Τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 03 Νοέμ 2020, 13:19

Scouser έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 12:34
Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 12:20
Αν στην Ελλάδα δεις σκηνικό αντίστοιχο του Μπατακλάν σου εγγυόμαι ότι για 15 ημέρες θα δέρνονται όπου πατούν και όπου σταθούν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και φυσικά κάτι Κωνσταντίνου. Ο Έλληνας σε αυτά δεν χαρίζει.
Έχεις κάποια ένδειξη για αυτό; Κάποιο συμβάν στο πρόσφατο παρελθόν που να σε οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα; Γιατί εγώ αυτό που ξέρω είναι πως συνεχίζονται τα περισσότερα από 70 χρόνια αδιατάρακτης ειρήνης ή τέλος πάντων από την τελευταία φορά που στοχοποιήθηκαν συστηματικά άμαχοι στο εσωτερικό της χώρας. Στα σόσιαλ μίντια ή στις καφενειακές συζητήσεις βλέπεις πολύ σκληρό κόσμο φυσικά, όπως επίσης και στις μαγκιές κατά μεμονωμένων πάκηδων στα στενά από κάποιους άλλους. Με τύπους όμως που θα βγαίνουν με καλάζνικοφ ήμ με suicide vests, αποφασισμένοι να σκοτώσουν μαζικά, είναι τελείως άλλη υπόθεση. Θα λουφάξουν όλοι από τον φόβο.
Για να είμαστε δίκαιοι, ο Εμπεδοκλής δε λεει οτι θα βγει ο κόσμος σε φαση κομάντος να κυνηγάει τρομοκράτες με αυτόματα, προφανώς θα λουφαξει εκει ο κόσμος. Αλλά το ιμπακτ θα είναι χοντρό στην ελληνική ψυχή, κ όντως μπορεί να υπάρξουν τυπου πογκρόμ, κρίνοντας από τη φαση με τη Μυρτώ που βίασε ο πακιστανος υπάνθρωπος στην Πάρο. Νομίζω ότι η Ελλάδα δεν ειναι και ακριβώς οπως η Γαλλία. Εδώ είμαστε Βαλκάνια, και δε θελει πολύ να ανάψει μια φλόγα, η οποία θα έχει και πολιτικές συνέπειες κατά τη γνώμη μου.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 03 Νοέμ 2020, 13:20

Scouser έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
Αν στην Ελλάδα δεις σκηνικό αντίστοιχο του Μπατακλάν σου εγγυόμαι ότι για 15 ημέρες θα δέρνονται όπου πατούν και όπου σταθούν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και φυσικά κάτι Κωνσταντίνου. Ο Έλληνας σε αυτά δεν χαρίζει.
Έχεις κάποια ένδειξη για αυτό; Κάποιο συμβάν στο πρόσφατο παρελθόν που να σε οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα; Γιατί εγώ αυτό που ξέρω είναι πως συνεχίζονται τα περισσότερα από 70 χρόνια αδιατάρακτης ειρήνης ή τέλος πάντων από την τελευταία φορά που στοχοποιήθηκαν συστηματικά άμαχοι στο εσωτερικό της χώρας. Στα σόσιαλ μίντια ή στις καφενειακές συζητήσεις βλέπεις πολύ σκληρό κόσμο φυσικά, όπως επίσης και στις μαγκιές κατά μεμονωμένων πάκηδων στα στενά από κάποιους άλλους. Με τύπους όμως που θα βγαίνουν με καλάζνικοφ ήμ με suicide vests, αποφασισμένοι να σκοτώσουν μαζικά, είναι τελείως άλλη υπόθεση. Θα λουφάξουν όλοι από τον φόβο.
Προφανώς και δεν θα τα βάλεις με τον πάκη την ώρα που θα φορά το γιλέκο με τα εκρηκτικά, αν και πολλοί έχουν επιχειρήσει να αφοπλίσουν τρομοκράτες, ληστές, βιαστές κλπ στην Ελλάδα.
Αυτό που θα γίνει είναι όλα τα επίδοξα πάκις να ξυλοφορτωθούν προκαταβολικά. Και όταν λέω ξύλο εννοώ, ξύλο. Και όχι 5-10 επιθέσεις αλλά μαζικό. Προφανώς θα γίνουν επιθέσειςκαι λεηλασίες στα μαγαζιά τους/κλεπταποδοχεία τους...

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 03 Νοέμ 2020, 13:21

Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 13:20

Αυτό που θα γίνει είναι όλα τα επίδοξα πάκις να ξυλοφορτωθούν προκαταβολικά. Και όταν λέω ξύλο εννοώ, ξύλο. Και όχι 5-10 επιθέσεις αλλά μαζικό. Προφανώς θα γίνουν επιθέσειςκαι λεηλασίες στα μαγαζιά τους/κλεπταποδοχεία τους...
Εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξουν κ νεκροί. :g030:

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 03 Νοέμ 2020, 13:26

EKPLIKTIKOS έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 13:19
Scouser έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
Για να είμαστε δίκαιοι, ο Εμπεδοκλής δε λεει οτι θα βγει ο κόσμος σε φαση κομάντος να κυνηγάει τρομοκράτες με αυτόματα, προφανώς θα λουφαξει εκει ο κόσμος. Αλλά το ιμπακτ θα είναι χοντρό στην ελληνική ψυχή, κ όντως μπορεί να υπάρξουν τυπου πογκρόμ, κρίνοντας από τη φαση με τη Μυρτώ που βίασε ο πακιστανος υπάνθρωπος στην Πάρο. Νομίζω ότι η Ελλάδα δεν ειναι και ακριβώς οπως η Γαλλία. Εδώ είμαστε Βαλκάνια, και δε θελει πολύ να ανάψει μια φλόγα, η οποία θα έχει και πολιτικές συνέπειες κατά τη γνώμη μου.
Ακριβώς. :g030:

Δεν είναι πολύ παλιά το συμβάν που σε ένα εκρηκτικό κλίμα και με αρκετές επιθέσεις με εγκληματικό προφίλ στο πούλμαν της τότε πρωταθλήτριας Ευρώπης, της Ελλάδος, η Αλβανία κέρδισε τον ποδοφαιρικό αγώνα.

Οι Αλβανοί για κατανοητούς και αποδεκτούς λόγους βγήκαν να πανηγυρίσουν. Ε, έπεσε ματσούκι και κάποιος αλβανός σφάχτηκε Όχι επειδή έκανε αυτός κάτι κακό αλλά γιατί οι συμπατριώτες του είχαν επιφυλάξει βίαιη υποδοχή στην ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 03 Νοέμ 2020, 13:29

EKPLIKTIKOS έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 13:21
Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 13:20

Εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξουν κ νεκροί. :g030:
Καλά, όταν ο άλλος ρίχνει ματσούκι δεν σκέφτεται εκείνη την ώρα το αποτέλεσμα. Δεν είναι δύσκολο να σκοτώσεις άνθρωπο. Δεν χρειάζεσαι καν όπλο. Σκέψου πόσοι πήγαν τζάμπα από πυρκαγιά, αιχμηρό ή βαρύ αντικείμενο πάνω σε μανούρα...

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 03 Νοέμ 2020, 13:31

Juno έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 13:18
Βρε Ντορούλα, μέρα που είναι....

το τι χέσιμο τρώει από κάτω όμως δεν το λες. Η ντόρα είναι αδερφή πρωθυπουργού όπως ο καρανίκας ήταν φίλος πρωθυπουργού. Όταν πήγε να πάρει την ηγεσία του κόμματος του μπαμπά της πήρε τα @@ του αλήτη προδότη σαμαρά, όταν έκανε δικό της κόμμα πήρε τα @@ του εκλογικού σώματος. Ως μονάδα είναι κάτω και από τον μιχαλολιάκο σε απήχηση.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Νοέμ 2020, 13:34

Lord Brum έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 13:31
Juno έγραψε:

το τι χέσιμο τρώει από κάτω όμως δεν το λες. Η ντόρα είναι αδερφή πρωθυπουργού όπως ο καρανίκας ήταν φίλος πρωθυπουργού. Όταν πήγε να πάρει την ηγεσία του κόμματος του μπαμπά της πήρε τα @@ του αλήτη προδότη σαμαρά, όταν έκανε δικό της κόμμα πήρε τα @@ του εκλογικού σώματος. Ως μονάδα είναι κάτω και από τον μιχαλολιάκο σε απήχηση.
Το χέσιμο από κάτω, είναι ο ελληνικός λαός και χαίρομαι. Αυτή όμως είναι εκλεγμένη και αποφασίζει.
Αν ήταν στο χέρι αυτών που σχολιάζουν το tweet, οι βάρκες θα έφευγαν στα ανοιχτά όπως ήρθαν. Τελικά όμως εποικίζεται η ενδοχώρα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 03 Νοέμ 2020, 13:40

Juno έγραψε:

Κάποιος να τη μαζέψει αυτήν.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 03 Νοέμ 2020, 13:42

Belisarius έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 13:40
Juno έγραψε:

Δηλαδή ποιος πολεμάει τη θρησκεία του Ισλάμ;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 03 Νοέμ 2020, 13:42

EKPLIKTIKOS έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 13:19

γιατι μετα την Μυρτω τι ειχε γινει;
ειχαν μαζευτει στο λιμανι οταν τον εφερναν τι αλλο εγινε;
μηπως το μπερδευεις με τον Κανταρη;

στην Γαλλια εχει ξεφυγει και σε πληθυσμο η φαση οταν λενε οτι μπορει ναχει φτασει το 10% ναναι μουσουλμανοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rocco Siffredi την 03 Νοέμ 2020, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 03 Νοέμ 2020, 13:43

Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 13:42
Belisarius έγραψε:
Juno έγραψε:

Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία αλλά είναι Σατανισμός.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 03 Νοέμ 2020, 13:45

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 03 Νοέμ 2020, 13:46

Belisarius έγραψε:
Juno έγραψε: ↑26 λεπτά πριν

Αυτή είναι και πρέπει να είναι η επίσημη θέση.Υπάρχουν 1,5 δις μωαμεθανοί και αυτό πρέπει να λέμε.Το τι να κάνουμε είναι μια άλλη υπόθεση. :D

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 03 Νοέμ 2020, 13:52

Αλβανοσκοπιανός Αυστριακός ο δράστης.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 03 Νοέμ 2020, 13:57

Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 13:42
Belisarius έγραψε:
Juno έγραψε:

Κανείς και αυτός είναι ο λόγος που το πρόβλημα γιγαντώθηκε. Οι περισσότεροι πιστοί και οι ηγέτες του ισλάμ είναι της κατηγορίας "εγώ δεν υποστηρίζω την ισλαμική τρομοκρατία αλλά...". Δεν θέλω να προσβληθεί κανενός η θρησκεία και εύχομαι καλή λειτουργία στο τζαμί ωστόσο οι Μουσουλμάνοι λίγο ως πολύ υποστηρίζουν τη τρομοκρατία.
Η Ντορούλα έχει περισσότερο καημό να βγάλει έξω ψύχραιμο - μη φανατικό προφίλ, παρά τη νοιάζει πραγματικά τι συμβαίνει.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών