Οι μετανάστες στην Ευρώπη.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Re: Οι μετανάστες στην Ευρώπη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 11:52

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2019, 11:49

Ναι, ορισμένα μπορεί να είναι συνωμοσιολογικά.

Αλλά τα υπαρκτά στοιχεία δεν χρειάζονται περαιτέρω πιστοποιήσεις.

Οπότε, αγαπητοί μου περισσότερη συνωμοσιολογία και αμηχανία παίζει σ' αυτήν την καραμέλα σας, παρά "στους τίτλους των μισαλλόδοξων βοθρομπλογκς" και λοιπά μπλαμπλα

Μασήστε λοιπον την καραμελίτσα σας, όσο θέλετε.

Αλλά κανείς δεν παίρνει πλέον σοβαρά την... αντικειμενική σας κρίση.
Φάσκεις και αντιφάσκεις όπως πάντα, σε ένα κρεσέντο παρελκυστικής προσπάθειας μετατόπισης του θέματος σε χωράφια που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχεις το πάνω χέρι.

Προσπάθησε περισσότερο.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 12:00

πατησιωτης έγραψε:
28 Ιουν 2019, 11:50

Τα εχθρικά μεταξύ τους κράτη έχουν παύσει να είναι εχθρικά από το 1945.Δεν έχει σχέση η μουσουλμανική μετανάστευση με την ειρήνη μεταξύ των ευρωπαικών κρατών.
Αφού είσαι ΟΞΥΝΟΥΣ, γιατί δεν βλέπεις την σχέση?

Τα "εχθρικά μεταξύ τους κράτη" ΠΟΤΕ δεν έφυγαν από την αρρωστημένη φαντασία Πολιτικών με ολοκληρωτικό, Φασιστικό τρόπο σκέψης. Η Ισλαμοφοβία λοιπόν αποτελεί το "όχημα" που θα τους θέσει, ξανά, επικεφαλείς της Ευρωπαϊκής ιδεολογικής πλατφόρμας ώστε να καταργήσουν το "ειρηνικό Ευρωπαϊκό σχήμα" του 1950 και να μας γυρίσουν πίσω στην διαιρεμένη, Εθνικιστική, Φασιστική ήπειρο των αυτεξούσιων και ανεξάρτητων Κρατών όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αν δεν καταλαβαίνεις αυτό θεωρώ ότι συζητάς για ψάρεμα ενώ δεν καταλαβαίνεις τι νόημα έχει το σκουλήκι στην άκρη του αγκιστριού!

Απαράδεκτο για συζητητές σαν εσένα.

:smt018

Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal » 28 Ιουν 2019, 12:03

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 11:47
pal έγραψε:
28 Ιουν 2019, 11:28
Εγώ θέλω να δω λίγο τα στατιστικά για να δούμε τι γίνεται.

Προσωπικά θεωρώ ότι οι μουσουλμάνοι είναι χειρότεροι από τους ναζήδες. Μέσες άκρες η ιδεολογία τους είναι ίδια, είναι αντιδημοκρατικοί, θεωρούν ότι είναι ανώτεροι από τους άλλους και θέλουν να τους υποτάξουν/σκοτώσουν/καταπιέσουν, είναι φανατίλες, στρατόγκαβλοι, μάτσο τύποι, καταπιέζουν φριχτά τις γυναίκες, παριστάνουν τους μετριοπαθείς και προβάλλουν μετριοπαθείς και καλά φιγούρες του χώρου κι από πίσω λένε άλλα και διαστρεβλώνουν την επιστήμη και τη λογική. Οι ναζήδες όμως δεν είναι οι χειρότεροι από τους δύο γιατί συνήθως έχουν έναν αρχηγό φύρερ κλπ κι άμα τον ξεπαστρέψεις αυτόν, διαλύονται και γίνονται κανονικοί άνθρωποι και τους παίρνει πολλά χρόνια για να ξαναχαζέψουν. Οι μουσουλμάνοι είναι χειρότεροι γιατί με αυτούς δεν παίζει κάτι τέτοιο, δηλαδή να φας τον αρχηγό και να ξενοιάσεις για αρκετά χρόνια. Επίσης πιστεύω ότι στην περίπτωση των ναζήδων όπως και στην περίπτωση των μουσουλμάνων δε φταίει που είναι είναι φτωχοί κι αμόρφωτοι κι έτσι δεν πιστεύω ότι μόλις πιάσουν λεφτά και πάνε σχολείο θα γίνουν πεφωτισμένοι άνθρωποι του διαφωτισμού. Πιστεύω ότι οι αιτίες είναι πάρα πολύ βαθειές.

