Μέχρι και τον Γάγγη θα πάρουμε.
Δημιουργία Εφεδρικου Σώματος 150000 ανδρων σχεδιάζει η κυβερνηση μεχρι το 2030
Re: Δημιουργία Εφεδρικου Σώματος 150000 ανδρων σχεδιάζει η κυβερνηση μεχρι το 2030
-
Re: Δημιουργία Εφεδρικου Σώματος 150000 ανδρων σχεδιάζει η κυβερνηση μεχρι το 2030
Α οκ. Είμαι 37 και πριν κανά δυο χρόνια μου άλλαξαν το φύλλο πορείας από πράσινο σε λευκό. Θεωρώ πως πλέον δεν με υπολογίζουν για μετεκπαιδεύσεις.
Με είχαν καλέσει το 2020 για 6ήμερη εκπαίδευση αλλά το ακύρωσαν τελευταία στιγμή, μάλλον λόγω της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων κόβιντ εκείνη την περίοδο (φθινόπωρο).
- Υδράργυρος
Δε διαβασα τιποτα για αποζημιωση. Χωρις αποζημιωση εφεδρεια δεν εχεις.
Αλλο, τα δυο κεντρα σε αθηνα και θεσσαλονικη. Περιφερειακη αναπτυξη ρεεεε. Ολα στην αθηνα τα μαζεθουνε?
Σιγουρα ειναι καλος υπουργος;
Αλλο, τα δυο κεντρα σε αθηνα και θεσσαλονικη. Περιφερειακη αναπτυξη ρεεεε. Ολα στην αθηνα τα μαζεθουνε?
Ετσι γαμα η δεξια χαμασο πουτινο μοιρολογίστρες των αδικοσφαγμενων μουσλιμ της τριπολιτσας . 

Το ενδιαφέρον είναι η συγχώνευση των διοικήσεων επιστράτευσης και εθνοφυλακής σε μία που συμβαδίζει με το κόψιμο θέσεων εργασίας και μείωση των ανώτερων αξιωματικών. Και αυτό που μου λέει το όλο θέμα είναι ότι μετεκπαίδευση ουσιαστικά θα παρέχεται σε όσους το ζητήσουν.. Θα πρέπει να το δούμε αν θα δουλέψει, έχω τις επιφυλάξεις μου.. Και η εθνοφυλακή σαν θεσμός με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε και έχει απαξιωθεί πλέον..
Japetus έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 07:14Το ενδιαφέρον είναι η συγχώνευση των διοικήσεων επιστράτευσης και εθνοφυλακής σε μία που συμβαδίζει με το κόψιμο θέσεων εργασίας και μείωση των ανώτερων αξιωματικών. Και αυτό που μου λέει το όλο θέμα είναι ότι μετεκπαίδευση ουσιαστικά θα παρέχεται σε όσους το ζητήσουν.. Θα πρέπει να το δούμε αν θα δουλέψει, έχω τις επιφυλάξεις μου.. Και η εθνοφυλακή σαν θεσμός με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε και έχει απαξιωθεί πλέον..
Ο ελληνικός στρατός δεν θέλει να εκπαιδεύει Εδώ αδυνατεί να παράσχει εκπαίδευση σε 25000 κληρωτούς τον χρόνο .
Το μόνο σωστό που βλέπω είναι ότι γίνονται κοντά στις δύο πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη που είναι η μισή και χώρα Θα μεγαλώσει την συμμετοχή Δεν ειδα όμως δυστυχώς την δημιουργία εθνοφυλακής σε.ολη την χώρα Θα βοηθούσε περισσότερο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η Εθνοφυλακη δημιουργηθηκε για ενα και μονο λογο.hades έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 09:04Japetus έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 07:14Το ενδιαφέρον είναι η συγχώνευση των διοικήσεων επιστράτευσης και εθνοφυλακής σε μία που συμβαδίζει με το κόψιμο θέσεων εργασίας και μείωση των ανώτερων αξιωματικών. Και αυτό που μου λέει το όλο θέμα είναι ότι μετεκπαίδευση ουσιαστικά θα παρέχεται σε όσους το ζητήσουν.. Θα πρέπει να το δούμε αν θα δουλέψει, έχω τις επιφυλάξεις μου.. Και η εθνοφυλακή σαν θεσμός με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε και έχει απαξιωθεί πλέον..
