πρεπει να απολαυσεις λιγο ευρωλιγκα για να ερθεις στα ισα σου

Ενταξει υποτιθεται ομως οτι ειναι διοργανωση αναλογη ενος euro η μουντιαλ.Παρα πολλοι μπορουν να σου πουνε νικητες και φιναλιστ απο μουντιαλ και euro τα τελευταια 40 χρονια.Δυο διοργανωσεις national league εχουν γινει και δεν εισαι σιγουρος για τους νικητες ουτε εσυ,
Δεν μου ακουγεται λογικό να εχουν γινει μονο 2 διοργανωσεις απο το 2018. 3 ναι, θα ακουγοταν νορμαλ. Θα το τσεκαρω.NewModelArmy έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 11:07Ενταξει υποτιθεται ομως οτι ειναι διοργανωση αναλογη ενος euro η μουντιαλ.Παρα πολλοι μπορουν να σου πουνε νικητες και φιναλιστ απο μουντιαλ και euro τα τελευταια 40 χρονια.Δυο διοργανωσεις national league εχουν γινει και δεν εισαι σιγουρος για τους νικητες ουτε εσυ,(σωστα απαντησες παντως) Δεν εχει πρεστιζ η διοργανωση,μπορει να αποκτησει στο μελλον αν και δεν το βλεπω.
Καλά οτιδηποτε σε μπασκετ εκτος απο nba ειναι να το παρακολουθουν τροφιμοι γκουλαγκ, οχι απλως φυλακισμενοιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 11:04ουτε για φυλακισμενους δεν ειναι αυτα τα νεσχιολι ντανε μου
Ε τα μπαράζ για αν ανέβεις στην Α και κάτι τέτοια δεν έχουν νόημαvantono έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 10:53Δεν κατανοώ πύτοι μου γιατι τόσο κλαψομούνι, οταν προκειται απλως για μια διοργάνωση εθνικών ομάδων που συμβαίνει απο μια φορά το μηνα έως μια φορά το 4μηνο.
Για μένα πιο πολυ ενοχλητικά και άνευ νοήματος ειναι κατι κυπελλα πρωταθληματων και κατι προκριματικά των προκριματικών ώ προκριματικά για κονφερενς και ιντερτότα. Εχουν καταντήσει οι ομαδες να δινουν 80 ματς το χρονο, οι παικτες βαράνε μπιέλα μεσα στη σεζον και μετά αν τυχει κανενα μουντιαλ/γιουρο κτλ το καλοκαιρι, ολοι σερνονται και δεν μπορεις να δεις σωστή μπαλιτσα.
Για αυτά δεν μιλάει κανεις ομως
3/4 ελληνικες ομαδες προκριματικά επι προκριματικών (προκριματικά για τα προκριματικά) δινουν μεσα στο ντάλα κατακαλόκαιρο ρε 'συRocco Siffredi έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 11:59Προκριματικά που λες δεν δίνουν συνήθως οι μεγάλες ομάδες άντε κάνα γύρο
Πιο κουραστικό θαναι κάτι φιλικά που δίνουν στην άκρη της γης καλοκαιριατικα για να βγάλουν λεφτα
απο ποτε εχουν στο μενου των φυλακων και φυστικοβουτηρο?vantono έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 11:18Καλά οτιδηποτε σε μπασκετ εκτος απο nba ειναι να το παρακολουθουν τροφιμοι γκουλαγκ, οχι απλως φυλακισμενοιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 11:04ουτε για φυλακισμενους δεν ειναι αυτα τα νεσχιολι ντανε μου
Εννοείς ως σαδισμό εκ μέρους των δεσμοφυλάκωνvantono έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 11:18Καλά οτιδηποτε σε μπασκετ εκτος απο nba ειναι να το παρακολουθουν τροφιμοι γκουλαγκ, οχι απλως φυλακισμενοιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 11:04ουτε για φυλακισμενους δεν ειναι αυτα τα νεσχιολι ντανε μου
Σύντροφε εξήγησε τον ορισμό
ολοι εχουν γινει ερμαια των στοιχηματικωνDaje έγραψε: ↑25 Νοέμ 2024, 13:16Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται φιλικοί αγώνες μεταξύ εθνικών ομάδων, αρα δεν έχει νόημα ύπαρξης και αυτή η νεοδιαστροφικη διοργάνωση.
Τα πράγματα είναι απλά:
1) σοβαρό ρανκινγκ και αυτόματη πρόκριση των top ranked ομάδων και
2) σύντομο τουρνουά προκριματικών αγώνων λίγους μήνες πριν την έναρξη της διοργάνωσης η Μαξίμου. 1 χρόνο πριν.
Mπα καλύτερα κλήρωση όπως επί μπουμερ τάιμς να περνάει και κανας κωλοφαρδος