Συνεπώς, το να αποτελούν αξιόλογο τμήμα του πληθυσμού και να έχουν λόγο στην επιλογή κυβέρνησης και στη διαμόρφωση του πλαισίου προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της νομοθεσίας μου δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. Γι αυτό θέλω να δω τα στατιστικά.
Εκτός των στατιστικών θα πρέπει όμως να σκεφτείς και την ιδεολογική βάση.

Άγεσαι και φέρεσαι ιδεολογικά από κάποια φυσιολογική ανησυχία για την κατάσταση της Ευρώπης στο μέλλον? Πατάς πάνω σε μια στρεβλή προπαγάνδα πολιτικάντηδων που έχουν συμφέρον στην απομόνωση της ηπείρου και την Εθνικιστική περιχαράκωση των κρατών μελών? Βασίζεσαι σε φαντασιακές, ουτοπικές θεωρίες περί "αδερφών μουσουλμάνων εργατών" που θα βοηθήσουν να σπάσουμε τα δεσμά του "παγκόσμιου Μινόταυρου του νεο-φιλελευθερισμού"?

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα στατιστικά είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.

Στην Ευρώπη μαίνεται ένας πόλεμος. ενας πόλεμος ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ μεταξύ των προοδευτικών (και δεν εννοώ τους Σοσιαλιστές) δυνάμεων που βλέπουν την πρόοδο και της ευμάρεια της χώρας-ηπείρου να περνά από την φιλοξενία και ενσωμάτωση των μεταναστευτικών ρευμάτων από τις άλλες ηπείρους και των συντηρητικών δυνάμεων που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί με την αντι-μεταναστευτική, ισλαμοφοβική προπαγάνδα για να κρατήσουν τα κεκτημένα μιας άλλης εποχής, των εθνικών, περιχαρακωμένων και εχθρικών μεταξύ τους κρατών.

:102:
Βασίζομαι σε ένα συνδυασμό προσωπικής εμπειρίας από συναναστροφή μαζί τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, από την κατάσταση που βλέπω να υπάρχει στις μουσουλμανικές χώρες, ακόμα και τις πιο πλούσιες και ανεπτυγμένες εξ αυτών και από τον τρόπο με τον οποίο βλέπω ότι δεν ενσωματώνονται στις δυτικές κοινωνίες γιατί θέλουν να κρατήσουν ατόφια την ανωτέρω κουλτούρα. Με ιδιαίτερο ζήλο προστατεύουν τα στοιχεία της κουλτούρας τους που συνεπάγονται την καταπίεση των γυναικών. Αυτό για εμένα που είμαι γυναίκα, είναι σα να είμαι εβραίος και να μου ζητάς να χαίρομαι να φέρω στο Ισραήλ πολλούς ναζήδες, οπαδούς του ολοκαυτώματος.