Ο ελληνικός στρατός δεν θέλει να εκπαιδεύει Εδώ αδυνατεί να παράσχει εκπαίδευση σε 25000 κληρωτούς τον χρόνο .
Το μόνο σωστό που βλέπω είναι ότι γίνονται κοντά στις δύο πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη που είναι η μισή και χώρα Θα μεγαλώσει την συμμετοχή Δεν ειδα όμως δυστυχώς την δημιουργία εθνοφυλακής σε.ολη την χώρα Θα βοηθούσε περισσότερο
Για να παρακαμψει τον ορο της Συνθηκης της Λωζαννης περι μη εγκαταστασεων στρατιωτικων/ναυτικων βασεων και παρουσια τακτικου στρατου στα νησια του Αιγαιου.
Τυπικα ο ορος τηρειται. Ουσιαστικα ομως ολοι ξερουμε οτι υπαρχει στρατιωτικη παρουσια και βασεις εκει απλα φοράει τη μασκα της Εθνοφυλακης (Μilitia αγγλιστι).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ληστοσυμμορίτης
Το κύριο επιχείρημα είναι αυτό που ανέφερε ο Δένδιας στο επεισόδιο με τον τσαβουσογλου, από τη στιγμή που απειλείς είναι εκεί για να περιφρουρήσουν από την απειλή.George_V έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 13:44Η Εθνοφυλακη δημιουργηθηκε για ενα και μονο λογο.hades έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 09:04Japetus έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 07:14Το ενδιαφέρον είναι η συγχώνευση των διοικήσεων επιστράτευσης και εθνοφυλακής σε μία που συμβαδίζει με το κόψιμο θέσεων εργασίας και μείωση των ανώτερων αξιωματικών. Και αυτό που μου λέει το όλο θέμα είναι ότι μετεκπαίδευση ουσιαστικά θα παρέχεται σε όσους το ζητήσουν.. Θα πρέπει να το δούμε αν θα δουλέψει, έχω τις επιφυλάξεις μου.. Και η εθνοφυλακή σαν θεσμός με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε και έχει απαξιωθεί πλέον..
Για να παρακαμψει τον ορο της Συνθηκης της Λωζαννης περι μη εγκαταστασεων στρατιωτικων/ναυτικων βασεων και παρουσια τακτικου στρατου στα νησια του Αιγαιου.
Τυπικα ο ορος τηρειται. Ουσιαστικα ομως ολοι ξερουμε οτι υπαρχει στρατιωτικη παρουσια και βασεις εκει απλα φοράει τη μασκα της Εθνοφυλακης (Μilitia αγγλιστι).

Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Πώς δεν λέει για αποζημίωση; Λέει.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 02:04Δε διαβασα τιποτα για αποζημιωση. Χωρις αποζημιωση εφεδρεια δεν εχεις.
Επίσης όταν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη δεν είναι λογικό εκεί να κάνει τα κέντρα εκπαίδευσης; Αν τους έτρεχε σε ακριτικές περιοχές γιατί περιφερειακή ανάπτυξη κι έτσι, όλοι θα σκουζανε.
Yippie Kay Yay
Το ξέρω αυτό Σε όλες τις .παραμεθοριες περιοχές υπάρχει εθνοφυλακή από ελληνοαλβανικά σύνορα μέχρι Τουρκία με άντρες που.πληρουν τα ηλικιακά κριτήρια Αυτό που λέω είναι να δημιουργηθούν τάγματα εντός των πόλεων που δεν είναι σύνορα και έχουν κόσμο και γουστάρει να πάειGeorge_V έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 13:44Η Εθνοφυλακη δημιουργηθηκε για ενα και μονο λογο.hades έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 09:04Japetus έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 07:14Το ενδιαφέρον είναι η συγχώνευση των διοικήσεων επιστράτευσης και εθνοφυλακής σε μία που συμβαδίζει με το κόψιμο θέσεων εργασίας και μείωση των ανώτερων αξιωματικών. Και αυτό που μου λέει το όλο θέμα είναι ότι μετεκπαίδευση ουσιαστικά θα παρέχεται σε όσους το ζητήσουν.. Θα πρέπει να το δούμε αν θα δουλέψει, έχω τις επιφυλάξεις μου.. Και η εθνοφυλακή σαν θεσμός με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε και έχει απαξιωθεί πλέον..
