άνοιξα degiro
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: άνοιξα degiro
Μη μπλέκεις με Αμερική.
Έχει δέκα χρόνια που προσπαθώ να ρευστοποιήσω κάτι μετοχές κληρονομιά από θείο στο Αμέρικα κι έχω βελαξει.
Υγ. Κερασάκι στην τούρτα οι Ιταλοαμερικανοι δικηγόροι.
Έχει δέκα χρόνια που προσπαθώ να ρευστοποιήσω κάτι μετοχές κληρονομιά από θείο στο Αμέρικα κι έχω βελαξει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Κι εγώ αυτό νομίζα, έξυπνο όνομα. Αυτά τα γυρομπανκ είναι ντεμοντε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν οι δικηγοροι ειναι ο διαολος αυτοι ειναι ο Σατανας, ο Βεελζεβουλ και ο Μεφιστοφελης σε συσκευασια του ενος.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 16:02
Πιο λαμογια και κλεφτες δεν εχω ξαναδει. Για κατι κληρονομικα μας φαγανε τα μισα λεφτα απο οτι ηταν να παρουμε. Μαφιοζικη ληστεια κανονικη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αν πάρω ένα EFT μετά δεν φαίνεται να κλείνει κάποτε και να μου δίνει τα λεφτά. Πρέπει να βρω ένα νέο θύμα να του το πουλήσω. Εγώ θα ήθελα κάτι που στο τέλος να σου ρευστοποιείται από τον ίδιο τον απατεώνα που στο πουλάει. Σαν ομόλογο αλλά backed από επενδύσεις ένα πράγμα.
Προφανώς γίνεται έξτρα πολύπλοκο επειδή είναι κληρονομιά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 16:02Μη μπλέκεις με Αμερική.
- Cecily Anne
Έχω μπει εγώ και βάζω μονοευρα όπου μπορώ

Είμαι πολύ γελοία , αλλά είχε πλάκα !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Με email στα spam σου ήρθε το μήνυμα για τις μετοχές που άφησε ο θείος;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 16:02Μη μπλέκεις με Αμερική.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Η VUAA φαίνεται καλή φάση. Ψαχτο λίγο.
Δίνει κατά μέσο όρο 15-20% το χρόνο.
Από αρχές Φλεβάρη μέχρι τωρα με έχει 24,90% πάνω
Σαν broker επίσης ρίξε και μια ματιά στην IBKR.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τί εννοείς; Τα πουλάς κανονικά στις χρηματαγορές στην εκάστοτε τιμή.foscilis έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 17:15αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αν πάρω ένα EFT μετά δεν φαίνεται να κλείνει κάποτε και να μου δίνει τα λεφτά. Πρέπει να βρω ένα νέο θύμα να του το πουλήσω. Εγώ θα ήθελα κάτι που στο τέλος να σου ρευστοποιείται από τον ίδιο τον απατεώνα που στο πουλάει. Σαν ομόλογο αλλά backed από επενδύσεις ένα πράγμα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ναι αλλα αυτο σημαινει πρεπει να βρεθει καποιος που θα τα αγορασει απο εμενα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 17:56Τί εννοείς; Τα πουλάς κανονικά στις χρηματαγορές στην εκάστοτε τιμή.foscilis έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 17:15αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αν πάρω ένα EFT μετά δεν φαίνεται να κλείνει κάποτε και να μου δίνει τα λεφτά. Πρέπει να βρω ένα νέο θύμα να του το πουλήσω. Εγώ θα ήθελα κάτι που στο τέλος να σου ρευστοποιείται από τον ίδιο τον απατεώνα που στο πουλάει. Σαν ομόλογο αλλά backed από επενδύσεις ένα πράγμα.