Μου είναι πραγματικά παγερά αδιάφορος ο κάθε ιδεολογικός πόλεμος του κάθε ενός γιατί οι ιδεολογικοί πόλεμοι σχεδιάζονται από πονηρούς και διεκπεραιώνονται από χαζούς που θα εθελοτυφλήσουν σε αλήθειες που δε βοηθούν την νίκη στον ιερό πόλεμο της ιδεολογίας. Είναι γνωστό πλέον ότι η μετακίνηση ανθρώπων από την Ασία και την Αφρική στην Ευρώπη διεκπεραιώνεται από πανίσχυρες μαφίες με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από τα ναρκωτικά. Δε γίνεται να μη βλέπεις ότι οι εκκλήσεις για φιλανθρωπία εξαντλούνται σε προτάσεις για λήψη μέτρων υποδοχής και φιλοξενίας κι όχι στη δημιουργία δομών που θα μεταφέρουν τους ανθρώπους αυτούς με ασφάλεια από τις χώρες τους ή από διπλανές χώρες ή λήψη μέτρων που θα φέρουν την αλματώδη αύξηση του πληθυσμού σε εκείνα τα μέρη σε λογικά επίπεδα. Έχει ήδη δυο γενιές ανθρώπους που έχουνε γίνει κυριολεκτικά κρέας σε αυτή τη μηχανή που παράγει δυσπροσάρμοστους ανθρώπους και τους στέλνει απέναντι με τη βάρκα για δημιουργούνται προβλήματα και να πλουτίζουν κάποιοι από όλα αυτά αλλά κανένα αυτί δεν ιδρώνει γιατί υπάρχει και ο ιδεολογικός πόλεμος που πρέπει να κερδηθεί, ξέρω γω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pal την 28 Ιουν 2019, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 28 Ιουν 2019, 12:03

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 11:01

Τα περισσότερα αντι-μεταναστευτικά σχόλια που θα βρεις εδώ αγαπητή pal έχουν σαν πηγή Ισλαμοφοβικά, μισαλλόδοξα, ρατσιστικά και φασιστικά blogs, tweets, fb pages κ.λ.π.

Καλή η παρατήρηση του Διομποτίδη - Δεν είναι πως αυτά δε γίνονται. Είναι πως τα καθεστωμμε δεν τα ερευνούν καν. :smt023

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 12:05

Χουργιατς έγραψε:
28 Ιουν 2019, 12:03
DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 11:01

Τα περισσότερα αντι-μεταναστευτικά σχόλια που θα βρεις εδώ αγαπητή pal έχουν σαν πηγή Ισλαμοφοβικά, μισαλλόδοξα, ρατσιστικά και φασιστικά blogs, tweets, fb pages κ.λ.π.

Καλή η παρατήρηση του Διομποτίδη - Δεν είναι πως αυτά δε γίνονται. Είναι πως τα καθεστωμμε δεν τα ερευνούν καν. :smt023
Ωωωωρεεε τι έγραψες πάλι τύπε! <<ΔΙΟΜΠΟΤΙΔΗΣ>>! Φφφφφφφφφ...........μάρεσε μιλάμε.

:g030:

:smt023

Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal » 28 Ιουν 2019, 12:09

DIOMEDESGR έγραψε:
23 Νοέμ 2018, 19:46
Ο πραγματικός αριθμός των μεταναστών στις χώρες της Ευρώπης απέναντι στις εικασίες των ντόπιων πληθυσμών!

Εικόνα
Πηγή?

