κατάλαβα..είναι τέτοιοι

κατάλαβα..είναι τέτοιοι
Ειναι γαλακτομπουρακαιοι! Με τον μπακλαβα θαρχισουν... δεν εχει αμυγδαλο μεσα, αλλα φτηνιαρικο καρυδι και φουντουκι... και ειναι χοντροκομμενα και να δες που πατιεται ο ξηρος καρπος αρα κοτσο σε επιασαν και σουπαν οτι ειναι αμυγδαλο... και θα θελω ναυτοπυρποληθω χρονιαρα μερα! Αλλα ενας κορμος σαν δευτερο γλυκο, θα ικανοποιησει και τα πιτσιρικια!
Εμενα δε με νοιαζει. Τρωω.
Μακρια απο μας τετοιες παρεξηγησεις! Να φας! Ε μα... Θα εχεις το αρνακι στο φουρνο και δε θαχεις τζατζικι να το βουτηξεις;
μπήκα στο νήμα με την ιδέα ότι ψαχνει χορτοφαγικές λύσεις
Το φρικασε με κατσικακιCustom_F έγραψε: ↑18 Νοέμ 2018, 17:02Ωραιες ιδεες! Μπραβο!
Δε θαθελα να βαλω τηγανι εκεινη τη μερα, μη μυριζει το σπιτι, οποτε δεν παιζει η συκωταρια.
Φρικασε με τι κρεας; κανα χοιρινο; ποιο κομματι ειναι καλυτερο; σπαλα;
Και λαχανοντολμαδες θα μπορουσα να εχω φτιαξει απτην προηγουμενη το βραδυ και να κανω τη σαλτσα αβγολεμονο την ιδια μερα!
Αυτη τη συνταγη με τα κοτσια θα την ψαξω! και ενω μου ακουγεται μανικι το κοτσι, μου εχουν πει οτι ειναι ευκολο!
Πραγματι ελεγα να κανω ακριβως αυτες τις σαλατες που ειπες μπρμπ τυτ. Μαρουλι με μπλιμπλικια, λαχανο με αλλα μπλιμπλικια, μελιτζανοσαλατα, τζατζικι. Η διαφορα ειναι οτι εγω τις σκεφτηκα για να συνοδευουν τα πτωματα.
Ωραιο και το γεμιστο χοιρινο ρολο! Αυτη τη γκουλας την εχω ξανακουσει αλλα δεν εχω δωσει βαση... θα την κοιταξω.
Τι κομματι χοιρινο βαζετε;