Πατίνια=επανάσταση στις πόλεις

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Πατίνια=επανάσταση στις πόλεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 09 Απρ 2023, 21:11

Imperium έγραψε:
08 Απρ 2023, 19:04
Δηλαδή αν δανειστώ το μονόκυκλό σου και πάω με 60 στη Συγγρού θα φάω εγώ 100στάρι πρόστημο αλλά ΚΑΙ εσύ 200άρι;;
δεν θα φτασεις μεχρι την συγγρου γιαυτο τα λέω αλλη κατηγορία τα μονοκυκλα, αλλα πέρα απο την πλάκα δεν ξερω τι θα γινει πιο μετα, σε αλλες χώρες για να τα αγοράσεις πρέπει να εχουν δήλωση συμόρφωσης αν αυτο απανταει στο "πώς χωρίς πινακίδα;". Δεν ελέγχουν εδω καθόλου, όσες κουβεντες εχω κανει με αστυνομία ήταν απο ενδιαφέρον και φιλικές, καταλαβαινει ο αλλος οτι για να εισαι ακομα αρτιμελής δεν παιζεις στον δρόμο, ειμαστε και μεγάλοι σε ηλικία με εμπειρία οι περισσοτεροι.

τεσπα, το νημα ειναι για τα πατίνια και η αλήθεια ειναι οτι με εκνευρίζουν οταν τα βλέπω στον δρόμο γιατί δεν ειμαι χθεσινός, εχουν μια σταλία ροδες και δεν απαιτουν σοβαρές ικανότητες, πιο πολύ θράσσος νομίζω και μια συμφωνια με τον μεγάλο οτι ολοι θα προσέχουν παραπάνω, μοιράζουν φιλάκια αγχους στους υπόλοιπους οδηγους. Αν ηταν στο χέρι μου θα απαγόρευα τις προστασίες σε όσους θέλουν να τα βγάζουν στην συγγρου, θα τους σταματαγα αν φορουσαν κρανος κλπ.

για να καταλάβεις πόσο "δεν βαριέσαι" ειναι η κατηγορία, δεν υπαρχει τόσα χρόνια μετά ενα φως φρένου ασύρματο στο εμπόριο, θα έπρεπε να ειναι του κατακευαστή θεωρώ υποχρέωση, που να συνδέεται με το πατίνι μονοκυκλο κλπ και να παίρνει πληροφορίες, ωστε να μπορεις να το εχεις στο κράνος, στην πλατη, καπου ψηλά να φαίνεται οτι φρενάρεις. Βάζουν ολοι λαμπακια να αναβοσβήνουν καπου και εχει ο θεός, ας προσέχει διπλά ο ατυχος που βρεθηκε απο πίσω, σιγα τι θα πάθει. Αναγκάστηκα να φτιάξω για να μην νιώθω ταλιμπαν.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 10 Απρ 2023, 00:56

enaon έγραψε:
09 Απρ 2023, 21:11
για να καταλάβεις πόσο "δεν βαριέσαι" ειναι η κατηγορία,
Σαν να έχω αρχίσει να ψιλοκαταλαβαίνω... :P
δεν υπαρχει τόσα χρόνια μετά ενα φως φρένου ασύρματο στο εμπόριο, θα έπρεπε να ειναι του κατασκευαστή θεωρώ υποχρέωση, που να συνδέεται με το πατίνι μονοκυκλο κλπ και να παίρνει πληροφορίες, ωστε να μπορεις να το εχεις στο κράνος, στην πλατη, καπου ψηλά να φαίνεται οτι φρενάρεις. Βάζουν ολοι λαμπακια να αναβοσβήνουν καπου και εχει ο θεός, ας προσέχει διπλά ο ατυχος που βρεθηκε απο πίσω, σιγα τι θα πάθει. Αναγκάστηκα να φτιάξω για να μην νιώθω ταλιμπαν.
Χριστούλη μου! Τουλάχιστον είναι εύκολο να το φτιάξεις. ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ ευθύνη του κατασκευαστή, σκέψου να βγάζαν αμάξια χωρίς και να σού λέγαν φτιάξτα μόνος σου.