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Είχε γίνει πρόταση που τελικά δεν προχώρησε, για δημιουργία άοπλων ταγμάτων εθνοφυλακής ειδικών καθηκόντων που θα εστίαζαν στην πληροφορική-πρόληψη κυβερνοεπιθέσεων και χειρισμο drones. Η αλήθεια είναι ότι στα μεγαλα αστικά κέντρα τα σώματα ασφαλείας υπερεπαρκούν για την τήρηση της τάξης, ο ρόλος της εθνοφυλακής είναι στην παραμεθόριο και εκεί κυρίως για να αποτρέψει μικρές επιθετικές ενέργειες σε συγκεκριμένα σημεία που κάθε τάγμα ελέγχει. Δεν θα ήθελα να φανταστώ τί θα συνέβαινε αν πολίτες-εθνοφύλακες στην Αθήνα είχαν ελεύθερα ένα g3 στην ντουλάπα τους όπως συμβαίνει στην παραμεθόριο... Έχουν πάντως αλλάξει και τα όρια για την εθνοφυλακή, τόσο τα ηλικιακά όσο και της κατοικίας, μπορεί καποιος να ενταχθεί ακόμα και αν διαμένει σε απόσταση 120χλμ από παραμεθόριο, στην Θεσσαλονίκη ας πούμε.
- Υδράργυρος
Για αδειες απο τους εργοδοτες μιλαει. Αλλα αν θες εφεδρεια θα πρεπει να επιλεγεις τα ατομα, και να τους δινεις κατι.Airman68 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 13:56Πώς δεν λέει για αποζημίωση; Λέει.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 02:04Δε διαβασα τιποτα για αποζημιωση. Χωρις αποζημιωση εφεδρεια δεν εχεις.
Επίσης όταν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη δεν είναι λογικό εκεί να κάνει τα κέντρα εκπαίδευσης; Αν τους έτρεχε σε ακριτικές περιοχές γιατί περιφερειακή ανάπτυξη κι έτσι, όλοι θα σκουζανε.
Η πλειοψηφια μιας εφεδρειας θα προερχεται απο αγροτες, και υποαπασχολουμενους. Αυτοι δεν ειναι στην αθηνα. Καιμικρη χωρα ειμαστε, θα πρεπει να παψουμε να γκρινιαζουμε "γιατι τοσο μακρια απο το μαρουσι"
Στο αρχικό ποστ λέει:Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 15:50Για αδειες απο τους εργοδοτες μιλαει. Αλλα αν θες εφεδρεια θα πρεπει να επιλεγεις τα ατομα, και να τους δινεις κατι.Airman68 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 13:56Πώς δεν λέει για αποζημίωση; Λέει.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 02:04Δε διαβασα τιποτα για αποζημιωση. Χωρις αποζημιωση εφεδρεια δεν εχεις.
Η πλειοψηφια μιας εφεδρειας θα προερχεται απο αγροτες, και υποαπασχολουμενους. Αυτοι δεν ειναι στην αθηνα. Καιμικρη χωρα ειμαστε, θα πρεπει να παψουμε να γκρινιαζουμε "γιατι τοσο μακρια απο το μαρουσι"
"Για το σκοπό αυτό θα ληφθεί μέριμνα για την χρηματική αποζημίωση κατά τις ημέρες απουσίας από την εργασία των μετεκπαιδευομένων.
Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν συναντήσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τους εκπροσώπους των εργοδοτικών οργανώσεων, προκειμένου να τους ζητηθεί να συντρέξουν οικονομικά στην κάλυψη από πλευράς τους του κόστους αποζημίωσης των εργαζομένων που θα κληθούν να μετεκπαιδευθούν"
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα προέρχονται από αγρότες και υποαπασχολημενους;
Μήπως στα δύο αστικά κέντρα δεν έχει υποαπασχολημενους;
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Π-θ η Κων/λου το αργότερο μέχρι το 2030
από Οργισμένος » 07 Μαρ 2025, 19:44 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 181 Απαντήσεις
- 3850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
10 Απρ 2025, 11:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι θα προσσεληνωθεί κάποιος ξανά στη Σελήνη μέχρι το 2030;
από Dwarven Blacksmith » 23 Αύγ 2023, 18:50 » σε Θετικές Επιστήμες - 665 Απαντήσεις
- 36719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
Σήμερα, 12:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το 45% των γυναικών θα είναι μόνο και χωρίς παιδιά μέχρι το 2030
από Unique » 05 Οκτ 2024, 12:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 225 Απαντήσεις
- 5180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique