Όσοι θυσιάστηκαν για την ελευθερία άγιοι είναι. Πόσοι πια;
Χριστιανοξεφτιλίκια
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Χριστιανοξεφτιλίκια
Εδώ έχεις λάθος. Ο Θεμιστοκλής μιλάει για Ελλάδα.
http://www.greek-language.gr/digitalRes ... 0&page=200
Η ιστορία έχει διδάξει ότι ο ελληνισμός πέρασε τα χειρότερα απο το έθνος της Τουρκίας συνεπώς δεν μπορώ να είμαι φιλικός προς το Τουρικό έθνος.Υπάρχουν τούρκοι που δεν είναι εχθρικοί προς την Ελλάδα αλλά αυτοί είναι εξαίρεση και όχι ο κανόνας.Φυσικά πιστεύω ότι το έθνος μου ήταν σπουδαίο(αν και τώρα είναι σε φάση παρακμής ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες).Antigeist έγραψε: ↑14 Ιούλ 2020, 00:17Μα κάθε εθνικιστής εστιάζει το μίσος του σε συγκεκριμένα έθνη που θεωρεί (δίκαια ή άδικα) ότι τον καταστρέφουν ή θέλουν να τον καταστρέψουν και συνάμα εξαπολύει κυνήγι μαγισσών στο εσωτερικό ενάντια σ' αυτούς που θεωρεί (δίκαια ή άδικα) ότι υπονομεύουν το έθνος. Δεν είναι ανάγκη να θεωρεί όλα τα άλλα έθνη κατώτερα. Φτάνει να έχει λόγους να αυτοθαυμάζεται (να θεωρεί τον εαυτό του "σπουδαίο") και λόγους να θεωρεί κατάπτυστο τον εχθρό του.
Πιστεύεις ότι υπάρχει έθνος που έχει σκοπό της ζωής του να σε καταστρέψει; Πιστεύεις ότι το δικό σου έθνος είναι "σπουδαίο"; Αν ναι είσαι εθνικιστής.
Καλός είναι ο εθνικισμός και απαραίτητος για όποια χώρα θέλει να επιβιώσει σήμερα και φυσικά είναι αλήθεια ότι η Τουρκία μας επιβουλεύεται αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο εθνικισμός στην Ελλάδα είναι μόνο στα λόγια και στα μυαλά. Στην πράξη ακολουθούνται εδώ και πολλές δεκαετίες τόσο από δεξιούς όσο και αριστερούς εντελώς καταστροφικές για το έθνος πρακτικές.Marios έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 12:27Η ιστορία έχει διδάξει ότι ο ελληνισμός πέρασε τα χειρότερα απο το έθνος της Τουρκίας συνεπώς δεν μπορώ να είμαι φιλικός προς το Τουρικό έθνος.Υπάρχουν τούρκοι που δεν είναι εχθρικοί προς την Ελλάδα αλλά αυτοί είναι εξαίρεση και όχι ο κανόνας.Φυσικά πιστεύω ότι το έθνος μου ήταν σπουδαίο(αν και τώρα είναι σε φάση παρακμής ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες).Antigeist έγραψε: ↑14 Ιούλ 2020, 00:17Μα κάθε εθνικιστής εστιάζει το μίσος του σε συγκεκριμένα έθνη που θεωρεί (δίκαια ή άδικα) ότι τον καταστρέφουν ή θέλουν να τον καταστρέψουν και συνάμα εξαπολύει κυνήγι μαγισσών στο εσωτερικό ενάντια σ' αυτούς που θεωρεί (δίκαια ή άδικα) ότι υπονομεύουν το έθνος. Δεν είναι ανάγκη να θεωρεί όλα τα άλλα έθνη κατώτερα. Φτάνει να έχει λόγους να αυτοθαυμάζεται (να θεωρεί τον εαυτό του "σπουδαίο") και λόγους να θεωρεί κατάπτυστο τον εχθρό του.
Πιστεύεις ότι υπάρχει έθνος που έχει σκοπό της ζωής του να σε καταστρέψει; Πιστεύεις ότι το δικό σου έθνος είναι "σπουδαίο"; Αν ναι είσαι εθνικιστής.
Η ηεγσία της ΝΔ δεν είναι δεξιά αλλα κεντροαριστερή(τα ορφανά του Σημίτη επι του παρόντος) ενώ και οι καραμανλικοί είναι φιλοαριστεροί(άλλωστε είναι γνωστή η συμπάθεια καραμνλικών και ζαιων).Antigeist έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 12:34Καλός είναι ο εθνικισμός και απαραίτητος για όποια χώρα θέλει να επιβιώσει σήμερα και φυσικά είναι αλήθεια ότι η Τουρκία μας επιβουλεύεται αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο εθνικισμός στην Ελλάδα είναι μόνο στα λόγια και στα μυαλά. Στην πράξη ακολουθούνται εδώ και πολλές δεκαετίες τόσο από δεξιούς όσο και αριστερούς εντελώς καταστροφικές για το έθνος πρακτικές.Marios έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 12:27Η ιστορία έχει διδάξει ότι ο ελληνισμός πέρασε τα χειρότερα απο το έθνος της Τουρκίας συνεπώς δεν μπορώ να είμαι φιλικός προς το Τουρικό έθνος.Υπάρχουν τούρκοι που δεν είναι εχθρικοί προς την Ελλάδα αλλά αυτοί είναι εξαίρεση και όχι ο κανόνας.Φυσικά πιστεύω ότι το έθνος μου ήταν σπουδαίο(αν και τώρα είναι σε φάση παρακμής ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες).Antigeist έγραψε: ↑14 Ιούλ 2020, 00:17
Μα κάθε εθνικιστής εστιάζει το μίσος του σε συγκεκριμένα έθνη που θεωρεί (δίκαια ή άδικα) ότι τον καταστρέφουν ή θέλουν να τον καταστρέψουν και συνάμα εξαπολύει κυνήγι μαγισσών στο εσωτερικό ενάντια σ' αυτούς που θεωρεί (δίκαια ή άδικα) ότι υπονομεύουν το έθνος. Δεν είναι ανάγκη να θεωρεί όλα τα άλλα έθνη κατώτερα. Φτάνει να έχει λόγους να αυτοθαυμάζεται (να θεωρεί τον εαυτό του "σπουδαίο") και λόγους να θεωρεί κατάπτυστο τον εχθρό του.