Juno έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 22:10
Pedro έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 21:54
Σε λιγο επειδη πρηζονται τα κακαλα του νανδρου δεν θα πρεπει να μπαινουμε κ στο φορουμ. Καταλαβαινεις καθολου τι λες; Εισαι καθολου σοβαρος; Καλα ελεγα οτι μοναχα για συζητησεις στις θετικες επιστημες εισαι. Στα πολιτικα σε πιανει ενα πατριωτο συναισθημα,λες και ηρθαμε και σου καναμε κατι κακο. Σε να γαμημενο φορουμ ειμαστε και λεμε τις αποψεις μας. Σαρεσουν δεν σαρεσουν. Δεν εχεις δικαιωμα να μου λες εαν θα εχω αποψη. Το καταλαβαινεις οτι ειναι λογοκρισια και οτι αυτο το κανανε σε καθεστωτα οπως στην χουντα,οπως στην ρωσια επι σταλι,οπως τωρα στην μπβ.κορεα; Ητο θεωρεις τοσο αυτονοητο,ωστε δεν καταλαβαινεις τις συνεπειες οσων μου απευθυνεις;
Βασικά τρολάρεις από την πρώτη στιγμή που ήρθες.
Κάνεις ερωτήσεις, τρομπονιάζεσαι και μετά τις ξανακάνεις με άλλη διατύπωση, όχι δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες, το άλλο εννοούσα. Εντωμεταξύ έχεις γράψει σεντόνια δύο χιλιομέτρων καταφέρνοντας στο τέλος να πετύχεις να σταματήσουμε να ασχολούμαστε γιατί δεν θα περάσουμε εδώ όλη τη μέρα.
Και όταν σε αγνοούμε, για να μας τραβήξεις την προσοχή προσβάλλεις με υπονοούμενα, ναι, αυτό που είπες σε άλλο νήμα για τον ναύτη σε έναν μόνον μπορούσε να απευθύνεται. Και εγώ τον Nandro σκέφτηκα με τη μία. Δεν έχουμε άλλον ναυτικό εδώ μέσα.
Και όσο και να χτυπιέσαι, δεν κρύβεσαι, είσαι πνευματικό παιδί του σύριζα. Μόνον αυτά τα υποκείμενα κάνουν έτσι στις συζητήσεις τους.
Καλως την ανενημερωτη-απληροφορητη τζουνο. Μου ελλειψες.
Δεν με ενδιαφερει τι καταλαβες εσυ. Εχουμε μια μεγαλη αντιπαραθεση με τον ναδρο.
Βλεπω,παντως,το σημειο που λεει οτι δενε χω δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου,το προσπερασες με ταχυτητα φωτος.
Αυτο με το τρομπονι;σμα,ξανα δες το. Δεν ειμαι αυτος που τρομπονιαζεται,αλλωστε δεν ειναι αυτος ο σκοπος. Εδω ερχομασται για να ανταλλαξουμε αποψεις ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε. Δεν φταιω γω που καποιοι διαστρεβλωνουν αυτα που λεω,ουτε με πολυ νοιαζει αν ο ναυτης (ασπροθερμσστης) τι γνωμη εχει.
Δεν στραβωνω με κανεναν καιε χω καλη διαθεση,απλα οταν καπποιος προσπαθει να με λογκρινει απιρνει την απαντηση του. Πιστεψε με,ειμαι πολυ υπομονετικος ανθρωπος. Δεν θα αλλαξει ευκολα αυτο.
Φαε ενα ακομη σεντονι να το χαρεις.