Άμα μαγκώνεσαι έτσι και μιλάς επιθετικά δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω. Άστο. Μια χαρά έχω την ικανότητα και να συνοψίζω και να εκφράζω τα πάντα.Saturn έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:48για πες το με δικά σου λόγια, γιατί με ποσταρίσματα 20 ημερών πριν, δεν ξέρω τί μπορει να φαντασιώνεται ο καθέναςmarabou έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:45Όχι. Είναι ζωντανός ο άνθρωπος. Λέω ότι είναι ψέμα πάντως ότι δεν έχεις προσβάλει νεκρούς. Να η απόδειξη
Saturn @ Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
εκτός εαν δεν έχεις την ικανότητα ουτε τις σκέψεις σου να συνοψίσεις
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Εκτός απο το παραπάνω, δεν έχω διαβάσει τι περισσότερο έχει γραφτεί σήμερα για το θέμα.
Δηλαδή, σύμφωνα με τον Στέργιο, είναι εγκληματική ενέργεια κάποιων παράνομων της περιοχής, οι οποίοι σκότωσαν τον άνθρωπο πόσο καιρό πριν και τον άφησαν άθαφτο στο σημείο όπου τον βρήκαν τώρα?
Δηλαδή, σύμφωνα με τον Στέργιο, είναι εγκληματική ενέργεια κάποιων παράνομων της περιοχής, οι οποίοι σκότωσαν τον άνθρωπο πόσο καιρό πριν και τον άφησαν άθαφτο στο σημείο όπου τον βρήκαν τώρα?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ποιός μαγκώνεται, καφέ πίνω και προσπαθώ να καταλάβω τις συνδέσεις που κάνειςmarabou έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:52Άμα μαγκώνεσαι έτσι και μιλάς επιθετικά δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω. Άστο. Μια χαρά έχω την ικανότητα και να συνοψίζω και να εκφράζω τα πάντα.Saturn έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:48για πες το με δικά σου λόγια, γιατί με ποσταρίσματα 20 ημερών πριν, δεν ξέρω τί μπορει να φαντασιώνεται ο καθέναςmarabou έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 11:45
Όχι. Είναι ζωντανός ο άνθρωπος. Λέω ότι είναι ψέμα πάντως ότι δεν έχεις προσβάλει νεκρούς. Να η απόδειξη
Saturn @ Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
εκτός εαν δεν έχεις την ικανότητα ουτε τις σκέψεις σου να συνοψίσεις
Αλλά επειδή στο φόρουμ γράφω, ξέρω οτι καμιά φορά καθένας έχει και τον πόνο του
Τελος παντων, αφού δεν θες να μου εξηγήσεις τί σχέση έχει η απάντησή μου στον Πατησιώτη και τον enaon για τους συσχετισμούς που επιχειρεί ο πρώτος με Μαρφιν κτλ , οκ, δεν σου χαλάω το χατήρι, είμαι συμπονετικιά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ρε παιδί μου είπες αυτό ή δεν το είπες;
Μια χαρά τα πιάνω, εσύ αρνείσαι να δεχτείς κάτι άλλο εκτός από ψέκες αριστερούς
παρακάτω
Γιατί τους λες ψέκες τους νεκρούς;

Πάντως μην βιάζεστε να αποκλείσετε τίποτε. Και στην υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για 2 μήνες μας έλεγαν για ληστεία. Εγώ από την αρχή έγραφα οτι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Ρε φίλε, το Περί Ανέμων είναι παραδίπλα, πήγαινε εκεί να τρολάρεις, υπάρχει κοινό
Η υπόθεση του Αναγνωστόπουλου βρωμούσε από την αρχή. Και αν θυμάμαι καλά, είχαν αναφερθεί πολλά σημεία που δεν ήταν και τόσο συμβατά με την κατάθεση του για τη ληστεία.
Σε κάθε περίπτωση, υποθέτω ότι όποιος είναι από την περιοχή, όλο και κάτι περισσότερο θα έχει ακούσει γι' αυτά που "δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν" από τις πρώτες μέρες που ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξαφάνιση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όπου θέλω θα πάω. Ότι συζητάτε σοβαρά εδώ τώρα και κοντεύετε στη λύση του γρίφου!

Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου παρήγγειλε η Αδειλίνη - Ζητά να καταθέσουν η μάνα και ο θείος
«Παρακαλούμε να ενεργήσετε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διακρίβωση των αιτίων θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, δίνοντας τις απαραίτητες, κατά την κρίση σας, κατευθύνσεις στις ήδη επιληφθείσες του θέματος και διενεργούσες αυτεπάγγελτη προανάκριση αστυνομικές αρχές.
Στο πλαίσιο αυτής, να λάβετε ο ίδιος κατάθεση της κ. Σοφίας Αποστολάκη, η οποία έχει διατυπώσει δημόσια υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του ανωτέρω υιού της, προκειμένου να κατονομάσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θεωρεί υπαίτια γι’ αυτήν, προσκομίζοντας και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Να εξεταστούν επίσης και ο πατέρας, καθώς και ο θείος του θανόντος. Να μας ενημερώσετε σχετικά».
https://www.protothema.gr/greece/articl ... iou-pagou/
«Παρακαλούμε να ενεργήσετε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διακρίβωση των αιτίων θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, δίνοντας τις απαραίτητες, κατά την κρίση σας, κατευθύνσεις στις ήδη επιληφθείσες του θέματος και διενεργούσες αυτεπάγγελτη προανάκριση αστυνομικές αρχές.
Στο πλαίσιο αυτής, να λάβετε ο ίδιος κατάθεση της κ. Σοφίας Αποστολάκη, η οποία έχει διατυπώσει δημόσια υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του ανωτέρω υιού της, προκειμένου να κατονομάσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θεωρεί υπαίτια γι’ αυτήν, προσκομίζοντας και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Να εξεταστούν επίσης και ο πατέρας, καθώς και ο θείος του θανόντος. Να μας ενημερώσετε σχετικά».
https://www.protothema.gr/greece/articl ... iou-pagou/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι λύση κάποιου γρίφου για να περνά η ώρα, εαν ο γιος μιας εισαγγελέως, εμπλεκόμενης και με το θέμα των Τεμπών, βρίσκεται νεκρός, την συγκεκριμένη περίοδο μάλιστα, και γίνεται λόγος -πρωτίστως από τους ίδιους τους συγγενείς-για οργανωμένο έγκλημα. Από όποια πλευρά και αν το δεις.
Γι αυτό σου λέω, πήγαινε στο ΠΑ
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελικα αρχιζουμε να διαβαζουμε δηλωσεις πολιτικων αλλα και πχορουμιτων συμφωνα με τις ποιες κανενας τους δεν ειχε μιλησει για δολοφονια του Βασιλη Καλογηρου για την υποθεση των Τεμπων
Τα φανταστηκαμε ολα μονοι μας.
Ειμαστε ψεκες.
Τα φανταστηκαμε ολα μονοι μας.
Ειμαστε ψεκες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην αθλήτρια Λήδα Μανθοπουλου και στον δήμο Τυρναβου
από Frappezitis » 03 Σεπ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Σεπ 2024, 00:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
-
Νέα δημοσίευση Αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο πτώμα της Δημόσιας δωρεάν Υγείας
από Μαδουραίος » 12 Μαρ 2024, 21:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 18:32