Πράγματι απόλυτη αναρχία και νομοθεσία ανέκδοτο, να δουμε που θα βγεί.
Πολλά ευχαριστώ και πάλι για τις διασαφηνίσεις!

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 16 Απρ 2023, 23:06

enaon έγραψε:
Imperium έγραψε:
Δηλαδή αν δανειστώ το μονόκυκλό σου και πάω με 60 στη Συγγρού θα φάω εγώ 100στάρι πρόστημο αλλά ΚΑΙ εσύ 200άρι;;
δεν θα φτασεις μεχρι την συγγρου γιαυτο τα λέω αλλη κατηγορία τα μονοκυκλα, αλλα πέρα απο την πλάκα δεν ξερω τι θα γινει πιο μετα, σε αλλες χώρες για να τα αγοράσεις πρέπει να εχουν δήλωση συμόρφωσης αν αυτο απανταει στο "πώς χωρίς πινακίδα;". Δεν ελέγχουν εδω καθόλου, όσες κουβεντες εχω κανει με αστυνομία ήταν απο ενδιαφέρον και φιλικές, καταλαβαινει ο αλλος οτι για να εισαι ακομα αρτιμελής δεν παιζεις στον δρόμο, ειμαστε και μεγάλοι σε ηλικία με εμπειρία οι περισσοτεροι.

τεσπα, το νημα ειναι για τα πατίνια και η αλήθεια ειναι οτι με εκνευρίζουν οταν τα βλέπω στον δρόμο γιατί δεν ειμαι χθεσινός, εχουν μια σταλία ροδες και δεν απαιτουν σοβαρές ικανότητες, πιο πολύ θράσσος νομίζω και μια συμφωνια με τον μεγάλο οτι ολοι θα προσέχουν παραπάνω, μοιράζουν φιλάκια αγχους στους υπόλοιπους οδηγους. Αν ηταν στο χέρι μου θα απαγόρευα τις προστασίες σε όσους θέλουν να τα βγάζουν στην συγγρου, θα τους σταματαγα αν φορουσαν κρανος κλπ.

για να καταλάβεις πόσο "δεν βαριέσαι" ειναι η κατηγορία, δεν υπαρχει τόσα χρόνια μετά ενα φως φρένου ασύρματο στο εμπόριο, θα έπρεπε να ειναι του κατακευαστή θεωρώ υποχρέωση, που να συνδέεται με το πατίνι μονοκυκλο κλπ και να παίρνει πληροφορίες, ωστε να μπορεις να το εχεις στο κράνος, στην πλατη, καπου ψηλά να φαίνεται οτι φρενάρεις. Βάζουν ολοι λαμπακια να αναβοσβήνουν καπου και εχει ο θεός, ας προσέχει διπλά ο ατυχος που βρεθηκε απο πίσω, σιγα τι θα πάθει. Αναγκάστηκα να φτιάξω για να μην νιώθω ταλιμπαν.

.

Κοίτα μονόκυκλο 100 χρονών.....στα πρώτα δευτερόλεπτα..... :D

.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas » 16 Απρ 2023, 23:08

θα μπορουσε στον δακτυλιο της Αθηνας να κινουνται μονο επαγγελματικα οχηματα, ΜΜΜ και πατινια/ποδηλατα;

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 16 Απρ 2023, 23:10

Kotas έγραψε:
16 Απρ 2023, 23:08
θα μπορουσε στον δακτυλιο της Αθηνας να κινουνται μονο επαγγελματικα οχηματα, ΜΜΜ και πατινια/ποδηλατα;
πολλά θα μπορούσαν να γίνουν. Δεν θα γίνουν όμως.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 19 Απρ 2023, 10:59

