Για να είμαστε δίκαιοι, ο Εμπεδοκλής δε λεει οτι θα βγει ο κόσμος σε φαση κομάντος να κυνηγάει τρομοκράτες με αυτόματα, προφανώς θα λουφαξει εκει ο κόσμος. Αλλά το ιμπακτ θα είναι χοντρό στην ελληνική ψυχή, κ όντως μπορεί να υπάρξουν τυπου πογκρόμ, κρίνοντας από τη φαση με τη Μυρτώ που βίασε ο πακιστανος υπάνθρωπος στην Πάρο. Νομίζω ότι η Ελλάδα δεν ειναι και ακριβώς οπως η Γαλλία. Εδώ είμαστε Βαλκάνια, και δε θελει πολύ να ανάψει μια φλόγα, η οποία θα έχει και πολιτικές συνέπειες κατά τη γνώμη μου.Scouser έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:34Έχεις κάποια ένδειξη για αυτό; Κάποιο συμβάν στο πρόσφατο παρελθόν που να σε οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα; Γιατί εγώ αυτό που ξέρω είναι πως συνεχίζονται τα περισσότερα από 70 χρόνια αδιατάρακτης ειρήνης ή τέλος πάντων από την τελευταία φορά που στοχοποιήθηκαν συστηματικά άμαχοι στο εσωτερικό της χώρας. Στα σόσιαλ μίντια ή στις καφενειακές συζητήσεις βλέπεις πολύ σκληρό κόσμο φυσικά, όπως επίσης και στις μαγκιές κατά μεμονωμένων πάκηδων στα στενά από κάποιους άλλους. Με τύπους όμως που θα βγαίνουν με καλάζνικοφ ήμ με suicide vests, αποφασισμένοι να σκοτώσουν μαζικά, είναι τελείως άλλη υπόθεση. Θα λουφάξουν όλοι από τον φόβο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:20Αν στην Ελλάδα δεις σκηνικό αντίστοιχο του Μπατακλάν σου εγγυόμαι ότι για 15 ημέρες θα δέρνονται όπου πατούν και όπου σταθούν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και φυσικά κάτι Κωνσταντίνου. Ο Έλληνας σε αυτά δεν χαρίζει.
Τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη
- EKPLIKTIKOS
Re: Τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη
-
Προφανώς και δεν θα τα βάλεις με τον πάκη την ώρα που θα φορά το γιλέκο με τα εκρηκτικά, αν και πολλοί έχουν επιχειρήσει να αφοπλίσουν τρομοκράτες, ληστές, βιαστές κλπ στην Ελλάδα.Scouser έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:34Έχεις κάποια ένδειξη για αυτό; Κάποιο συμβάν στο πρόσφατο παρελθόν που να σε οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα; Γιατί εγώ αυτό που ξέρω είναι πως συνεχίζονται τα περισσότερα από 70 χρόνια αδιατάρακτης ειρήνης ή τέλος πάντων από την τελευταία φορά που στοχοποιήθηκαν συστηματικά άμαχοι στο εσωτερικό της χώρας. Στα σόσιαλ μίντια ή στις καφενειακές συζητήσεις βλέπεις πολύ σκληρό κόσμο φυσικά, όπως επίσης και στις μαγκιές κατά μεμονωμένων πάκηδων στα στενά από κάποιους άλλους. Με τύπους όμως που θα βγαίνουν με καλάζνικοφ ήμ με suicide vests, αποφασισμένοι να σκοτώσουν μαζικά, είναι τελείως άλλη υπόθεση. Θα λουφάξουν όλοι από τον φόβο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:20Αν στην Ελλάδα δεις σκηνικό αντίστοιχο του Μπατακλάν σου εγγυόμαι ότι για 15 ημέρες θα δέρνονται όπου πατούν και όπου σταθούν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και φυσικά κάτι Κωνσταντίνου. Ο Έλληνας σε αυτά δεν χαρίζει.
Αυτό που θα γίνει είναι όλα τα επίδοξα πάκις να ξυλοφορτωθούν προκαταβολικά. Και όταν λέω ξύλο εννοώ, ξύλο. Και όχι 5-10 επιθέσεις αλλά μαζικό. Προφανώς θα γίνουν επιθέσειςκαι λεηλασίες στα μαγαζιά τους/κλεπταποδοχεία τους...
