αλλά εξι (6) ώρες να βλεπω Ελληνίδες stand upers να μιλάνε για σεξισμό και κουλτούρα βιασμού....ουτε και γω αντέχω

Όποιος το δει ...ας βάλει εδώ ένα ρεζουμέ

καλα, αυτες, δεν ντρεπονται;vantono έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 16:03Κι όλη αυτή η βαβούρα για να μας κατσικωθούν Μαγγίρα, Μποφίλιου και η κόρη του Αθερίδη?jackie Daniels έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 14:28https://www.protothema.gr/life-style/ar ... -komikous/
αποχωρησαν οι πρωτοι οιστρογονατοι
Δεν μας λυπάται κανείς σε αυτό τον κόσμο ρε πουστη μου
Βλέπω γράφει και για Χαραλαμπούδη αλλά ο κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Τι μαλακίεςθεμουμηγαμήσω, εκφράζονται λες και ο διοργανωτής της παράστασης πιάστηκε με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων ξερω γω...ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 16:54https://www.protothema.gr/life-style/ar ... /#CommentsΛόγω των αντιδράσεων που προέκυψαν αρχικά από αρκετές γυναίκες κωμικούς και συνέχεια μέσα από κάποια σχόλια στο ίντερνετ -παρότι τα περισσότερα εισιτήρια των παραστάσεων είχαν κάνει ήδη φτερά- κάποιοι συμμετέχοντες ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους.
Ο Στέλιος Ανατολίτης ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στην παράσταση και πως δεν είχε καμία σχέση με τη σύνθεση της παραγωγής. Στην ανακοίνωσή του ανέφερε: «Θα ήθελα, για νομικούς λόγους, να σας γνωστοποιήσω ότι έχω αποχωρήσει από την παράσταση "Πες το Ψέματα", δεν έχω καμία σχέση με την παραγωγή της συγκεκριμένης παράστασης, δεν συμμετείχα σε κανένα στάδιο της παραγωγής και φυσικά, δεν είχα καμία ενημέρωση για το line up τη στιγμή της αποδοχής της συμμετοχής μου. Δεν θα σχολιάσω τίποτε άλλο για την ώρα, είναι πολύ δύσκολες αυτές οι μέρες για πολλούς λόγους, δεν θέλω να γίνουν δυσκολότερες. Όσοι με ξέρετε, με ξέρετε, όσοι δεν με ξέρετε, δεν πειράζει, ρωτήστε άλλους, όχι εμένα. Έχω να κοιμηθώ μία εβδομάδα».
Την ίδια στιγμή, η εταιρεία παραγωγής με e-mail προς τους κατόχους εισιτήριων ενημέρωσε πως «για την παράσταση «Πες το Ψέματα» για την οποία έχετε κλείσει εισιτήριο έχει υπάρξει ακύρωση από τους Διονύση Ατζαράκη, Θωμά Ζάμπρα και Στέλιο Ανατολίτη.
Η συμμετοχή τους θα αναπληρωθεί με κάποιους άλλους το συντομότερο δυνατόν και θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για το ποιοι θα είναι, ώστε να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε να κρατήσετε τα εισιτήριά σας ή όχι. Εάν τυχόν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να μεταφέρετε σε άλλη ημερομηνία τα εισιτήριά σας (εάν υπάρχει διαθεσιμότητα στην ίδια ζώνη τιμής) από τώρα, είναι σαφώς στη διακριτική σας ευχέρεια».
O Μάκης Παπασημακόπουλος σε ανάρτησή του έγραψε: «Προς ενημέρωση και για να είμαστε ξεκάθαροι: Δεν συμμετέχω πλέον στην παράσταση «Πες το Ψέμματα» στο θέατρο Ακροπόλ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην ώρα τους».
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 19:02Η Fata_Morgana ακόμα να εμφανιστεί στο νήμα. Θα τελειώνει την έρευνα της σε βάθος για το Σέιν
Συντρόφισσα τώρα που σε πετυχαίνω αν και περιέργως δεν είχες να γράψεις κάτι για το θέμα
Όντως, τέρμα αδελφίστικη αντίδραση.vantono έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 19:06Τι μαλακίεςθεμουμηγαμήσω, εκφράζονται λες και ο διοργανωτής της παράστασης πιάστηκε με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων ξερω γω...ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 16:54https://www.protothema.gr/life-style/ar ... /#CommentsΛόγω των αντιδράσεων που προέκυψαν αρχικά από αρκετές γυναίκες κωμικούς και συνέχεια μέσα από κάποια σχόλια στο ίντερνετ -παρότι τα περισσότερα εισιτήρια των παραστάσεων είχαν κάνει ήδη φτερά- κάποιοι συμμετέχοντες ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους.
Ο Στέλιος Ανατολίτης ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στην παράσταση και πως δεν είχε καμία σχέση με τη σύνθεση της παραγωγής. Στην ανακοίνωσή του ανέφερε: «Θα ήθελα, για νομικούς λόγους, να σας γνωστοποιήσω ότι έχω αποχωρήσει από την παράσταση "Πες το Ψέματα", δεν έχω καμία σχέση με την παραγωγή της συγκεκριμένης παράστασης, δεν συμμετείχα σε κανένα στάδιο της παραγωγής και φυσικά, δεν είχα καμία ενημέρωση για το line up τη στιγμή της αποδοχής της συμμετοχής μου. Δεν θα σχολιάσω τίποτε άλλο για την ώρα, είναι πολύ δύσκολες αυτές οι μέρες για πολλούς λόγους, δεν θέλω να γίνουν δυσκολότερες. Όσοι με ξέρετε, με ξέρετε, όσοι δεν με ξέρετε, δεν πειράζει, ρωτήστε άλλους, όχι εμένα. Έχω να κοιμηθώ μία εβδομάδα».
Την ίδια στιγμή, η εταιρεία παραγωγής με e-mail προς τους κατόχους εισιτήριων ενημέρωσε πως «για την παράσταση «Πες το Ψέματα» για την οποία έχετε κλείσει εισιτήριο έχει υπάρξει ακύρωση από τους Διονύση Ατζαράκη, Θωμά Ζάμπρα και Στέλιο Ανατολίτη.
Η συμμετοχή τους θα αναπληρωθεί με κάποιους άλλους το συντομότερο δυνατόν και θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για το ποιοι θα είναι, ώστε να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε να κρατήσετε τα εισιτήριά σας ή όχι. Εάν τυχόν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να μεταφέρετε σε άλλη ημερομηνία τα εισιτήριά σας (εάν υπάρχει διαθεσιμότητα στην ίδια ζώνη τιμής) από τώρα, είναι σαφώς στη διακριτική σας ευχέρεια».
O Μάκης Παπασημακόπουλος σε ανάρτησή του έγραψε: «Προς ενημέρωση και για να είμαστε ξεκάθαροι: Δεν συμμετέχω πλέον στην παράσταση «Πες το Ψέμματα» στο θέατρο Ακροπόλ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην ώρα τους».
Ντροπή απ'τον Μάκη, παίζει να τον κανσελάρω.
Πραγματικά βαριέμαι να κάτσω να δω οτιδήποτε βάζεις.. Ούτε καν το κεντρικό νήμα έχω διαβάσει. Αραξε.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 19:13Συντρόφισσα τώρα που σε πετυχαίνω αν και περιέργως δεν είχες να γράψεις κάτι για το θέμα
Τι αντικειμενοποίηση έχουμε εδώ;
Μιλάμε για παθολογικιά ψεύτρα