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 22 Απρ 2023, 11:25

Το έχω ξαναπεί και θα το γράφω μία ακόμη φορά. Οποιοδήποτε όχημα θα χρησιμοποιείται στο δρόμο, να έχει πινακίδες, ασφάλεια και να βεβαιώνεται με κάποιου είδους εξετάσεις ότι ο οδηγός έχει μία γενική γνώση του ΚΟΚ. Προφανώς γίνεται μία προσπάθεια να σπρωχτούν πατίνια, ποδήλατα κλπ ελαφρά οχήματα αλλά ας τους διευκολύνουν βγάζοντας την πινακίδα με γρήγορες διαδικασίες ή χρεώνοντας χαμηλό ασφάλιστρο. Όχι όμως ανεξέλεγκτα.

Βγαίνω από τη δουλειά και θέλω να διασχίσω το μονόδρομο μπροστά μου προς το απέναντι πεζοδρόμιο. Ελέγχω δεξιά από την μεριά που έρχονται τα οχήματα και ο δρόμος είναι άδειος. Πριν προλάβω να κάνω το πρώτο βήμα, περνάει στο μισό μέτρο ποδηλάτης ο οποίος ερχόταν ανάποδα. Δεν τον είχα δει, δεν ακουγόταν καν και θα είχαμε καταλήξει κι οι δύο σε νοσοκομείο. Μεγάλο βαρύ ποδήλατο με προσαρμοσμένη πίσω θήκη μεταφοράς. Πιθανόν ηλεκτρικό. Ο τύπος επειδή ήταν ανάποδα στο ρεύμα ερχόταν ξυστά στα παρκαρισμένα οχήματα. Αριστερά μου είχα ένα βανάκι και δεν είχα πεδίο και προφανώς ούτε αυτός με είδε γιατί πέρασε με μεγάλη σχετικά ταχύτητα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μου έκοψε καν να κοιτάξω ανάποδα στο δρόμο. Ο δρόμος έχει σχεδόν σταθερή ροή οπότε δεν μπαίνουν αυτοκίνητα ανάποδα.

Πείτε μου τώρα. Πως μπορώ να τον καταγγείλω; Πινακίδα δεν είχε να πάρω στοιχεία και μέχρι να συνέλθω και να βγάλω κινητό είχε στρίψει. Ποιος θα κάλυπτε νοσήλια κλπ έξοδα αν με άφηνε ανάπηρο;

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 22 Απρ 2023, 11:31

Αν είχε πινακίδα τί καταγγελία θα μπορούσες να κάνεις; Καμία. Δε διαφωνώ μαζί σου. Αλλά εδώ πια τα μίντια έχουν αναγκαστεί να θολώνουν πινακίδες από φωτογραφίες και βίντεο λόγω του ότι οι αγαπημένοι μας δικαστικοί, που είναι στο απυρόβλητο, αποφάσισαν ότι οι πινακίδες είναι προσωπικό δεδομένο και ότι η καταγγελία μέσω βίντεο ή φωτογραφίας δεν ευσταθεί. Αυτά ακριβώς έχουν αποφασίσει οι διορισμένοι δικαστικοί μας με τους παχυλούς μισθούς και την προσωπική φρουρά...

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 22 Απρ 2023, 11:38

Εμπεδοκλής έγραψε:
22 Απρ 2023, 11:31
Αν είχε πινακίδα τί καταγγελία θα μπορούσες να κάνεις; Καμία. Δε διαφωνώ μαζί σου. Αλλά εδώ πια τα μίντια έχουν αναγκαστεί να θολώνουν πινακίδες από φωτογραφίες και βίντεο λόγω του ότι οι αγαπημένοι μας δικαστικοί, που είναι στο απυρόβλητο, αποφάσισαν ότι οι πινακίδες είναι προσωπικό δεδομένο και ότι η καταγγελία μέσω βίντεο ή φωτογραφίας δεν ευσταθεί. Αυτά ακριβώς έχουν αποφασίσει οι διορισμένοι δικαστικοί μας με τους παχυλούς μισθούς και την προσωπική φρουρά...
Δεν ξέρω. Ότι γίνεται με τα αυτοκίνητα. Σε χτυπάει κάποιος και φεύγει. Παίρνεις την πινακίδα και τρέχει μετά η ασφαλιστική σου, η τροχαίο κλπ.
Μπορεί να μη βγει τίποτα αλλά μπορεί και να βγει. Πριν χρόνια με χτύπησε σε πάρκιν σούπερ μάρκετ ένας παππούς ο οποίος όπως λέμε "πάρκαρε με το αυτί". Ακουμπούσε στα γύρω οχήματα γιατί δεν είχε καν συναίσθηση του χώρου. Πήρε κάποιος περαστικός την πινακίδα του. μου άφησε σημείωμα και τον βρήκαμε.

Τώρα είμαστε τελείως στο σκοτάδι. Και οδηγούν τέτοια οχήματα πολλά παιδιά που δεν έχουν πείρα από αυτοκίνητο ή μηχανάκι και δεν έχουν περάσει εξετάσεις. Ακόμα χειρότερα δεν έχουν συναίσθηση των συνεπειών είτε στην τσέπη τους, είτε στην υγεία την δική τους και την σωματική ακεραιότητα των γύρω.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 22 Απρ 2023, 11:38

enaon έγραψε:
Imperium έγραψε:
δεν θα φτασεις μεχρι την συγγρου γιαυτο τα λέω αλλη κατηγορία τα μονοκυκλα, αλλα πέρα απο την πλάκα δεν ξερω τι θα γινει πιο μετα,
Γιατί δε θα φτάσει; Έχω πετύχει τύπο με τέτοιο μαραφέτι κ τσάντα νταλιβερι της βολτ :102:

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 22 Απρ 2023, 12:07

ST48410 έγραψε:
22 Απρ 2023, 11:38
Εμπεδοκλής έγραψε:
22 Απρ 2023, 11:31
Δεν ξέρω. Ότι γίνεται με τα αυτοκίνητα. Σε χτυπάει κάποιος και φεύγει. Παίρνεις την πινακίδα και τρέχει μετά η ασφαλιστική σου, η τροχαίο κλπ.
Μπορεί να μη βγει τίποτα αλλά μπορεί και να βγει. Πριν χρόνια με χτύπησε σε πάρκιν σούπερ μάρκετ ένας παππούς ο οποίος όπως λέμε "πάρκαρε με το αυτί". Ακουμπούσε στα γύρω οχήματα γιατί δεν είχε καν συναίσθηση του χώρου. Πήρε κάποιος περαστικός την πινακίδα του. μου άφησε σημείωμα και τον βρήκαμε.

Τώρα είμαστε τελείως στο σκοτάδι. Και οδηγούν τέτοια οχήματα πολλά παιδιά που δεν έχουν πείρα από αυτοκίνητο ή μηχανάκι και δεν έχουν περάσει εξετάσεις. Ακόμα χειρότερα δεν έχουν συναίσθηση των συνεπειών είτε στην τσέπη τους, είτε στην υγεία την δική τους και την σωματική ακεραιότητα των γύρω.
Αν σε χτυπήσει κάποιος και φύγει δεν βγάζεις άκρη και μεικτή να έχεις. Αν το αρνηθεί ακόμη χειρότερα. Όσο για τις κάμερες, δεν ανοίγουν αν δεν υπάρχει θανατηφόρο. Με λίγα λόγια μπλέξιμο χάρις την νομοθετική, δικαστική και εκτελεστική μας εξουσία...

