Ρε πσι γιατί δεν λες;;stergiosbik έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:36Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:28Τι έφαγες;;enterprise-psi έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:24Leo manual σε PDF , έστειλε αμόρφωτος ίλαρχος σε εμάς μέσω ασδά , για να το τυπώσουμε και να το στείλουμε σε καμία δεκαριά μονάδες , εκτός του ότι τέτοια εγγραφα είναι απόρρητα , μιλάμε για πάνω από 1509 σελίδες επί πόσες μονάδες.
Του απάντησα ότι εδώ είναι τάγμα διαβιβάσεων και όχι φωτοτυπαδικο , και έφαγα 3 σεξ , αλλά εντάξει τις ακύρωσε ο δικας
Τι θες και ρωτας κι εσυ ρε;
*
ΣΕΞ (Στερηση εξοδου)
Επίστρατος
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Επίστρατος
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Εμεις εχουμε και απο τους 2 τυπους.Kauldron έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:30Υπόψη, η έκδοση των μογγολικών Leo είναι η 2Α4, ενώ η δική μας η 2Α6. Για Α/Τ θα πρέπει να πάρουμε/συμπαράγουμε τα ισραηλινά spike.Στύγιος έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:28Με Κornet-E που επίσης έχουν οι Τούρκοι.stergiosbik έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:15
Ουτε μια στο εκατομμυριο.
Για να περασει το ποταμι σημαινει οτι εχει διαλυθει η επιθεση των Τουρκων και εχουμε περασει στην αντεπιθεση.
Γαμιωντας θα πανε τα Leo.
Τα μεμετια μονο τα Α4.
Στέρηση Εξόδου όπως είπε και ο προλαλήσας. Πού πήγε ο νούς σου?Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:28Τι έφαγες;;enterprise-psi έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:24Leo manual σε PDF , έστειλε αμόρφωτος ίλαρχος σε εμάς μέσω ασδά , για να το τυπώσουμε και να το στείλουμε σε καμία δεκαριά μονάδες , εκτός του ότι τέτοια εγγραφα είναι απόρρητα , μιλάμε για πάνω από 1509 σελίδες επί πόσες μονάδες.
Του απάντησα ότι εδώ είναι τάγμα διαβιβάσεων και όχι φωτοτυπαδικο , και έφαγα 3 σεξ , αλλά εντάξει τις ακύρωσε ο δικας

Πράγματι. Καλό θα ήταν βέβαια ν' αναβαθμιστούν σε Α7, αλλά πολλά τα λεφτά (κάνει και ρίμα).Εμεις εχουμε και απο τους 2 τυπους.

Γω θέλω πυροβολητής σε Τ-34 , εγγράψτε με

- Otto Weininger
Εννοείται. Γκλοπ και χειροπέδες για τις ειδικές περιστάσεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στο κακό.Kauldron έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:38Στέρηση Εξόδου όπως είπε και ο προλαλήσας. Πού πήγε ο νούς σου?Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:28Τι έφαγες;;enterprise-psi έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:24Leo manual σε PDF , έστειλε αμόρφωτος ίλαρχος σε εμάς μέσω ασδά , για να το τυπώσουμε και να το στείλουμε σε καμία δεκαριά μονάδες , εκτός του ότι τέτοια εγγραφα είναι απόρρητα , μιλάμε για πάνω από 1509 σελίδες επί πόσες μονάδες.

- hellegennes
ΣΕΞ. Στέρηση ΕΞόδου.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:28Τι έφαγες;;enterprise-psi έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:24Leo manual σε PDF , έστειλε αμόρφωτος ίλαρχος σε εμάς μέσω ασδά , για να το τυπώσουμε και να το στείλουμε σε καμία δεκαριά μονάδες , εκτός του ότι τέτοια εγγραφα είναι απόρρητα , μιλάμε για πάνω από 1509 σελίδες επί πόσες μονάδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ενημερώθηκα από τον λαρσινό και τον χελώνο ήδη.hellegennes έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:42ΣΕΞ. Στέρηση ΕΞόδου.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:28Τι έφαγες;;enterprise-psi έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:24Leo manual σε PDF , έστειλε αμόρφωτος ίλαρχος σε εμάς μέσω ασδά , για να το τυπώσουμε και να το στείλουμε σε καμία δεκαριά μονάδες , εκτός του ότι τέτοια εγγραφα είναι απόρρητα , μιλάμε για πάνω από 1509 σελίδες επί πόσες μονάδες.
Σ' ευχαριστώ πάντως.
- Otto Weininger
Ούτε γω το ήξερα πάντως. Μάλλον γιατί δεν υπήρχε σε μας αυτο. Ή κρατήσεις ή φύλακες είχαμε εμείς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Θυμαμαι χαρακτηριστικα το εξης.
Μολις φτανω στην μοναδα για να παρουσιαστω.Στην πυλη σκοπος ενα φιλαρακι απο Αυλωνα που ειχε ανεβει πιο νωρις απο εμενα στην μοναδα.
Τον βλεπω και αρχιζει ο εξης διαλογος.
-Ε σειρα που εισαι ρε μλκ;Ηρθα!
-Που να ειμαι ρε;Εδω δε βλεπεις,σκοπανθρωπος.Γαμησε τα.
-Γιατι;
-Τι γιατι ρε;Με δουλευεις;Εχω φαει 6 σεξ κι ακομη εχω αλλες 5!
-Ωχ.Και πως πανε οι υπηρεσιες;
-30-1!!!

