Εγώ θα έλεγα 2-3.Bazoomba έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:02Ανεβασα λινκ, τ 5 ειναι υπερβολη, βαλε απο 3.5 εως 4.5
https://www.gkstill.com/Support/crowd-d ... sity6.html
Αλλά και έτσι, πιστεύω πως ξεπερνά το μισό εκατομμύριο χαλαρά.
Εγώ θα έλεγα 2-3.Bazoomba έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:02Ανεβασα λινκ, τ 5 ειναι υπερβολη, βαλε απο 3.5 εως 4.5
https://www.gkstill.com/Support/crowd-d ... sity6.html
Πηγουλα; Θα πρεπει να υπολογισεις εμβαδα λαιμαι, πηγαινε στο γοογκλ ερθ (η μαπς) και υπολογισε αποστασεις. Βρες εμβαδα κι ελα να το συζητησομε επισταμενα.
εβαλες το default density; Δεν ειναι 1.5 , ειναι πανω απο 3.5.
Έτσι είναι, πρέπει να προσμετρηθεί και αυτό.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:11Η συζήτηση που έχετε πιάσει είναι ηλίθια αντάξια της βλακείας του γ.γ
Τα συλλαλητήρια τέτοιου τύπου δεν είναι γεγονότα όπως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ή μια συναυλία,όπου υπάρχει σε προκαθορισμένη ώρα κάτι που θέλουν να το δουν όλοι
Τα συλλαλητήρια αυτά κρατάνε τέσσερις ώρες περίπου και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων κάθονται σε αυτό πολύ λιγότερο
Εγώ ήμουν από τις 12.15 ως τις 1.15 περίπου στο ύψος του Ναυαρίνου
Υπήρχε τεράστια ροή όλη αυτήν την ώρα και προς τα πανεπιστήμια από ανθρώπους που έφευγαν και προς το κέντρο από ανθρώπους που ερχόταν
Αυτό φυσικά συνέβαινε και δυτικά και σε όλες τις παράλληλες οδούς της Εγνατίας
Στην Θεσσαλονίκη ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση όλων των εποχών με τεράστια διαφορά από την δεύτερη,αν υπολογίσουμε ότι δεν ήρθε καθόλου κόσμος από την επαρχία
Ο κόσμος που βρέθηκε έστω και για λίγο ξεπέρασε σίγουρα τις 300.000
Δες τις εικονες στο λινκ μου ( το οποιο χρησιμοποιει το σκριπτακι που ανεβασες) και συγκρινε το 1.5 με τις πανοραμικες ληψεις. 3.5 ειναι η συντηρητικη εκτιμηση. Εγω θα ελεγα οτι ειναι κοντα στο 4.
Ρε φίλε την Θεσσαλονίκη την ξέρω σαν την χούφτα μουvagabondo έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:18Έτσι είναι, πρέπει να προσμετρηθεί και αυτό.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:11Η συζήτηση που έχετε πιάσει είναι ηλίθια αντάξια της βλακείας του γ.γ
Τα συλλαλητήρια τέτοιου τύπου δεν είναι γεγονότα όπως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ή μια συναυλία,όπου υπάρχει σε προκαθορισμένη ώρα κάτι που θέλουν να το δουν όλοι
Τα συλλαλητήρια αυτά κρατάνε τέσσερις ώρες περίπου και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων κάθονται σε αυτό πολύ λιγότερο
Εγώ ήμουν από τις 12.15 ως τις 1.15 περίπου στο ύψος του Ναυαρίνου
Υπήρχε τεράστια ροή όλη αυτήν την ώρα και προς τα πανεπιστήμια από ανθρώπους που έφευγαν και προς το κέντρο από ανθρώπους που ερχόταν
Αυτό φυσικά συνέβαινε και δυτικά και σε όλες τις παράλληλες οδούς της Εγνατίας
Στην Θεσσαλονίκη ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση όλων των εποχών με τεράστια διαφορά από την δεύτερη,αν υπολογίσουμε ότι δεν ήρθε καθόλου κόσμος από την επαρχία
Ο κόσμος που βρέθηκε έστω και για λίγο ξεπέρασε σίγουρα τις 300.000
+ πόσο % θα έβαζες εσύ?