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 22 Απρ 2023, 12:13

Πάντως όλοι ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Θα γίνουν μερικά ακόμα θανατηφόρα και όταν σκοτωθεί κάποιος πολύ νέος και σηκώσουν το θέμα οι δημοσιογράφοι, θα τρέχει η πολιτεία να ρυθμίσει την κατάσταση.

Για την ώρα έχουμε εκλογές και δεν θέλει κανείς να πάρει μέτρα που μπορεί να στεναχωρήσουν κάποιον

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 22 Απρ 2023, 18:28

Ρυθμισμένο είναι. Νόμος υπάρχει όπως υπάρχει και αντίστοιχα για τα ποδήλατα. Δε θα με χάλαγε βέβαια να γίνει υποχρεωτική η ασφάλιση στα πάντα όλα (ναι και ποδήλατα, να ασφαλίσετε και τα παιδιά σας κύριοι) μήπως βγει και κάτι καλύτερο από τις 1-2 που υπάρχουν μόνο τώρα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Απρ 2023, 18:34

Imperium έγραψε:
05 Απρ 2023, 22:14
Θέλω την άποψή σας για την νομιμότητα του ζητήματος.

Δεν ηθικολογώ, μου αρέσει το αναρχικό ρεύμα που φέρνουν τα πατινάκια, καθώς και όλα τα διάφορα καινούργια "ηλεκτρονικά" μέσα μεταφόρας. Ψήνωμαι κι όλας εδώ και δύο χρόνια να πάρω κάτι δικό μου αλλά δεν το έκανα ακόμα για λόγους που θα φανούν παρακάτω.

Απλά αναρωτιέμαι, στο φόρουμ πού όλοι κλάιγονται για την παρανομία και την αυθαιρεσία στην Ελλάδα, τό 'χετε καταλάβει οτι δεν υπάρχει κανονισμός που να ΜΗΝ παραβιάζουν τα πατήνια;
Κι αν ναι, πώς συμβαδίζει αυτό με την γενική σας αντίληψη περι του νομοταγούς πολίτη;

Τα εξαρτήματα αυτά, λοιπόν, ανοίγουν νέο κεφάλαιο στον ΚΟΚ. Είναι τόσο διαφορετικά απ' ο,τι προυπήρξε, που ΠΟΛΥ δυσκολα θα βγάλει κάποιος το φίδι από αυτήν την ιδιαίτερη τρύπα.

Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται τόσο υπερέλαφρα αυτοκίνητα οχήματα με την ικάνότητα να κινούνται σε κεντρικές αρτηρίες, αλλά παράλληλα να είναι τόσο μικρά που να φαντάζουν σχεδόν σαν παιγνίδια!

Μηχανοκίνητη πρόσβαση όμως στο οδόστρωμα, χωρίς δίπλωμα, τέλη και ασφάλιση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στην ΕΕ, αν και ίσως παραβλέπεται στις μπανανίες της, πχ, Ουγγαρία, Ρουμανία, Ελλας.

Ζω (Αγγλία) σε μία πόλη που έχει τρομερά μεγάλη επιτυχία το σκούτερ. Είναι όμως μέρος μιας εγκεκριμένης δοκιμαστικής διαδικασίας. Τα πατηνάκια τα βλέπεις παντού. Συχνά παρατημένα. Πραγματικά σε κάθε τετράγωνο και δέκα απο δαυτα. Κάποιος τα φροντίζει, αλλα δεν τον έχω δει ποτέ. Αρχίζω να υποψιάζομαι εξωγήινους. Τα νοικιάζεις με ηλεκτρονική κάρτα. Τα πληρώνεις με το λεπτό, και άμα φτάσεις, όπου και να φτάσεις το αφήνεις για τον επόμενο. Έχει κάποιους περιορισμούς: όριο ταχύτητας και δεν δουλεύει αν πας να το βγάλεις εκτός ορίων πόλης. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι μόνο αν είσαι 17 και πάνω, μέ άδεια οδήγησης (έστω μαθητευόμενου) μπορείς να τα νοικιάσεις. Χαχαχα. Η εταιρεία καλύπτει τα ασφάλιστρα. Απορρώ πώς δεν έχει φαληρήσει ακόμα.

