Μια ανακριβεια του Κακτου,δεν μιλαει για εξοντωση των Εβραιων αλλα για απελαση τους απο τη Γερμανια και εγκατασταση τους σε απομονωμενες περιοχες πχ Μαδαγασκαρη.
Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ τωρα και στα PUBLIC
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ τωρα και στα PUBLIC
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Υπερκουλτουριάρης
Σκεφτομαι να το χτυπήσω εδώ και πολύ καιρό. Μου αρέσει η τέχνη από όπου και αν προέρχεται.Jolly Roger έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 00:04Το μακράν πιο κάφρικο είναι το Turner Diaries. Φλωριές το Μάιν Καμπφ και το White Power μπροστά του.
Δεν κατάλαβα τι πρόβλημα του νηματοθετη
Εχω στην βιβλιοθήκη του βιβλιο.Ο Αγών μου του Αδόλφου μαζι με τα απαντα του Λενιν του Στάλιν , το βιβλιο του Μαο κλπ κλπ
Μήπως υπονοεί ο νηματοθετης οτι θα πρέπει να υπάρξει κομουνιστικού τύπου λογοκρισία οπου τα κακά τα "φασιστικά" βιβλια θα πρέπει να απαγορευτούν ;
Εχω στην βιβλιοθήκη του βιβλιο.Ο Αγών μου του Αδόλφου μαζι με τα απαντα του Λενιν του Στάλιν , το βιβλιο του Μαο κλπ κλπ
Μήπως υπονοεί ο νηματοθετης οτι θα πρέπει να υπάρξει κομουνιστικού τύπου λογοκρισία οπου τα κακά τα "φασιστικά" βιβλια θα πρέπει να απαγορευτούν ;
Αντιφασιστική (με η χωρις εισαγωγικά ) υστερία και υπερβολή
Εγώ είμαι εναντιον των υστεριων και υπερβολων φασιστικων και αντιφασιστικων , ρατσιστικων και αντιρατσιστικων .
Εγώ είμαι εναντιον των υστεριων και υπερβολων φασιστικων και αντιφασιστικων , ρατσιστικων και αντιρατσιστικων .
Και το βιβλίο Ο Αγών μου έχει αναμφισβήτητα ιστορική αξία σαν κείμενο
Ουτε το βιβλιο ουτε οι ομιλίες έκαναν τους γερμανούς ναζίDwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 23:49Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που έγινε Ναζί διαβάζοντας αυτό το βιβλίο έτσι κι αλλιώς.
Οι ομιλίες την έκαναν τη δουλειά.
Ναζί έγιναν οι γερμανοί γιατί νόμισαν ότο τους συμφέρει αυτό το κίνημα , ο γερμανικός λαος ακολούθησε τον Αδόλφο γιατί νόμισε οτι μέσω αυτού μπορεί να καταλάβει ολοκληρο τον κοσμο και θα κυρίαρχοι γερμανοί θα τρώνε με χρυσά κουτάλια
Οι λαοί δεν ακολουθούν ιδέες ακολουθούν αυτόν που τους τάζει φαγητο ...
Οι μπολσεβίκοι οι οποίοι είχαν ακολουθήσει τον Λένιν δεν είχαν καταλάβει γρυ απο την ιδεολογία του , εκείνο που κατάλαβαν ηταν οτι θα πάρουν τα πλούτη των αρχόντων και των πλούσιων και θα τρώνε καλά ..
Τα βιβλία του Λένιν πωλούνται ελεύθερα σήμερα στα βιβλιοπωλεία της χώρας;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Το ξέρω.
Ο Μπλε Μπούμπις μας διδάσκει ελευθερία του πνεύματος και πλουραλισμό στην μόρφωση και την ενημέρωση πάλι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- wooded glade
Είχε βγει και στις εκδόσεις Γαλαξία παλιά.
Είχα αγορασει αυτό και το "ποιός σκότωσε τον Ρότζερ Ακρόϋντ".
Είχα αγορασει αυτό και το "ποιός σκότωσε τον Ρότζερ Ακρόϋντ".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΜπλεΜπουμπυς
Νέα κυκλοφορία κιόλας 

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Το πρόβλημα σου ποιο είναι ;
Οτι δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί σαν βιβλίο ;
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
- ΜπλεΜπουμπυς
Ενω εσυ δεν διαφερεις καθολου.Belisarius έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 10:41Το βασικό πρόβλημα του είναι ότι διαφέρει από τον Χίτλερ πολύ λιγότερο απ όσο νομίζει.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Σε λυπάμαι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 10:44Ενω εσυ δεν διαφερεις καθολου.Belisarius έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 10:41Το βασικό πρόβλημα του είναι ότι διαφέρει από τον Χίτλερ πολύ λιγότερο απ όσο νομίζει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έντονη φιλοΛοατκι πρόκληση από το Public Συντάγματος
από Aprilianos » 05 Ιουν 2023, 13:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 211 Απαντήσεις
- 7447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
12 Ιουν 2023, 21:05
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 2213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
26 Ιούλ 2023, 11:52
-
-
Νέα δημοσίευση Eίναι καλή τώρα η συμφωνιά των Πρεσπών τώρα ΝΔκρατες?
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 18:08 » σε Εθνικά Θέματα - 168 Απαντήσεις
- 4330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
25 Απρ 2025, 07:47
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 1019 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
10 Δεκ 2023, 14:30