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 12:12

pal έγραψε:
Βασίζομαι σε ένα συνδυασμό προσωπικής εμπειρίας από συναναστροφή μαζί τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, από την κατάσταση που βλέπω να υπάρχει στις μουσουλμανικές χώρες, ακόμα και τις πιο πλούσιες και ανεπτυγμένες εξ αυτών και από τον τρόπο με τον οποίο βλέπω ότι δεν ενσωματώνονται στις δυτικές κοινωνίες γιατί θέλουν να κρατήσουν ατόφια την ανωτέρω κουλτούρα. Με ιδιαίτερο ζήλο προστατεύουν τα στοιχεία της κουλτούρας τους που συνεπάγονται την καταπίεση των γυναικών. Αυτό για εμένα που είμαι γυναίκα, είναι σα να είμαι εβραίος και να μου ζητάς να χαίρομαι να φέρω στο Ισραήλ πολλούς ναζήδες, οπαδούς του ολοκαυτώματος.
Ε ναι, όταν λέμε "ενσωμάτωση" τι περιμένεις εσύ? Ν παρατήσουν οι Μουσουλμάνοι τον τρόπο ζωής και θρησκείας τους και να γίνουν Χριστιανοί μεθοδιστές? Θα αστειεύεσαι μου φαίνεται! Η παρομοίωσή σου του Ναζισμού με τον Ισλαμισμό είναι το λιγότερο ατυχής και προδιαθέτει για "συνωμοσιολογική βάση".
pal έγραψε:
Μου είναι πραγματικά παγερά αδιάφορος ο κάθε ιδεολογικός πόλεμος του κάθε ενός γιατί οι ιδεολογικοί πόλεμοι σχεδιάζονται από πονηρούς και διεκπεραιώνονται από χαζούς που θα εθελοτυφλήσουν σε αλήθειες που δε βοηθούν την νίκη στον ιερό πόλεμο της ιδεολογίας. Είναι γνωστό πλέον ότι η μετακίνηση ανθρώπων από την Ασία και την Αφρική στην Ευρώπη διεκπεραιώνεται από πανίσχυρες μαφίες με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από τα ναρκωτικά. Δε γίνεται να μη βλέπεις ότι οι εκκλήσεις για φιλανθρωπία εξαντλούνται σε προτάσεις για λήψη μέτρων υποδοχής και φιλοξενίας κι όχι στη δημιουργία δομών που θα μεταφέρουν τους ανθρώπους αυτούς με ασφάλεια από τις χώρες τους ή από διπλανές χώρες ή λήψη μέτρων που θα φέρουν την αλματώδη αύξηση του πληθυσμού σε εκείνα τα μέρη σε λογικά επίπεδα. Έχει ήδη δυο γενιές ανθρώπους που έχουνε γίνει κυριολεκτικά κρέας σε αυτή τη μηχανή που παράγει δυσπροσάρμοστους ανθρώπους και τους στέλνει απέναντι με τη βάρκα για δημιουργούνται προβλήματα και να πλουτίζουν κάποιοι από όλα αυτά αλλά κανένα αυτί δεν ιδρώνει γιατί υπάρχει και ο ιδεολογικός πόλεμος που πρέπει να κερδηθεί, ξέρω γω.
Και μόλις επιβεβαιώνεις; την ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ βάση μερικών , τουλάχιστον, από τις απόψεις σου.

Κάτσε και ψάξε αυτό που σου έγραψα για τον Ιδεολογικό πόλεμο και μη τον υποτιμάς! Εκεί κρύβεται όλο το ζουμί. Αν, φυσικά είσαι καλοπροαίρετη αναζητητής της αλήθειας.

:wave:

Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal » 28 Ιουν 2019, 12:13

DIOMEDESGR έγραψε:
04 Δεκ 2018, 19:15
Πηγή με τα στατιστικά στοιχεία? (όχι το twitter κάποιου τυπά)

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 28 Ιουν 2019, 12:13

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 12:00
πατησιωτης έγραψε:
28 Ιουν 2019, 11:50

Τα εχθρικά μεταξύ τους κράτη έχουν παύσει να είναι εχθρικά από το 1945.Δεν έχει σχέση η μουσουλμανική μετανάστευση με την ειρήνη μεταξύ των ευρωπαικών κρατών.
Αφού είσαι ΟΞΥΝΟΥΣ, γιατί δεν βλέπεις την σχέση?

Τα "εχθρικά μεταξύ τους κράτη" ΠΟΤΕ δεν έφυγαν από την αρρωστημένη φαντασία Πολιτικών με ολοκληρωτικό, Φασιστικό τρόπο σκέψης. Η Ισλαμοφοβία λοιπόν αποτελεί το "όχημα" που θα τους θέσει, ξανά, επικεφαλείς της Ευρωπαϊκής ιδεολογικής πλατφόρμας ώστε να καταργήσουν το "ειρηνικό Ευρωπαϊκό σχήμα" του 1950 και να μας γυρίσουν πίσω στην διαιρεμένη, Εθνικιστική, Φασιστική ήπειρο των αυτεξούσιων και ανεξάρτητων Κρατών όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αν δεν καταλαβαίνεις αυτό θεωρώ ότι συζητάς για ψάρεμα ενώ δεν καταλαβαίνεις τι νόημα έχει το σκουλήκι στην άκρη του αγκιστριού!

Απαράδεκτο για συζητητές σαν εσένα.

