Πάντως ο Ανδρουλάκης σήμερα το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ όταν πιέστηκε από δημοσιογράφους . Δεν θέλω τις ψήφους από Χ. Α.Golden Age έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 14:23Πάμε σε εποχές όπου απο τη μία έχουμε τους "δημοκράτες" κι απο την άλλη τα "μιάσματα" με λίγα λόγια. Αυτό ακριβώς γίνεται αυτές τις μέρες απο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ και ΜΜΕ.wirth έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 07:32Εγώ δεν άκουσα πάντως τον Παπανδρέου το 81 να αναφέρεται στους νοσταλγούς της 7ετιας. Ο Τσιπρας αν έλεγε προσεγγίζουμε όλους τους Έλληνες θα ήταν οκ. Αλλά τώρα αναφέρεται σε μια ομάδα πολιτών που συνειδητά εξέφρασε την οργή και τη βία τουλάχιστον με υπονοούμενα για το πολιτικό συστημα και τη Δημοκρατία. Κατά κάποιο τρόπο τους αποκαλεί πλανεμενους με τεκμήριο αθωότητας τις πολιτικές τις δικές του και της ΝΔ.
Αίμα, τιμή, Συριζαυγή
Re: Αίμα, τιμή, Συριζαυγή
- Golden Age
Επειδή ξέρει ότι δεν θα πάρει. Αυτό που προπαγανδίζει πάντως είναι πολιτική διχασμού της κοινωνίας.wirth έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 14:34Πάντως ο Ανδρουλάκης σήμερα το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ όταν πιέστηκε από δημοσιογράφους . Δεν θέλω τις ψήφους από Χ. Α.Golden Age έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 14:23Πάμε σε εποχές όπου απο τη μία έχουμε τους "δημοκράτες" κι απο την άλλη τα "μιάσματα" με λίγα λόγια. Αυτό ακριβώς γίνεται αυτές τις μέρες απο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ και ΜΜΕ.wirth έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 07:32Εγώ δεν άκουσα πάντως τον Παπανδρέου το 81 να αναφέρεται στους νοσταλγούς της 7ετιας. Ο Τσιπρας αν έλεγε προσεγγίζουμε όλους τους Έλληνες θα ήταν οκ. Αλλά τώρα αναφέρεται σε μια ομάδα πολιτών που συνειδητά εξέφρασε την οργή και τη βία τουλάχιστον με υπονοούμενα για το πολιτικό συστημα και τη Δημοκρατία. Κατά κάποιο τρόπο τους αποκαλεί πλανεμενους με τεκμήριο αθωότητας τις πολιτικές τις δικές του και της ΝΔ.
Είδες ότι ο καθένας έχει τη δική του ερμηνεία. Εγώ εξέλαβα τόλμη εσύ κατάλαβες στρατηγική.Golden Age έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 14:37Επειδή ξέρει ότι δεν θα πάρει. Αυτό που προπαγανδίζει πάντως είναι πολιτική διχασμού της κοινωνίας.wirth έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 14:34Πάντως ο Ανδρουλάκης σήμερα το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ όταν πιέστηκε από δημοσιογράφους . Δεν θέλω τις ψήφους από Χ. Α.Golden Age έγραψε: ↑19 Μάιος 2023, 14:23
Πάμε σε εποχές όπου απο τη μία έχουμε τους "δημοκράτες" κι απο την άλλη τα "μιάσματα" με λίγα λόγια. Αυτό ακριβώς γίνεται αυτές τις μέρες απο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ και ΜΜΕ.
Πάντως δεν είναι επικίνδυνο σε αυτή τη χρονική περίοδο να πεις τολμηρά κάποια πράγματα όχι μόνο αυτό με τη Χ. Α αλλά γενικότερα. Δεν νομίζω ότι φέρνει διχασμό αλλά ιδεολογικό μετάσχηματισμό. Σαν να ανακατεύει κάτι που ήδη βρωμάει. Ο καθένας μας διαλέγει αυτό που του φαίνεται πιο καθαρό.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σημασια εχει τι λενε οι ιδιοι.
Νέα παρέμβαση Η.Κασιδιάρη: «Την Κυριακή τελειώστε το καθεστώς Κ.Μητσοτάκη με την ψήφο σας»
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... kathestos/
.
Νέα παρέμβαση Η.Κασιδιάρη: «Την Κυριακή τελειώστε το καθεστώς Κ.Μητσοτάκη με την ψήφο σας»
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... kathestos/
.
Χμμμμμμ..... 
Αυτό το μήνυμα μοιάζει αρκετά πιο ξεκάθαρο απ το προηγούμενο

Αυτό το μήνυμα μοιάζει αρκετά πιο ξεκάθαρο απ το προηγούμενο

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ήταν να μην βγουν απ τη ντουλάπα οι ζαιοι....τώρα που βγήκαν, ποιος τους σταματά 

SpoilerShow
Τί λέει, γελαστέ φίλε μου, όλα καλά ετούτο το ζεστό ανοιξιάτικο απόγευμα?
Έχω την εντύπωση ότι ξέχασες να το ποστάρεις στο "Τι μαγείρεψα σήμερα", στο "Τι αισθάνεσαι τώρα" και στο "Είδα στο Netflix"...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Bic, μιλάμε για τα απόλυτα εμμονικά οφα, που τρέχουν σαν κότες με κομμένο λαιμό, μην περιμένεις κάτι καλύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Μάιος 2023, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πω πω νεύρα.

- Eθνικοκοινωνιστης
πηζετε νεοζαιοι,τι ειναι αυτα τα βογκηματα που ακουω? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Νεύρα γιατί; Επειδή δεν τυγχάνω υποστήριξης από τη συνομοταξία σας;

Κάνε μας τη χάρη βρε παπαράκο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-