Εγώ σου πάω στοίχημα ότι αν κάνεις γκάλοπ στον δρόμο θα εκπλαγείς 'δυσάρεστα'. Ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει και να σκέφτεται με τον κλασικό χάρτη.
Το αληθινό μέγεθος των χωρών
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Το αληθινό μέγεθος των χωρών
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
44.6-30=14.6Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:11Μαλακίες λες, ως συνήθως. Η Ασία είναι 44.6 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ η Αφρική 30 οποτε όχι 50%.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:59Η Ρωσία είναι συνολικά 17 εκ. χλμ² και η Ευρώπη 6, οπότε όχι, δεν είναι σχεδόν ίδιες. Η Ρωσία είναι 180% μεγαλύτερη.
Η μεγαλύτερη ήπειρος είναι η Ασία, αν χρησιμοποιείς το σύστημα των 7 ηπείρων, ή η Ευρασία αν χρησιμοποιείς το σύστημα των 5 ηπείρων. Η Ασία είναι 50% μεγαλύτερη από την Αφρική. Στο σύστημα των 5 ηπείρων, δεύτερη μεγαλύτερη είναι η Αμερική.
Λοιπόν, για να ξανακοιτάξτε λίγο τις πληροφορίες σας μερικοί "ξερόλες" σαν και εσένα, διότι έχουμε μπουχτήσει με τα fake news του φαπαζίτη. Για σοβαρευτείτε λίγο.
το 14.6 ειναι το 49.9% του 30.
Καλα στα λεει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σοβαρευτείτε λέμε. Είπαμε Ρωσία χωρίς τη ΣιβηρίαGeorge_V έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:2444.6-30=14.6Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:11Μαλακίες λες, ως συνήθως. Η Ασία είναι 44.6 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ η Αφρική 30 οποτε όχι 50%.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:59
Η Ρωσία είναι συνολικά 17 εκ. χλμ² και η Ευρώπη 6, οπότε όχι, δεν είναι σχεδόν ίδιες. Η Ρωσία είναι 180% μεγαλύτερη.
Η μεγαλύτερη ήπειρος είναι η Ασία, αν χρησιμοποιείς το σύστημα των 7 ηπείρων, ή η Ευρασία αν χρησιμοποιείς το σύστημα των 5 ηπείρων. Η Ασία είναι 50% μεγαλύτερη από την Αφρική. Στο σύστημα των 5 ηπείρων, δεύτερη μεγαλύτερη είναι η Αμερική.
Λοιπόν, για να ξανακοιτάξτε λίγο τις πληροφορίες σας μερικοί "ξερόλες" σαν και εσένα, διότι έχουμε μπουχτήσει με τα fake news του φαπαζίτη. Για σοβαρευτείτε λίγο.
Καλα στα λεει.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ασια γραφεις.Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:26Σοβαρευτείτε λέμε. Είπαμε Ρωσία χωρίς τη ΣιβηρίαGeorge_V έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:2444.6-30=14.6Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:11
Μαλακίες λες, ως συνήθως. Η Ασία είναι 44.6 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ η Αφρική 30 οποτε όχι 50%.
Καλα στα λεει.
Δε βλεπω στο ποστ που κουοταρα να λες χωρις τη Σιβηρια.
Και η Σιβηρια ειναι στην Ασια εκτος και αν μετακομισε ξερω γω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 26 Σεπ 2024, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τι λες άνθρωπέ μου; Τι σού λέει ο George και τι απαντάς εσύ (το συνηθίζεις και με άλλους βλέπω, όχι μόνο με μένα).Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:26Σοβαρευτείτε λέμε. Είπαμε Ρωσία χωρίς τη ΣιβηρίαGeorge_V έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:2444.6-30=14.6Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:11
Μαλακίες λες, ως συνήθως. Η Ασία είναι 44.6 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ η Αφρική 30 οποτε όχι 50%.
Καλα στα λεει.
30 x 1,5 = 45. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Τίτλος νήματος, το αληθινό μέγεθος των χωρών.
Συνεχίζει, η Ρωσία (χωρίς σιβηρία) είναι μικρότερη από....
Συνεχίζει, η Ρωσία (χωρίς σιβηρία) είναι μικρότερη από....

τζημερικος
- hellegennes
Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:11Μαλακίες λες, ως συνήθως. Η Ασία είναι 44.6 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ η Αφρική 30 οποτε όχι 50%.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:59Η Ρωσία είναι συνολικά 17 εκ. χλμ² και η Ευρώπη 6, οπότε όχι, δεν είναι σχεδόν ίδιες. Η Ρωσία είναι 180% μεγαλύτερη.

Είσαι πολύ αστείος. Η παραπληροφόρησή μου ήταν η στρογγυλοποίηση 1,5% πάνω.

Εσύ που έγραψες ότι είναι μεγαλύτερη η Αφρική δεν τρέχει κάστανο.
Φίλε, ο σωστός τρόπος να απαντήσεις είναι να πεις "συγγνώμη, έκανα λάθος", όχι να λες αρχιδιές με θράσος χιλίων καρδιναλίων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μαγγελάνε απο τα λιντλhellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 14:27Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:11Μαλακίες λες, ως συνήθως. Η Ασία είναι 44.6 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ η Αφρική 30 οποτε όχι 50%.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:59
Η Ρωσία είναι συνολικά 17 εκ. χλμ² και η Ευρώπη 6, οπότε όχι, δεν είναι σχεδόν ίδιες. Η Ρωσία είναι 180% μεγαλύτερη.
Είσαι πολύ αστείος. Η παραπληροφόρησή μου ήταν η στρογγυλοποίηση 1,5% πάνω.
Εσύ που έγραψες ότι είναι μεγαλύτερη η Αφρική δεν τρέχει κάστανο.
Φίλε, ο σωστός τρόπος να απαντήσεις είναι να πεις "συγγνώμη, έκανα λάθος", όχι να λες αρχιδιές με θράσος χιλίων καρδιναλίων.

Πές και κάνα "συγνώμη, δε κατάλαβα βρε αδερφέ". Εδώ πιάστηκες αδιάβαστος. Δε θα σου πέσει η κορώνα

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Cecily Anne
Να γιατί γκρινιάζω ότι στο δημοτικό δεν κάνουν τίποτα πλέον. Ορίστε τα αποτελέσματα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Ναι και η Γη χωρίς τον πυρήνα της είναι μικρότερη από την Αφροδίτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, αλλά αυτός δεν πήγε τώρα δημοτικό, απλά κοιμόταν στο μάθημα της γεωγραφίας.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 14:34Να γιατί γκρινιάζω ότι στο δημοτικό δεν κάνουν τίποτα πλέον. Ορίστε τα αποτελέσματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι δυνατόν να κάνετε λάθος στα ίδια σας τα ποστς;Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:26Σοβαρευτείτε λέμε. Είπαμε Ρωσία χωρίς τη ΣιβηρίαGeorge_V έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:2444.6-30=14.6Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:11
Καλα στα λεει.

Έκανες σύγκριση μεγέθους Ασίας και Αφρικής...
Γράφει ο hellegennes ότι η Ασία είναι 50% μεγαλύτερη από την Αφρική, που είναι σωστό.
Εκφέρεις αντίρρηση, βάζοντας μπροστά τους αριθμούς, που όμως επιβεβαιώνουν τον hellegennes.
Στο επισημαίνει ο George_V και εσύ απαντάς πως πρέπει να σοβαρευτούν, διότι είπατε Ρωσία χωρίς την Σιβηρία!

Στην σύγκριση μεγέθους Ασίας - Αφρικής, που ακριβώς παίζει ρόλο η Ρωσία χωρίς την Σιβηρία;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μαθηματικά δεν κάνατε στο σχολείο και οι 2;Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:11Μαλακίες λες, ως συνήθως. Η Ασία είναι 44.6 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ η Αφρική 30 οποτε όχι 50%.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:59Η Ρωσία είναι συνολικά 17 εκ. χλμ² και η Ευρώπη 6, οπότε όχι, δεν είναι σχεδόν ίδιες. Η Ρωσία είναι 180% μεγαλύτερη.
Αν ισχύουν οι ως άνω αριθμοί,
Η Ασια είναι 50% μεγαλύτερη από την Αφρική και η Ρωσία 300% μεγαλύτερη από την Ευρώπη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 14:58Μαθηματικά δεν κάνατε στο σχολείο και οι 2;Unique έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:11Μαλακίες λες, ως συνήθως. Η Ασία είναι 44.6 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ η Αφρική 30 οποτε όχι 50%.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:59
Αν ισχύουν οι ως άνω αριθμοί,
Η Ασια είναι 50% μεγαλύτερη από την Αφρική και η Ρωσία 300% μεγαλύτερη από την Ευρώπη.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΛΕΠΡΑ
11 Φεβ 2025, 11:19
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε βγάλει συναγρίδα σε τέτοιο μέγεθος ;
από Μαδουραίος » 14 Αύγ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 927 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
24 Ιαν 2025, 16:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρκελ θαυμαστής του Τσίπρα. Χρωσταμε μια συγνώμη στον αληθινό ηγέτη
από Γαληνός » 26 Νοέμ 2024, 17:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 166 Απαντήσεις
- 3900 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
03 Δεκ 2024, 19:11
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Φεβ 2024, 18:58