:smt018
Η ιστορική εξέλιξη δεν επιστρέφει συνήθως στο παρελθόν,πηγαίνει στο μέλλον.Μετά τον β΄παγκόσμιο πόλεμο η Ευρώπη διαιρέθηκε σε καπιταλιστική και κομμουνιστική.Οι προηγούμενες εθνικές αντιθέσεις υποχώρησαν μπροστά στην αντίθεση αυτή.Η δημιουργία της ΕΟΚ αύξησε τους δεσμούς αυτούς.Σήμερα εθνικές αντιθέσεις δεν υπάρχουν όπως παλιά.Όντως η ισλαμοφοβία αναρριπίζει τον εθνικισμό αλλά αυτό συμβαίνει επειδή η ΕΕ αρνείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ισλαμικής μετανάστευσης.Οι ευρωπαικοί λαοί είχαν αποδεχθεί τη μετανάστευση ΜΕΤΑΞΥ των ευρωπαικών χωρών,ακόμη και παλιών εχθρών αλλά όχι από άλλες ηπείρους και πολιτισμούς εχθρικούς προς τον παραδοσιακό ευρωπαικό.Το ειρηνικό ευρωπαικό σχήμα μπορεί να επιβιώσει μόνο εάν συλλογικά αναχαιτίσει την εξωευρωπαική ισλαμική εισβολή,αλλιώς ο καθένας θα κοιτάξει να σωθεί μόνος του.

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 12:15

πατησιωτης έγραψε:
28 Ιουν 2019, 12:13

Η ιστορική εξέλιξη δεν επιστρέφει συνήθως στο παρελθόν,πηγαίνει στο μέλλον.Μετά τον β΄παγκόσμιο πόλεμο η Ευρώπη διαιρέθηκε σε καπιταλιστική και κομμουνιστική.Οι προηγούμενες εθνικές αντιθέσεις υποχώρησαν μπροστά στην αντίθεση αυτή.Η δημιουργία της ΕΟΚ αύξησε τους δεσμούς αυτούς.Σήμερα εθνικές αντιθέσεις δεν υπάρχουν όπως παλιά.Όντως η ισλαμοφοβία αναρριπίζει τον εθνικισμό αλλά αυτό συμβαίνει επειδή η ΕΕ αρνείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ισλαμικής μετανάστευσης.Οι ευρωπαικοί λαοί είχαν αποδεχθεί τη μετανάστευση ΜΕΤΑΞΥ των ευρωπαικών χωρών,ακόμη και παλιών εχθρών αλλά όχι από άλλες ηπείρους και πολιτισμούς εχθρικούς προς τον παραδοσιακό ευρωπαικό.Το ειρηνικό ευρωπαικό σχήμα μπορεί να επιβιώσει μόνο εάν συλλογικά αναχαιτίσει την εξωευρωπαική ισλαμική εισβολή,αλλιώς ο καθένας θα κοιτάξει να σωθεί μόνος του.
Δεν μπορείς να δεις το ΑΓΚΙΣΤΡΙ κάτω απτο σκουλήκι. ΟΚ!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Ιουν 2019, 12:15

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 11:52
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2019, 11:49

Ναι, ορισμένα μπορεί να είναι συνωμοσιολογικά.

Αλλά τα υπαρκτά στοιχεία δεν χρειάζονται περαιτέρω πιστοποιήσεις.

Οπότε, αγαπητοί μου περισσότερη συνωμοσιολογία και αμηχανία παίζει σ' αυτήν την καραμέλα σας, παρά "στους τίτλους των μισαλλόδοξων βοθρομπλογκς" και λοιπά μπλαμπλα

Μασήστε λοιπον την καραμελίτσα σας, όσο θέλετε.

Αλλά κανείς δεν παίρνει πλέον σοβαρά την... αντικειμενική σας κρίση.
Φάσκεις και αντιφάσκεις όπως πάντα, σε ένα κρεσέντο παρελκυστικής προσπάθειας μετατόπισης του θέματος σε χωράφια που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχεις το πάνω χέρι.

Προσπάθησε περισσότερο.
Μα το θέμα δεν είναι τι προσπαθώ εγώ, υπάρχουν γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Μετατοπίζοντας το θέμα σε ότι θεωρείς ότι επιχειρώ εγώ ή σε άσχετα ζητήματα, δεν αλλάζει κάτι.

Τα γεγονότα παραμένουν.

