Θα χορτασετε παλαμαρι, ξερουμε τι λεμεNaranjita έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 14:17από αφρικανούς, τους παρακάτω.
τους αλλους τους μελαχροινους, τους προικισμενους μπορειτε να τους κρατήσετε και να τους χαιρεστε παντί τρόπω.
https://www.channel24.co.za/The-Juice/N ... s-20161124
Άγρια δολοφονία κυνηγημένου μετανάστη από Έλληνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Άγρια δολοφονία κυνηγημένου μετανάστη από Έλληνα
[quote=Υδράργυρος post_id=
Θα χορτασετε παλαμαρι, ξερουμε τι λεμε
[/quote]
μη λες τετοια θα σε παρου στο ψαχνο τα κοριτσια
Θα χορτασετε παλαμαρι, ξερουμε τι λεμε
[/quote]
μη λες τετοια θα σε παρου στο ψαχνο τα κοριτσια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Κάποιος πρέπει να σας πιάσει από το αυτί και αυτά που ζητάτε από τους άλλους, να τα κάνετε πρώτα εσείς. Να παντρέψετε τις κόρες σας με Πακιστανούς, ή τους εαυτούς σας αν θέλετε, να ζήσετε με γείτονες από όλα τα μουσουλμανικά έθνη, να ζήσετε χωρίς ατομική ιδιοκτησία, να στείλετε τα παιδιά σας στα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια.
- hellegennes
Εγώ σε δημόσιο σχολείο πήγα και σε δημόσιο θα στείλω τα παιδιά μου. Γείτονες έχω από πολλά έθνη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ελε ρε δεν τα πας σε ιδιωτικο
ετσι κανουν τα κκε
δημόσιοι υπαλληλοι οντες
ετσι κανουν τα κκε
δημόσιοι υπαλληλοι οντες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- hellegennes
Δεν είμαι ΚΚΕ, καλή μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όταν λες έθνη τι εννοείς; Πακιστανούς, Μπαγκλατεσιανούς, Μαροκινούς Αλβανούς, Βούλγαρους; Ή Σουηδούς, Ελβετούς, Γάλλους κλπ;hellegennes έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 18:08Εγώ σε δημόσιο σχολείο πήγα και σε δημόσιο θα στείλω τα παιδιά μου. Γείτονες έχω από πολλά έθνη.
Την κόρη σου θα την παντρέψεις με Πακιστανό ή Αφρικανό μουσουλμάνο;
- hellegennes
Ναι, τίγκα η περιοχή που μένω στον Σουηδό και τον Ελβετό. 
Την κόρη μου δεν θα την παντρέψω. Θα παντρευτεί όποιον θέλει. Πάντως έχω εξ αγχιστείας θεία Σλοβάκα και ξάδερφο Άραβα (και ανιψιό Ελληνοαραβάκι). Επίσης είχα σχέσεις με διάφορες εθνικότητες: Κινέζα, Ισπανίδα, Ρουμάνα, Νιγηριανή, Αλβανίδα, Γεωργιανή...

Την κόρη μου δεν θα την παντρέψω. Θα παντρευτεί όποιον θέλει. Πάντως έχω εξ αγχιστείας θεία Σλοβάκα και ξάδερφο Άραβα (και ανιψιό Ελληνοαραβάκι). Επίσης είχα σχέσεις με διάφορες εθνικότητες: Κινέζα, Ισπανίδα, Ρουμάνα, Νιγηριανή, Αλβανίδα, Γεωργιανή...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ δεν έχω κόρη, αλλά αν ποτέ αποκτήσω δεν θα "την παντρέψω". Εκείνη θα παντρευτεί, αν θέλει, όποτε θέλει, όποιον/όποια διαλέξει.
Αρκεί, φυσικά, να μην μπλέξει με κανέναν γάβρο. Που και τότε θα την αφήσω να κάνει ότι καταλαβαίνει, απλά θα την αποκληρώσω.
Αρκεί, φυσικά, να μην μπλέξει με κανέναν γάβρο. Που και τότε θα την αφήσω να κάνει ότι καταλαβαίνει, απλά θα την αποκληρώσω.
