Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:34
Ισχύει. Δυστυχώς φαίνεται ότι θα μας γαμησουν στην ατομική ευθύνη από δω και πέρα.
Αν αυτός είναι ο σκοπός τους για να πετάξουν την ευθύνη από πάνω τους και να μην μας ξανακλείσουν μέσα και πεθάνει εντελώς η οικονομία, μπράβο τους και ας προσέχαμε.
Βγήκα το απόγευμα για μερικές δουλειές κοντά στο σπίτι. Λέω θα πάω με τα πόδια τόσες μέρες μέσα στο σπίτι, ας περπατήσω.
Λοιπόν σχεδόν όλοι χωρίς μάσκα, λέω εντάξει δεν είμαστε σε κλειστό χώρο. Αλλά να περνούν ο ένας δίπλα από τον άλλον και εγώ να κάνω ζιγκ-ζαγκ για να τους αποφύγω.
Κάποια στιγμή περίμενα να προχωρήσουν δύο ανθρωποειδή που είχαν πιάσει κουβέντα για τις αποστάσεις που πρέπει να έχουμε και μία με έπιασε από τον ώμο. Ακριβώς από πίσω μου ήταν και είπε, με συγχωρείτε να περάσω. Πάλι καλά που ήμουν με μάσκα. Άρχισα και εγώ να βήχω για να την τρομάξω. Αυτή ατάραχη, τέτοιο παχύδερμο.
Μόλις επέστρεψα και εγώ και τα ρούχα, απολύμανση.
Από εδώ και πέρα μόνον με αυτοκίνητο και βλέπουμε. Και φυσικά την επόμενη φορά θα παραγγείλω τις μάσκες με την βαλβίδα. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει το επιτελείο του κορωνοϊού. Αν οι άλλοι θέλουν να πεθάνουν, ποια είμαι εγώ να τους επιβάλλω το αντίθετο;