Μλκς εχασα την μιλια μου!
Σοκ.Ενιωσα να μουδιαζουν μεχρι και οι τριχες των μαλλιων μου.
Μολις φτανω στην μοναδα για να παρουσιαστω.Στην πυλη σκοπος ενα φιλαρακι απο Αυλωνα που ειχε ανεβει πιο νωρις απο εμενα στην μοναδα.
Τον βλεπω και αρχιζει ο εξης διαλογος.
-Ε σειρα που εισαι ρε μλκ;Ηρθα!
-Που να ειμαι ρε;Εδω δε βλεπεις,σκοπανθρωπος.Γαμησε τα.
-Γιατι;
-Τι γιατι ρε;Με δουλευεις;Εχω φαει 6 σεξ κι ακομη εχω αλλες 5!
-30-1!!!

Μλκς εχασα την μιλια μου!
Σοκ.Ενιωσα να μουδιαζουν μεχρι και οι τριχες των μαλλιων μου.
Δεν κάνουμε σέκς στον ΕΣ. Μας δίνουν No-Κοκο μίλκ.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:39Στο κακό.

Υπάρχουν και παραφθορές αρχικών (το Σ.ΕΞ. δεν είναι).
Πχ Τ/Φ Τυφεκιοφόρος=> Τρέχα Φουκαρά.
ΜΤΠ Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού=>Μαλάκες τρέχουν πανικόβλητοι.
- hellegennes
Ο άλλος που ήταν μαζί μου στο φρουραρχείο, ήταν αρχικά στο στρατόπεδο που κατέληξαν τα πυροβόλα πάντσερ, τα οποία μόλις τα είχαν κάνει αναβάθμιση (τα αγοράσαμε το 2001 και τα αναβαθμίσαμε το 2003). Επειδή ήταν ομογενής μεγαλωμένος στην Γερμανία, ο διοικητής του τού ζήτησε να μεταφράσει το εγχειρίδιο από τα γερμανικά στα ελληνικά με αντάλλαγμα 20 μέρες τιμητική. Μιλάμε, τώρα, για τόμο εκατοντάδων σελίδων, όπως λες κι εσύ, του οποίου η μετάφραση χρειάζεται στην πραγματικότητα μήνες δουλειάς, σε συνεργασία με χειριστές και κατασκευαστές, και άψογη γνώση και των δυο γλωσσών. Εννοείται ότι ο τύπος αρνήθηκε ευγενικά.enterprise-psi έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:24Leo manual σε PDF , έστειλε αμόρφωτος ίλαρχος σε εμάς μέσω ασδά , για να το τυπώσουμε και να το στείλουμε σε καμία δεκαριά μονάδες , εκτός του ότι τέτοια εγγραφα είναι απόρρητα , μιλάμε για πάνω από 1509 σελίδες επί πόσες μονάδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Βγαίνατε συχνά ή όχι;Otto Weininger έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:45Ούτε γω το ήξερα πάντως. Μάλλον γιατί δεν υπήρχε σε μας αυτο. Ή κρατήσεις ή φύλακες είχαμε εμείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πολλοί ήταν εκείνοι που προτιμούσαν Φ παρά Σ.ΕΞ.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Νοέμ 2019, 23:45Ούτε γω το ήξερα πάντως. Μάλλον γιατί δεν υπήρχε σε μας αυτο. Ή κρατήσεις ή φύλακες είχαμε εμείς.
Εγώ δεν προτιμούσα, γιατί τα Φ γράφονταν.
Αυτός όταν θ' απολύθηκε, και θα τον πήραν τηλέφωνο οι φίλοι του να βγούν για καφέ, θα είπε, δε μπορώ έχω ακόμα 2 Σ.ΕΞ.-Τι γιατι ρε;Με δουλευεις;Εχω φαει 6 σεξ κι ακομη εχω αλλες 5!
-30-1!!!

Κι αυτοί 6 ΣΕΞ, τον πήδηξαν.

Τώρα θυμήθηκα φάση που είχαμε έναν άρρωστο και ο επιλοχίας τον έβαλε υπηρεσία από λάθος, και μου είπαν να βρώ κάποιον να τον αντικαταστήσει (εγώ όργανο). Βλέπω λοιπόν έναν που είχε φάει κάτι Σ.ΕΞ, και τον καλοκοίταζα να τον χώσω σκοπιά. Ο λοχαγός που με κατάλαβε, μου λέει, κοίτα, οχι επειδή έφαγε ποινή να τον γ.... κιόλας.
Έφυγα απογοητευμένος να ψάξω γι' άλλον.
Έφυγα απογοητευμένος να ψάξω γι' άλλον.