DIOMEDESGR έγραψε: ↑28 Ιουν 2019, 12:12
pal έγραψε: ↑28 Ιουν 2019, 12:03
Βασίζομαι σε ένα συνδυασμό προσωπικής εμπειρίας από συναναστροφή μαζί τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, από την κατάσταση που βλέπω να υπάρχει στις μουσουλμανικές χώρες, ακόμα και τις πιο πλούσιες και ανεπτυγμένες εξ αυτών και από τον τρόπο με τον οποίο βλέπω ότι δεν ενσωματώνονται στις δυτικές κοινωνίες γιατί θέλουν να κρατήσουν ατόφια την ανωτέρω κουλτούρα. Με ιδιαίτερο ζήλο προστατεύουν τα στοιχεία της κουλτούρας τους που συνεπάγονται την καταπίεση των γυναικών. Αυτό για εμένα που είμαι γυναίκα, είναι σα να είμαι εβραίος και να μου ζητάς να χαίρομαι να φέρω στο Ισραήλ πολλούς ναζήδες, οπαδούς του ολοκαυτώματος.
Ε ναι, όταν λέμε "ενσωμάτωση" τι περιμένεις εσύ? Ν παρατήσουν οι Μουσουλμάνοι τον τρόπο ζωής και θρησκείας τους και να γίνουν Χριστιανοί μεθοδιστές? Θα αστειεύεσαι μου φαίνεται! Η παρομοίωσή σου του Ναζισμού με τον Ισλαμισμό είναι το λιγότερο ατυχής και προδιαθέτει για "συνωμοσιολογική βάση".
pal έγραψε: ↑28 Ιουν 2019, 12:03
Μου είναι πραγματικά παγερά αδιάφορος ο κάθε ιδεολογικός πόλεμος του κάθε ενός γιατί οι ιδεολογικοί πόλεμοι σχεδιάζονται από πονηρούς και διεκπεραιώνονται από χαζούς που θα εθελοτυφλήσουν σε αλήθειες που δε βοηθούν την νίκη στον ιερό πόλεμο της ιδεολογίας. Είναι γνωστό πλέον ότι η μετακίνηση ανθρώπων από την Ασία και την Αφρική στην Ευρώπη διεκπεραιώνεται από πανίσχυρες μαφίες με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από τα ναρκωτικά. Δε γίνεται να μη βλέπεις ότι οι εκκλήσεις για φιλανθρωπία εξαντλούνται σε προτάσεις για λήψη μέτρων υποδοχής και φιλοξενίας κι όχι στη δημιουργία δομών που θα μεταφέρουν τους ανθρώπους αυτούς με ασφάλεια από τις χώρες τους ή από διπλανές χώρες ή λήψη μέτρων που θα φέρουν την αλματώδη αύξηση του πληθυσμού σε εκείνα τα μέρη σε λογικά επίπεδα.
Έχει ήδη δυο γενιές ανθρώπους που έχουνε γίνει κυριολεκτικά κρέας σε αυτή τη μηχανή που παράγει δυσπροσάρμοστους ανθρώπους και τους στέλνει απέναντι με τη βάρκα για δημιουργούνται προβλήματα και να πλουτίζουν κάποιοι από όλα αυτά αλλά κανένα αυτί δεν ιδρώνει γιατί υπάρχει και ο ιδεολογικός πόλεμος που πρέπει να κερδηθεί, ξέρω γω.
Και μόλις επιβεβαιώνεις; την ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ βάση μερικών , τουλάχιστον, από τις απόψεις σου.
Κάτσε και ψάξε αυτό που σου έγραψα για τον Ιδεολογικό πόλεμο και μη τον υποτιμάς! Εκεί κρύβεται όλο το ζουμί. Αν, φυσικά είσαι καλοπροαίρετη αναζητητής της αλήθειας.

Συνωμοσιολογική βάση είναι ότι μετά από 20 χρόνια άσυλο και μετανάστευση, ακόμα οι άνθρωποι έρχονται με βάρκες?
Συνομωσιολογική βάση είναι ότι υπάρχει μια ισχυρή μαφία(ες) που έχει αναλάβει αυτή τη μαζική διακίνηση ανθρώπων?
Συνομωσιολογική βάση είναι ότι δεν έχουν γίνει γενναίες ενέργειες για να συμμαζέψουν οι χώρες προέλευσης την αλματώδη αύξηση του πληθυσμού τους ώστε να είναι βιώσιμος?
Συνομωσιολογική βάση είναι ότι για όλα αυτά δυο γενιές ανθρώπων γίναν κρέας και η μόνες προτάσεις που ακούγονται δυνατά είναι τέτοιες που απλά δημιουργούν κύκλο εργασιών για διάφορες επιχειρήσεις περισσότερο ή λιγότερο νόμιμες?
Εννοείται ότι δεν πρόκειται να κάτσω να ψάξω τίποτε. Εσύ προσπαθείς να πείσεις, εσύ θα προσκομίσεις αποδείξεις και θα βάλεις και κάνα λινκ με τις έρευνες, όχι τα twitter των φίλων σου που αναπαράγουν κάποιο δημοσίευμα που βασίστηκε σε κάποια έρευνα.