Μερικοί, υπολογίζω 20-25% των χρηστων έχουν ιδιωτικά. Καποια είναι φτηνα, κάποια άλλα είναι πύραυλοι και πανάκριβα. Μέχρι και 3χ νομίζω. Πάνε όμως με 50 χλμ την ώρα. Πάνω σε πατήνι. Τόσα έπιανε με το ζόρι το παπάκι μου.

Τωρα, στο ψητό - πώς οδηγούν; Οι ιδιώτες αρκετά καλά, πρώτα ξέρουν το εργαλείο τους, δευτερα, αν κάνουν μαλακία την έχουν ΓΑ-ΜΗ-ΣΕΙ γιατί είναι εντελώς παράνομοι και φταίνε ακόμα κι αν τους πατήσει νταλίκα επίτειδες. Ασε που θεωρητικά σε σταματάει όποιος μπάτσος θέλει όποτε θέλει και το κάνει κατάσχεση. Δεν γίνεται συχνά, αλλά μπορεί να γίνει ανα πάσα στιγμή, αν αλλάξουν τα κέφια.

Αυτοι με τα νοικιασμένα; Μερικοί ΟΚ, αν και πολλες γυναίκες πάνε ψιλοχεσμένα (κι από πεζοδρόμιο μόνο, πάντα, που απαγορεύεται!), αλλά απο κει και πέρα ο κακός χαμός. Πιτσιρικάδες12-13 χρονών σε κίνηση πήχτρα να κάνουν ελιγμούς, προφανώς με κάρτα του μπαμπά και το δίπλωμα της αδερφής, ερωτευμένα ζευγαράκια δικάβαλα στην κοσκμάρα τους, μαντράχαλοι τρικάβαλοι έτσι για τον χαβαλέ (πρέπει να ειναι πολύ καλοφτιαγμένα να σηκώνουν 200 κιλά!) Με ακουστικά όλοι, να μην ακουν τίποτα χοροπηδουν απο πεζοδρόμιο σε ρευμα ανέμελα, με την απόλυτη αισθηση οτι έχουν πάντα πρωτεραιότητα, ο,τι και να συμβαίνει, απορρώ πώς δεν έχουμε θρηνήσει περισότερους....

Τι θα γίνει λοιπόν στο μέλλον; κάποιες πόλεις απηυδησαν και τα απαγόρευσαν (δλδ δεν ανανέωσαν τα δοκιμαστικά συμβόλαια). Οι περισότεροι συνεχίζουν να κάνουν τα στραβά μάτια.

Οι παρθενώπες το παίρνουν πάνω τους να κλαίγονται για περισότερη νομοθεσία, ασφάλιση, κράνη και γενικώς μπουτσες μπλε. Οι περβαλλοντολόγοι αντεπιτιθονται όμως οτι μόνο αυτά θα σώσουν τον πλανήτη.

Ιντα μέλει γεννεσθαι; Who knows? Αλλά ούτε έτσι όπως είναι θα προχωρίσει για πολύ.

Τι λέτε λοιπόν; Αδεια, ασφάλια και κράνος για να γίνουμε Ευρωπαίοι, ή μπα, δεν ισχύουν τέτοια εδώ;
Πάρε ένα σκουτεράκι ρε άνθρωπέ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 23 Απρ 2023, 00:33

EKPLIKTIKOS έγραψε:
22 Απρ 2023, 11:38
Γιατί δε θα φτάσει; Έχω πετύχει τύπο με τέτοιο μαραφέτι κ τσάντα νταλιβερι της βολτ :102:
Ναι πολλοι ειναι στην βολτ, εννουσα οτι θελει να επενδυσεις χρονο αρκετο πριν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών