Δες τους χρόνους σαν αρχηγός κομματος π.χ. Σε σύγκριση με τους άλλους αρχηγούς. Μετά πάρε να δεις τους χρόνους των στελεχών και βουλευτών των υπολοίπων κομμάτων σε σχέση με τα στελέχη και βουλευτές της συμπλευσης ελευθερίας.AOC έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 15:37Έχουν κουράσει αυτές οι μυθοπλασίες.zteo έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 08:21Αυτό που βλέπω είναι ότι η ΝΔ παίζει το τελευταίο της χαρτί. Προσπαθεί με τέχνητη δημοσκόπηση άνοδος της Πλεύσης να δημιουργήσει ένα μπαμπουλα ώστε να ενεργοποιήσει πάλι το αντισυριζα μέτωπο.
Κάποια στιγμή να καταλαβαίνουμε ότι οι δημοσκοπήσεις πρέπει να καθρεπτιζουν την κοινωνία και όχι να την χειραγωγουν.
Προκαλώ λοιπόν τον οποιοδήποτε πιστεύει αυτές τις δημοσκοπήσεις να μου δείξει πέρα από αυτές πως αλλιώς εκφράζεται η άνοδος της πολιτικής επιρροής της Πλεύσης.
Ο κόσμος ταυτίστηκε με την δυναμική της Ζωής και αυτό είναι όλο.
Οι μαλακιες πως την προωθούν για να συσπειρωθεί η βάση της νδ ανήκουν στο κόσμο της φαντασιοπληξίας.
Δεν χρειαζεται εμείς να σου αποδείξουμε τίποτα, ο κόσμος είδε την Ζωή και του άρεσε. Εσυ που δηλώνεις την ύπαρξη μιας παρανοικης συνομωσίας οφειλεις να μας αποδείξεις πως υπάρχει κάτι σε αυτή. Εμένα που μιλάω με λαϊκό κόσμο η θέση μου είναι πως η Κωσταντόουλου, έχει πολύ καλύτερο λόγο, αυθεντικότητα και γράφει πιο καλά στην κάμερα από όλα τα σκουπίδια που έχουν για αρχηγούς τα υπόλοιπα κόμματα.
Να αναγνωρίσουμε τη συμπαράσταση στον αγώνα των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη και στον αγώνα για μονιμοποίηση των πυροσβεστων, τον αγώνα για τις πολεμικές αποζημιώσεις.
Από την άλλη έκανε πολύ βαριά πράγματα όπως την ψήφιση των αντιδραστική στοιχείων για εμπορευματοποιηση του γυναικείου σώματος, τα αντιδραστική Ωνάσεια Σχολεία, έκατσε πρόεδρος της βουλής όσο διαφωνούσε με τον Τσίπρα, καλούσε τους φυλακισμένους δολοφόνους χρυσαυγιτες να αλοιωσουν τη βουλή, και την συνεργασία με λαϊκή ενότητα στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 και λαφαζανη.