- EKPLIKTIKOS
Εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξουν κ νεκροί.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 13:20
Αυτό που θα γίνει είναι όλα τα επίδοξα πάκις να ξυλοφορτωθούν προκαταβολικά. Και όταν λέω ξύλο εννοώ, ξύλο. Και όχι 5-10 επιθέσεις αλλά μαζικό. Προφανώς θα γίνουν επιθέσειςκαι λεηλασίες στα μαγαζιά τους/κλεπταποδοχεία τους...

-
Ακριβώς.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 13:19Για να είμαστε δίκαιοι, ο Εμπεδοκλής δε λεει οτι θα βγει ο κόσμος σε φαση κομάντος να κυνηγάει τρομοκράτες με αυτόματα, προφανώς θα λουφαξει εκει ο κόσμος. Αλλά το ιμπακτ θα είναι χοντρό στην ελληνική ψυχή, κ όντως μπορεί να υπάρξουν τυπου πογκρόμ, κρίνοντας από τη φαση με τη Μυρτώ που βίασε ο πακιστανος υπάνθρωπος στην Πάρο. Νομίζω ότι η Ελλάδα δεν ειναι και ακριβώς οπως η Γαλλία. Εδώ είμαστε Βαλκάνια, και δε θελει πολύ να ανάψει μια φλόγα, η οποία θα έχει και πολιτικές συνέπειες κατά τη γνώμη μου.Scouser έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:34Έχεις κάποια ένδειξη για αυτό; Κάποιο συμβάν στο πρόσφατο παρελθόν που να σε οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα; Γιατί εγώ αυτό που ξέρω είναι πως συνεχίζονται τα περισσότερα από 70 χρόνια αδιατάρακτης ειρήνης ή τέλος πάντων από την τελευταία φορά που στοχοποιήθηκαν συστηματικά άμαχοι στο εσωτερικό της χώρας. Στα σόσιαλ μίντια ή στις καφενειακές συζητήσεις βλέπεις πολύ σκληρό κόσμο φυσικά, όπως επίσης και στις μαγκιές κατά μεμονωμένων πάκηδων στα στενά από κάποιους άλλους. Με τύπους όμως που θα βγαίνουν με καλάζνικοφ ήμ με suicide vests, αποφασισμένοι να σκοτώσουν μαζικά, είναι τελείως άλλη υπόθεση. Θα λουφάξουν όλοι από τον φόβο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 12:20Αν στην Ελλάδα δεις σκηνικό αντίστοιχο του Μπατακλάν σου εγγυόμαι ότι για 15 ημέρες θα δέρνονται όπου πατούν και όπου σταθούν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και φυσικά κάτι Κωνσταντίνου. Ο Έλληνας σε αυτά δεν χαρίζει.

Δεν είναι πολύ παλιά το συμβάν που σε ένα εκρηκτικό κλίμα και με αρκετές επιθέσεις με εγκληματικό προφίλ στο πούλμαν της τότε πρωταθλήτριας Ευρώπης, της Ελλάδος, η Αλβανία κέρδισε τον ποδοφαιρικό αγώνα.
Οι Αλβανοί για κατανοητούς και αποδεκτούς λόγους βγήκαν να πανηγυρίσουν. Ε, έπεσε ματσούκι και κάποιος αλβανός σφάχτηκε Όχι επειδή έκανε αυτός κάτι κακό αλλά γιατί οι συμπατριώτες του είχαν επιφυλάξει βίαιη υποδοχή στην ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα...
-
Καλά, όταν ο άλλος ρίχνει ματσούκι δεν σκέφτεται εκείνη την ώρα το αποτέλεσμα. Δεν είναι δύσκολο να σκοτώσεις άνθρωπο. Δεν χρειάζεσαι καν όπλο. Σκέψου πόσοι πήγαν τζάμπα από πυρκαγιά, αιχμηρό ή βαρύ αντικείμενο πάνω σε μανούρα...EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 13:21Εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξουν κ νεκροί.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 13:20
το τι χέσιμο τρώει από κάτω όμως δεν το λες. Η ντόρα είναι αδερφή πρωθυπουργού όπως ο καρανίκας ήταν φίλος πρωθυπουργού. Όταν πήγε να πάρει την ηγεσία του κόμματος του μπαμπά της πήρε τα @@ του αλήτη προδότη σαμαρά, όταν έκανε δικό της κόμμα πήρε τα @@ του εκλογικού σώματος. Ως μονάδα είναι κάτω και από τον μιχαλολιάκο σε απήχηση.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Το χέσιμο από κάτω, είναι ο ελληνικός λαός και χαίρομαι. Αυτή όμως είναι εκλεγμένη και αποφασίζει.Lord Brum έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 13:31το τι χέσιμο τρώει από κάτω όμως δεν το λες. Η ντόρα είναι αδερφή πρωθυπουργού όπως ο καρανίκας ήταν φίλος πρωθυπουργού. Όταν πήγε να πάρει την ηγεσία του κόμματος του μπαμπά της πήρε τα @@ του αλήτη προδότη σαμαρά, όταν έκανε δικό της κόμμα πήρε τα @@ του εκλογικού σώματος. Ως μονάδα είναι κάτω και από τον μιχαλολιάκο σε απήχηση.