Εννοώ αν σας φέρει κανέναν μουσουλμάνο πως θα αντιδρούσατε; Στην καλή περίπτωση. Στην περίπτωση που οι μουσουλμάνοι γίνουν περισσότεροι από εμάς και δεν έχει να διαλέξει; Στην περίπτωση που μείνει φτωχή και οι μουσουλμάνοι είναι περισσότεροι από εμάς; Γιατί προς τα εκεί πάνε την χώρα, στην ισλαμοποίηση και φτωχοποίηση.
Νιγηριανή, Αλβανίδα, Γεωργιανή; Βγήκες αλώβητος;Επίσης είχα σχέσεις με διάφορες εθνικότητες: Κινέζα, Ισπανίδα, Ρουμάνα, Νιγηριανή, Αλβανίδα, Γεωργιανή...
Σου εύχομαι να αποκτήσεις, και μετά να έρθεις να ξαναγράψεις. Κάνουν ένα φοβερό ξόρκι τα κορίτσια στους πατεράδες τους από τα μικράτα ακόμη και τους μετατρέπουν σε συντηρητικούς

Βέβαια εσύ ίσως αποτελείς εξαίρεση, ποιός ξέρει
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- hellegennes
Δεν μπορώ να απαντήσω σε σενάρια φαντασίας. Θα απαντήσω μόνο στο αν μου φέρει μουσουλμάνο. Αν πιστεύω ότι μπορεί να της δυστυχήσει μαζί του, θα προσπαθούσα με ήπιο και πλάγιο τρόπο να την αποτρέψω να τον παντρευτεί.
Γενικά θα δρούσα αν θεωρούσα ότι κινδυνεύει η ψυχική ή σωματική της υγεία. Θα έκανα τα ίδια που θα έκανα σε περίπτωση που τα είχε με Έλληνα και ήταν φανατικός ή καθίκι. Χωρίς να χωθώ στην ζωή της και να προσπαθώ να της πω τι να κάνει και ποιον να βλέπει.
Γενικά θα δρούσα αν θεωρούσα ότι κινδυνεύει η ψυχική ή σωματική της υγεία. Θα έκανα τα ίδια που θα έκανα σε περίπτωση που τα είχε με Έλληνα και ήταν φανατικός ή καθίκι. Χωρίς να χωθώ στην ζωή της και να προσπαθώ να της πω τι να κάνει και ποιον να βλέπει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σωστά σκέφτεσαι. Όταν γίνεις πραγματικός πατέρας κόρης θα γίνεις πιο σκληροπυρηνικός.
- hellegennes
Φυσικά θα προστατέψεις το παιδί σου αν πιστεύεις ότι κινδυνεύει ή ότι δυστυχεί. Αυτό δεν έχει σχέση αν τα έχει με μουσουλμάνο, χριστιανό ή βουδιστή.
Το πώς θα το προστατέψεις βέβαια έχει σημασία στο αν θα θέλει μετά να έχει σχέσεις μαζί σου.
Το πώς θα το προστατέψεις βέβαια έχει σημασία στο αν θα θέλει μετά να έχει σχέσεις μαζί σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Eγώ δεν θα ήθελα κατ' αρχήν να ζήσει το παιδί μου σε μια χώρα καταχρεωμένη, με μουσουλμανικό πληθυσμό 40,50% και με τους Τούρκους δίπλα να απειλούν. Γι' αυτό δεν είμαι τόσο large, με ανοιχτά σύνορα και ανοιχτά όλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
19 Ιούλ 2024, 21:16
-
-
Νέα δημοσίευση Η εξομολογηση ενος κατατρεγμενου μεταναστη
από southern » 11 Ιαν 2024, 10:17 » σε Διεθνής πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
13 Ιαν 2024, 11:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σουηδία: Επίθεση Ιρανού μετανάστη με μαχαίρι σε 9χρονο κορίτσι
από Unique » 19 Ιουν 2023, 01:27 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Ιουν 2023, 01:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ελληνική κυβέρνηση σκότωσε Ινδό μετανάστη στη δομή της αμυγδαλεζας
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 26 Ιούλ 2023, 08:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 2163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
03 Αύγ 2023, 11:01
-