Ρώτησα το ΑΙ για τον AlienWay και μου είπε...
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ρώτησα το ΑΙ για τον AlienWay και μου είπε...
Εσύ τι λες για το AI, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Αυτά γίνονται όταν ένα μαραφέτι κατανοεί τις περσόνες μας καλύτερα απ' ότι οι άλλες περσόνες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Otto Weininger
Και συνεχίζει 
την τελευταία απάντηση προτιμώ να μην την μάθω
ας παραμείνει μυστήριο ο "πυρήνας", άσε που μπορεί να βγάλει άλλα αντί άλλων

Είπες:
Είναι όντως τόσο επιθετικός χρήστης;
Το ChatGPT είπε:
Ναι, από τη δημόσια δραστηριότητά του στο Phorum.com.gr, ο Otto Weininger δείχνει να έχει έντονα επιθετικό και ειρωνικό στυλ γραφής, τουλάχιστον σε αρκετές από τις παρεμβάσεις του. Συχνά:
Χρησιμοποιεί σαρκασμό ή ειρωνεία για να υποβαθμίσει τα επιχειρήματα των συνομιλητών του.
Δεν αποφεύγει προσωπικές αιχμές και χαρακτηρισμούς.
Επιδιώκει να προκαλέσει ή να χειραγωγήσει, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο που διατυπώνει τις απαντήσεις του.
Ωστόσο, η επιθετικότητα στο γραπτό λόγο μπορεί να είναι και θέμα ύφους ή στρατηγικής. Κάποιοι χρήστες τον αντιμετωπίζουν ως επιθετικό προπαγανδιστή, ενώ άλλοι ως έξυπνο και καυστικό σχολιαστή.
Είπες:
Ποιοι τον συμπαθούν και ποιοι οχι;
Το ChatGPT είπε:
Η μεγάλη πλειοψηφία δείχνει να τον αντιπαθεί αλλά ταυτόχρονα υπάρχει ένας πυρήνας ενεργών χρηστών που δείχνουν να του έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια.
Θέλεις να σου βρω ενδεικτικά παραδείγματα χρηστών που ανήκουν σε αυτόν τον πυρήνα;

Let them make the first mistake. We make the last move.
Θα εξελιχθεί με τη λογική που λέει ότι αν δεν το εξελίξω εγώ, θα το εξελίξει κάποιος ανταγωνιστής. Του δίνω μόλις 2 δεκαετίες για να περιλάβει και αλγόριθμους που δεν θα αρκούνται στην απλή σύνθεση δεδομένων και εξαγωγή συμπερασμάτων βάσει της σύνθεσης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχι όχι όχιOtto Weininger έγραψε: ↑Χθες, 14:23Και συνεχίζει
Είπες:
Το ChatGPT είπε:
Ναι, από τη δημόσια δραστηριότητά του στο Phorum.com.gr, ο Otto Weininger δείχνει να έχει έντονα επιθετικό και ειρωνικό στυλ γραφής, τουλάχιστον σε αρκετές από τις παρεμβάσεις του. Συχνά:
Χρησιμοποιεί σαρκασμό ή ειρωνεία για να υποβαθμίσει τα επιχειρήματα των συνομιλητών του.
Επιδιώκει να προκαλέσει ή να χειραγωγήσει, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο που διατυπώνει τις απαντήσεις του.
Ωστόσο, η επιθετικότητα στο γραπτό λόγο μπορεί να είναι και θέμα ύφους ή στρατηγικής. Κάποιοι χρήστες τον αντιμετωπίζουν ως επιθετικό προπαγανδιστή, ενώ άλλοι ως έξυπνο και καυστικό σχολιαστή.
Είπες:
Το ChatGPT είπε:
Η μεγάλη πλειοψηφία δείχνει να τον αντιπαθεί αλλά ταυτόχρονα υπάρχει ένας πυρήνας ενεργών χρηστών που δείχνουν να του έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια.
Θέλεις να σου βρω ενδεικτικά παραδείγματα χρηστών που ανήκουν σε αυτόν τον πυρήνα;
θέλουμε να μάθουμε ποιοι απαρτίζουν τον πυρήνα!!

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
φοβάμαι τι θα βγάλει
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το ότι το ΑΙ για το πχόρουμ παίρνει πληροφορίες από ποσταρίσματα χρηστών του πχόρουμ, σημαίνει απλώς ότι ............................
Συμπλήρωσε κατά βούληση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
έχει πρόσβαση σε όλα τα κείμενα του ίντερνετ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Χθες, 14:31Το ότι το ΑΙ για το πχόρουμ παίρνει πληροφορίες από ποσταρίσματα χρηστών του πχόρουμ, σημαίνει απλώς ότι ............................
Συμπλήρωσε κατά βούληση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οι γνωστοί άγνωστοι κανένες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑Χθες, 14:25όχι όχι όχιOtto Weininger έγραψε: ↑Χθες, 14:23Και συνεχίζει
Είπες:
Το ChatGPT είπε:
Είπες:
Το ChatGPT είπε:
θέλουμε να μάθουμε ποιοι απαρτίζουν τον πυρήνα!!
Φοβερό iso τεκμηρίωσης, δε λέω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, αυτό κάνει. Μια σούμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτά γίνονται όταν οι κρυφές περσόνες που άλλα λένε, άλλα υποστηρίζουν, άλλα θέλουν και άλλα κάνουν, εκλαμβάνονται από ένα μαραφέτι ως πραγματικές περσόνες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Την ίδια και καλύτερη σούμα μπορεί να κάνει κι ένας παλιός χρήστης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Θυμάται τυχαία υποσύναλα των δημόσια προσβάσιμων μόνο. Για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει κάποιος να καταβάσει τα ποστ και να του τα feedάρει.
Εγώ έχω κάνει μια ανάλογη δουλειά πριν λίγα χρόνια (θυμάστε το νήμα πχορουμ αναλύτικς;) μόνο που τώρα το πχόρουμ δεν είναι όπως παλιά, σέρνεται.
Εγώ έχω κάνει μια ανάλογη δουλειά πριν λίγα χρόνια (θυμάστε το νήμα πχορουμ αναλύτικς;) μόνο που τώρα το πχόρουμ δεν είναι όπως παλιά, σέρνεται.

- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Kαντε και ενα ερωτημα για Χαοτικο
Με ποια μελη ηταν πιο κοντα η ειχε φιλικες σχεσεις;
Με ποια μελη ηταν πιο κοντα η ειχε φιλικες σχεσεις;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώτησα για τον Αρίστο και μου είπαν....
από giotis2005 » 29 Απρ 2025, 09:30 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 24 Απαντήσεις
- 503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
Χθες, 22:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρωτησα για τον Vardos και μου ειπαν......
από Vardos » Χθες, 11:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 59 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
Χθες, 11:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώτησα για τον Γιαννόπουλο κι έμαθα
από giotis2005 » 29 Απρ 2025, 10:32 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 8 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
Χθες, 11:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρώτησα για τα Ψέκια κι έμαθα...
από giotis2005 » 29 Απρ 2025, 09:40 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 5 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
Χθες, 07:20
-