Otto Weininger έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 10:17Υπερτιμημένος σε καμία περίπτωση.
Από τα σπάνια ταλέντα, θα αργήσει πολύ να βγει άλλος King.
Απλώς πολύ soft horror με εξαίρεση ίσως το Salems Lot.

Otto Weininger έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 10:17Υπερτιμημένος σε καμία περίπτωση.
Από τα σπάνια ταλέντα, θα αργήσει πολύ να βγει άλλος King.
Απλώς πολύ soft horror με εξαίρεση ίσως το Salems Lot.
Έχει γράψει και "κανονικά" μυθιστορηματα, χωρίς στοιχεία μεταφυσικού. Οχι πολλά άλλα υπαρχουν.Space_Passenger έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 14:53Εχω διαβασει καποια βιβλια του. Δεν μου αρεσει το Υπερφυσικο - Μεταφυσικο στοιχειο σε αυτα. Δηλαδη ειναι κατι που δεν μπορει να γινει στην πραγματικη ζωη. Δεν ειναι ρεαλιστικα δηλαδη. Δεν ειναι ασχημα γραμμενα αλλα εχω αλλο γουστο. Οποτε σταματησα να αγοραζω βιβλια του. π.χ του Νταν Μπραουν ειναι τραβηγμενα αλλα ρεαλιστικα. Τα προτιμω.
Για λεγε τιτλους αν ξερεις να τα εχω υποψην.NewModelArmy έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 18:29Έχει γράψει και "κανονικά" μυθιστορηματα, χωρίς στοιχεία μεταφυσικού. Οχι πολλά άλλα υπαρχουν.
My nigga
Ε καλα δεν του εκατσε στην κληρωση, κατι ειχαν οι ιστοριες για να τις προτιμησουν αυτοι.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 01:19Ενας αρκετα καλος συγγραφεας που ειχε την μεγαλη τυχη στην αρχη της καρριερας του(οταν δεν ηταν καν 30 χρονω)να γινουν ταινιες με σκηνοθετες τον Μπριαν Ντε Παλμα και τον Στανλει Κιουμπρικ μερικα απο τα πρωτα βιβλια του.
Space_Passenger έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 22:52Για λεγε τιτλους αν ξερεις να τα εχω υποψην.NewModelArmy έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 18:29Έχει γράψει και "κανονικά" μυθιστορηματα, χωρίς στοιχεία μεταφυσικού. Οχι πολλά άλλα υπαρχουν.
Α ναι εχεις δικιο. Εχω δει την ταινια πολυ δυνατη.