατί τα χρειάζεσαι εσύ σαν χώρα. Κάτι ξέρουμε και εμείς και ας μην έχουμε ρίζες και σπίτι στην ΚρητηΔημοκράτης έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:40Να σε ενημερώσω ότι η Αργεντινή δεν είναι στην εε. Εισαγεις από εκεί γιατί η Αργεντινή όντως έχει παραγωγή και εσύ όντως δεν έχεις
Δεν είπα ότι έχουν όλοι καγιεν, ούτε καν ότι έφαγαν επιδοτήσεις μόνο αγρότες. Πχξερω ξενοδόχο που η μισή του επιδότηση έγινε suv, μηχανή Κρος και ποιος ξέρει τι άλλο. Όμως είναι γεγονός ότι η Λάρισα το 2009 ήταν η νο1 πόλη στην κατά κεφαλήν κατοχη καγιεν στον κόσμοAitwlos έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:46Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:39Επειδή τυγχάνει να έχω ρίζες και σπίτι στην Κρήτη θα με επιτρέψεις να ξέρω από πρώτο χέρι για το πόσα έχουν τσεπωσει οι αγρότες κοροιδευοντας τον κόσμο
Προφανώς όχι όλοι αλλά παρά πολλοί
Δεν έφτασε η Λάρισα να είναι η νο 1 πόλη στα καγιεν γιατί οι Λαρισαίοι είχαν παραγωγή Ολλανδίας
Α άμα έχεις ρίζες στην Κρήτη, εξηγούνται πολλά. Και αναφέρεις όλα τα κλισέ. Δηλαδή ο κάθε αγρότης έχει καγιέν.
Αφού έχεις γνώσει, λοιπόν, θα μου απαντήσεις σε 3 πράγματα.
Γιατί εισάγαμε πράγματα που οι δικοί μας αγρότες πέταγαν αφού δεν είχαν να τα πουλήσουν;
Γιατί απαγορεύτηκαν παραγωγές που ζούσαν ολοκληροι νόμοι, αλλά δεν σταματήσαμε να εισαγουμε;
Γιατί ενώ έπεφταν λεφτά χωρίς να δουλεύεις, οι μισοί την έκαναν για Αθήνα και φιλαγαν κατουρημενες ποδιές να βολεύουν κάπου και οι άλλοι μισοί πήρατε τον δρόμο της ξενιτιάς; Μαλακές είστε όλοι; Δεν καθόμασταν στα χωριά σας να φτιάξετε καγιέν;
Ποια συμμαχία έχουμε ακριβώς που ζητάει εισαγωγή λεμονιων από Κρήτη και πως καταλήγει το αργεντίνικο λεμόνι να είναι πιο φθηνό από το ελληνικό;Aitwlos έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:47Να σε ενημερώσω ότι το ξέρω πως δεν είναι μελος. Επίσης να σε ενημερώσω πως το ότι εισαγεις λεμόνια από εκεί είναι μέρος μιας ευρύτερης συμμαχίας και όχι γιατί τα χρειάζεσαι εσύ σαν χώρα. Κάτι ξέρουμε και εμείς και ας μην έχουμε ρίζες και σπίτι στην ΚρητηΔημοκράτης έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:40Να σε ενημερώσω ότι η Αργεντινή δεν είναι στην εε. Εισαγεις από εκεί γιατί η Αργεντινή όντως έχει παραγωγή και εσύ όντως δεν έχεις
τις επιδοτήσεις τις παίρνει το υπουργείο και τις μοιράζει αναλόγωςΔημοκράτης έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:32Δεν σε πιάνω. Δεν φταίει ο "αγροτης" που τσεπώνουν επιδοτήσεις για φανταστικά χωράφια, κοπάδια κτλ;
Τι λες μωρε; νομίζεις ότι έρχεται ο οπεκεπε και σε λέει πάρε 10000ε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑20 Αύγ 2024, 01:22τις επιδοτήσεις τις παίρνει το υπουργείο και τις μοιράζει αναλόγωςΔημοκράτης έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 17:32Δεν σε πιάνω. Δεν φταίει ο "αγροτης" που τσεπώνουν επιδοτήσεις για φανταστικά χωράφια, κοπάδια κτλ;
ο αγρότης δεν βρίσκεται σε θέση να πάρει αποφάσεις για το ποιος και πόσα θα πάρει
αν κάποιος παίρνει λεφτά για φανταστικά χωράφια, την κύρια ευθύνη την έχει αυτός που του τα δίνει χωρίς να έχει τσεκάρει πρώτα αν είναι αληθή τα στοιχεία που του υποβάλλει ο αιτών