Αν ήταν στο χέρι αυτών που σχολιάζουν το tweet, οι βάρκες θα έφευγαν στα ανοιχτά όπως ήρθαν. Τελικά όμως εποικίζεται η ενδοχώρα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
- Dwarven Blacksmith
Δηλαδή ποιος πολεμάει τη θρησκεία του Ισλάμ;

- Rocco Siffredi
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 13:19Για να είμαστε δίκαιοι, ο Εμπεδοκλής δε λεει οτι θα βγει ο κόσμος σε φαση κομάντος να κυνηγάει τρομοκράτες με αυτόματα, προφανώς θα λουφαξει εκει ο κόσμος. Αλλά το ιμπακτ θα είναι χοντρό στην ελληνική ψυχή, κ όντως μπορεί να υπάρξουν τυπου πογκρόμ, κρίνοντας από τη φαση με τη Μυρτώ που βίασε ο πακιστανος υπάνθρωπος στην Πάρο. Νομίζω ότι η Ελλάδα δεν ειναι και ακριβώς οπως η Γαλλία. Εδώ είμαστε Βαλκάνια, και δε θελει πολύ να ανάψει μια φλόγα, η οποία θα έχει και πολιτικές συνέπειες κατά τη γνώμη μου.
γιατι μετα την Μυρτω τι ειχε γινει;
ειχαν μαζευτει στο λιμανι οταν τον εφερναν τι αλλο εγινε;
μηπως το μπερδευεις με τον Κανταρη;
στην Γαλλια εχει ξεφυγει και σε πληθυσμο η φαση οταν λενε οτι μπορει ναχει φτασει το 10% ναναι μουσουλμανοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rocco Siffredi την 03 Νοέμ 2020, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία αλλά είναι Σατανισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 13:42Δηλαδή ποιος πολεμάει τη θρησκεία του Ισλάμ;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτή είναι και πρέπει να είναι η επίσημη θέση.Υπάρχουν 1,5 δις μωαμεθανοί και αυτό πρέπει να λέμε.Το τι να κάνουμε είναι μια άλλη υπόθεση.

- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Κανείς και αυτός είναι ο λόγος που το πρόβλημα γιγαντώθηκε. Οι περισσότεροι πιστοί και οι ηγέτες του ισλάμ είναι της κατηγορίας "εγώ δεν υποστηρίζω την ισλαμική τρομοκρατία αλλά...". Δεν θέλω να προσβληθεί κανενός η θρησκεία και εύχομαι καλή λειτουργία στο τζαμί ωστόσο οι Μουσουλμάνοι λίγο ως πολύ υποστηρίζουν τη τρομοκρατία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 13:42Δηλαδή ποιος πολεμάει τη θρησκεία του Ισλάμ;
Η Ντορούλα έχει περισσότερο καημό να βγάλει έξω ψύχραιμο - μη φανατικό προφίλ, παρά τη νοιάζει πραγματικά τι συμβαίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 1255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
25 Οκτ 2024, 13:26
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα τρομοκρατική επίθεση της κυβέρνησης στη νέα γενιά
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Φεβ 2024, 23:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
07 Φεβ 2024, 23:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έλληνες πολιτικοί και τρομοκρατική επίθεση Χαμάς
από talaipwros » 07 Οκτ 2023, 15:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 118 Απαντήσεις
- 3664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
12 Οκτ 2023, 22:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τρομοκρατική επίθεση δεχτηκε το συνεργείο της ΕΡΤ από δυνάμεις του Ισραήλ
από Ληστοσυμμορίτης » 22 Οκτ 2023, 13:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
22 Οκτ 2023, 14:59
-