Αν θέλεις να τα αμφισβητείς, συνέχισε να το κάνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 28 Ιουν 2019, 12:16

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 12:15
πατησιωτης έγραψε:

Δεν μπορείς να δεις το ΑΓΚΙΣΤΡΙ κάτω απτο σκουλήκι. ΟΚ!

Εξαφάνισε το σκουλήκι και το αγκίστρι δεν θα έχει αντικείμενο.

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 28 Ιουν 2019, 12:18

pal έγραψε:
DIOMEDESGR έγραψε:
Ο πραγματικός αριθμός των μεταναστών στις χώρες της Ευρώπης απέναντι στις εικασίες των ντόπιων πληθυσμών!

Εικόνα
Πηγή?
DIOMEDESGR έγραψε:
Α θες να διαψεύσεις και την apriori καλή προαίρεση που σου επισύναψα! ΟΚ, be my guest.

Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal » 28 Ιουν 2019, 12:18

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 12:12
pal έγραψε:
Ε ναι, όταν λέμε "ενσωμάτωση" τι περιμένεις εσύ? Ν παρατήσουν οι Μουσουλμάνοι τον τρόπο ζωής και θρησκείας τους και να γίνουν Χριστιανοί μεθοδιστές? Θα αστειεύεσαι μου φαίνεται! Η παρομοίωσή σου του Ναζισμού με τον Ισλαμισμό είναι το λιγότερο ατυχής και προδιαθέτει για "συνωμοσιολογική βάση".
pal έγραψε:
Και μόλις επιβεβαιώνεις; την ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ βάση μερικών , τουλάχιστον, από τις απόψεις σου.

Κάτσε και ψάξε αυτό που σου έγραψα για τον Ιδεολογικό πόλεμο και μη τον υποτιμάς! Εκεί κρύβεται όλο το ζουμί. Αν, φυσικά είσαι καλοπροαίρετη αναζητητής της αλήθειας.

Συνωμοσιολογική βάση είναι ότι μετά από 20 χρόνια άσυλο και μετανάστευση, ακόμα οι άνθρωποι έρχονται με βάρκες?
Συνομωσιολογική βάση είναι ότι υπάρχει μια ισχυρή μαφία(ες) που έχει αναλάβει αυτή τη μαζική διακίνηση ανθρώπων?
Συνομωσιολογική βάση είναι ότι δεν έχουν γίνει γενναίες ενέργειες για να συμμαζέψουν οι χώρες προέλευσης την αλματώδη αύξηση του πληθυσμού τους ώστε να είναι βιώσιμος?
Συνομωσιολογική βάση είναι ότι για όλα αυτά δυο γενιές ανθρώπων γίναν κρέας και η μόνες προτάσεις που ακούγονται δυνατά είναι τέτοιες που απλά δημιουργούν κύκλο εργασιών για διάφορες επιχειρήσεις περισσότερο ή λιγότερο νόμιμες?

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να κάτσω να ψάξω τίποτε. Εσύ προσπαθείς να πείσεις, εσύ θα προσκομίσεις αποδείξεις και θα βάλεις και κάνα λινκ με τις έρευνες, όχι τα twitter των φίλων σου που αναπαράγουν κάποιο δημοσίευμα που βασίστηκε σε κάποια έρευνα.

Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal » 28 Ιουν 2019, 12:20

DIOMEDESGR έγραψε:
28 Ιουν 2019, 12:18
pal έγραψε:
DIOMEDESGR έγραψε:

Εικόνα
Πηγή?
DIOMEDESGR έγραψε:
Α θες να διαψεύσεις και την apriori καλή προαίρεση που σου επισύναψα! ΟΚ, be my guest.

Μέχρι να υπάρχει πηγή, δεν υπάρχει είδηση προς διάψευση ή επιβεβαίωση. Μετά που θα υπάρξει πηγή και εφόσον επιβεβαιωθεί, ενδεχομένως να καταλήξουμε ότι η ειδήση ισχύει ή ότι δεν ισχύει, ανάλογα με το τι θα δούμε. Είμαστε άνθρωποι, όχι ζώα και πρόβατα. Θέλουμε αποδείξεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pal την 28 Ιουν 2019, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών