Δεν θέλεις να πας την συζήτηση σε επίπεδο γνώσεων και σπουδών. Απόφευγε να κάνεις νύξεις που είναι για σένα επιζήμιες.Ju-87 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 13:04ενταξει, κουνουπιδοκαθαριστηhellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 03:12Πέρα απ' το ότι αυτό είναι αλήθεια,Bandit59 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 01:51Τα βάζεις με τον Χελι που ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και έχει δίκιο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, είναι δηλαδή ένας Φωτεινός Παντογνώστης της εποχής μας; Χαμένος κόπος φίλε μου... Είναι από αυτούς που δεν ζούσαν την εποχή εκείνη και όμως ξέρουν τα πάντα καλύτερα γιατί έτσι διάβασαν (brb επίσης)
Κα(η)μένο μυαλό
- hellegennes
Re: Κα(η)μένο μυαλό
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Να μου πει τι; Ο πατέρας μου την εποχή εκείνη ήταν μετά βίας ενήλικος και έμενε σε χωριό. Προτιμώ να δω τι λένε τα επίσημα στοιχεία του κράτους. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, αυτό που ξέρω είναι ότι οι μισοί μου συγγενείς μετανάστευσαν στην Γερμανία γιατί δεν είχε δουλειές.perseus έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 10:33Καμμια σχεση με στοιχεια του κρατους ,δεν ρωτας τον μπαμπα σου να σου πειhellegennes έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 22:32Τα επίσημα στοιχεία του κράτους αναφέρω. Τι έγινε στο χωριό σου και τι αναμνήσεις έχεις από την παιδική σου ηλικία δεν με ενδιαφέρουν ούτε αποτελούν επιχειρήματα.
Δωσε λινκ με αυτα τα στοιχεια
Η απασχόληση στον καιρό της χούντας μειώθηκε κατά 200.000 άτομα.
Τα δε έργα της χούντας μπορώ να τα κρίνω και μόνος μου. Μηχανικός σπούδασα. Τα μιζοέργα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, παρότι χωρίζονται από τα χουντοέργα κατά 1-3 δεκαετίες, ποιοτικά είναι 8 δεκαετίες ανώτερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
μαλακιε ςλες χελληγ ρωτα τον παππου σου και οι μισοι σου συγγενεις μεταναστευσαν πριν την Επανασταση ,τσεκαρε το.
- hellegennes
Όχι, δεν μετανάστευσαν το 1820. Μετανάστευσαν στα μέσα της δεκαετίας του '60. Η γιαγιά μου βασικά ήθελε να μετακομίσουν κι αυτοί στην Γερμανία το 1970, οπότε εγώ μάλλον δεν θα υπήρχα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
τα μεσα του 60 δεν ειναι Επαναστασις ,ρωτα τους συγγενεις σου.
- hellegennes
Ναι, είπαμε, η Επανάσταση ήταν το 1821. Τα μέσα του '60 ήταν χούντα, εκτός κι αν εσύ όταν λες «μέσα του 'Χ» εννοείς συγκεκριμένα το έτος που τελειώνει σε 5.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019
ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΘΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Έναν Έλληνα φορτηγατζή έχει βάλει τις τελευταίες ώρες στο στόχαστρο η κομμουνιστική… επαγρύπνηση του διαδικτύου, γιατί έχει διακοσμήσει το φορτηγό του με το σήμα της 21ης Απριλίου και μια εικόνα του αξέχαστου Αρχηγού της Επαναστάσεως, Γεωργίου Παπαδοπούλου.
Όπως γράφουν τα σταλινοειδή, «δεν πιστεύουν σ’ αυτό που βλέπουν», τους προκαλεί «μόνο αποτροπιασμό και ντροπή», ενώ τον χαρακτηρίζουν «κολλημένο στο παρελθόν» και «νοσταλγό της πιο σκοτεινής περιόδου της χώρας».
Είναι φανερό πως τους πονάει πολύ η εθνικιστική αφύπνιση του ελληνικού λαού. Καλό είναι ν’ αρχίσουν να την συνηθίζουν, καθώς θα την βλέπουν παντού!
https://oi-asimvivastoi.blogspot.com/20 ... st_99.html

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΘΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Έναν Έλληνα φορτηγατζή έχει βάλει τις τελευταίες ώρες στο στόχαστρο η κομμουνιστική… επαγρύπνηση του διαδικτύου, γιατί έχει διακοσμήσει το φορτηγό του με το σήμα της 21ης Απριλίου και μια εικόνα του αξέχαστου Αρχηγού της Επαναστάσεως, Γεωργίου Παπαδοπούλου.
Όπως γράφουν τα σταλινοειδή, «δεν πιστεύουν σ’ αυτό που βλέπουν», τους προκαλεί «μόνο αποτροπιασμό και ντροπή», ενώ τον χαρακτηρίζουν «κολλημένο στο παρελθόν» και «νοσταλγό της πιο σκοτεινής περιόδου της χώρας».
Είναι φανερό πως τους πονάει πολύ η εθνικιστική αφύπνιση του ελληνικού λαού. Καλό είναι ν’ αρχίσουν να την συνηθίζουν, καθώς θα την βλέπουν παντού!
https://oi-asimvivastoi.blogspot.com/20 ... st_99.html

-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ενώ οι συμπαθούνταες κάνουν Νάζια.

Αυτό το αρχίδι με το φορτηγό πρέπει να το βάλουν μια νύχτα να ζήσει ΕΑΤ ΕΣΑ να καταλάβει ο ρουφιάνος.
Ordem e Progresso.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Καμιά σχέση των αρχαιοελληνικής σβάστικας Και της Νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής με την χούντα;
Δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι Χελληhellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 13:56Δεν θέλεις να πας την συζήτηση σε επίπεδο γνώσεων και σπουδών. Απόφευγε να κάνεις νύξεις που είναι για σένα επιζήμιες.

Βεβαιως και παραδεχομαι οτι εισαι σπουδαγμενος και μορφωμενος κουνουπιδοκαθαριστης

-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ή να πήγαινε μία βδομάδα στο δημοτικό σχολείο επί επάρατης δικτατορίας.
Εσενα φανταζομαι θα σε ειχαν μαυρισει με την βεργα...brb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:44Ή να πήγαινε μία βδομάδα στο δημοτικό σχολείο επί επάρατης δικτατορίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk