Ναι, απ'οσο ξέρω γούσταρε να παίζει απο μικρή χωρίς να της παίρνει ή να την αναγκάζει κανεις να παίξει με αυτά (αντιθέτως της έπαιρναν και κοριτσίστικα, κούκλες κτλ). Αν βέβαια δεν είχε ήδη γνωρίσει τα αυτοκινητάκια μέσω του αδερφού της, δεν ξέρω κατά πόσο θα τα γούσταρε αυτόβουλα. Δεν ξερω αν πχ, τύχαινε να δει αυτοκινητακι στην τηλεόραση πρώτη φορά, και χτυπιόταν σαν τρελη στους δικούς της να της το πάρουνε.hellegennes έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 14:12Εγώ λέω ότι δεν έχει καμμιά σχέση το τι παίζεις μικρός με το τι θα σου αρέσει σαν μεγάλος. Μήπως το παράδειγμα με την δικιά σου είναι αντιστροφή; Δηλαδή δεν είναι ότι της έπαιρναν αυτοκινητάκια ή την ωθούσαν να παίζει με αυτοκινητάκια αλλά ότι έπαιζε με αυτοκινητάκια γιατί τα γούσταρε από μικρή;vantono έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 13:47Ισχύει αυτό που λες, αλλά όχι για όλους. Ειναι αναλόγως το παιδί ίσως. Η δικιά μου πχ, που μεγάλωσε παίζοντας με την τεραστια συλλογή οποιουδήποτε τύπου αυτοκινητάκια του (μεγαλύτερου) αδερφού της, απο μικρά αμαξάκια μέχρι τηλεκατευθυνόμενα, εν τέλει έγινε τοπ καγκούρι πάνω στο θέμα των μηχανοκίνητων. Ειναι η μόνη γυναικα τόσο πορωμένη με μηχανοκίνητα, που εχω συναντήσει στη ζωή μου. Τρελαίνεται να οδηγάει, παίζει να οδηγάει και καλύτερα απο μένα, βλέπει την οδήγηση σαν παράδεισο, ενώ εγώ που επίσης έπαιζα με αυτοκινητακια μικρός (οχι σε τόσο μεγαλο βαθμο ισως) βλεπω την οδηγηση σαν αγγαρεία. Μόνο και μόνο απο ανάγκη πήγα και πήρα και το δίπλωμα, μη σου πω. Απ' την άλλη, ενώ η δική μου συλλογή παιχνιδιών απαρτιζοταν κυρίως απο στρατιωτάκια και αμαξάκια και πολύ λίγοτερο απο μπάλες, έγινα φουλ ποδοσφαιρόφιλος αντί καγκουροραλιάρης ή μιλιταριστής. Είναι στον εκάστοτε χαρακτήρα του παιδιού, μάλλον.
Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ
- hellegennes
Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ
Μάλλον αυτό θα συνέβαινε. Σκέψου ότι της έπαιρναν κούκλες και προτιμούσε τα αυτοκινητάκια. Δηλαδή αυτό στο οποίο την υποβάλλανε δεν λειτουργούσε και λειτούργησε αυτό που διάλεξε μόνη της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάντα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Διαφωνώ. Το στόμα δεν πρέπει να είναι φιμωμένο.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:45Η μόνη ορθή απάντηση στον τριτο/τεταρτοκυματικο φεμινισμό είναι αυτή
- Otto Weininger
Για μετα, για να μη μιλάει.vantono έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:50Διαφωνώ. Το στόμα δεν πρέπει να είναι φιμωμένο.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:45Η μόνη ορθή απάντηση στον τριτο/τεταρτοκυματικο φεμινισμό είναι αυτή
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Θα μου κλάσεις τον πουτσο.Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 08:54λοιπον, με βλεπετε που εχω αφησει να προσβαλλετε το γυναικακι μου και δε μιλαω, ειναι γιτι μπορει να υπερασπιστει μονη της τον εαυτο της.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 01:17Κατα βάθος είσαι πολύ ΠΑΣΟΚ.Ίφιδα έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 01:04
Η εκπαίδευση απ το σχολείο είναι μια πολύ καλη λυση, όχι πως θεωρώ την αθεΐα κακό χαρακτηριστικό γονέα αλλά δε θα τα χαλάσουμε εκεί.
Όπως και τα υποχρεωτικά μαθήματα γονέων είναι καλή λύση, εννοώ ενηλίκων, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Επίσης το κράτος θα μπορούσε να παρέχει σύμβουλο γάμου
Όσα είπες βέβαια δεν τα είπε ο Πλάτωνας
Ευχαριστώ όλους, σχεδον, για την ωραία συζήτηση. Καλο σας βραδυ
αλλα αυτο παραηταν χοντρη προσβολα. παρτο πισω η θα μονομαχησουμε το χαραμα στο οακκα με σπαθια.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:51Για μετα, για να μη μιλάει.vantono έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:50Διαφωνώ. Το στόμα δεν πρέπει να είναι φιμωμένο.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 20:45Η μόνη ορθή απάντηση στον τριτο/τεταρτοκυματικο φεμινισμό είναι αυτή

Μπζιτ, αν τα έκανες όλα σωστά, αυτό είναι άχρηστο. Δεν θα μιλάει, θα κελαηδάει, θα γουργουρίζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- hellegennes
Ποιος σας είπε, κυρία μου, ότι μας αρέσουν τα γουργουρητά;Gherschaagk έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 21:39
Μπζιτ, αν τα έκανες όλα σωστά, αυτό είναι άχρηστο. Δεν θα μιλάει, θα κελαηδάει, θα γουργουρίζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μμμ.Gherschaagk έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 21:39
- Dwarven Blacksmith
ο Chad Thundercock.minister of chaos έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 23:10υπάρχει ο τύπος που περιγράφεις,λέγεται alpha male
είναι ο τύπος που κάνει όλα τα μουνάκια να υγραίνονται στο πέρασμά του

-
οι γυναίκες δε θέλουν την ισότητα
θέλουν μόνο περισσότερα προνόμια και ειδική μεταχείριση επειδή είναι γυναίκες
απόδειξη : οι γυναίκες δε πάνε στρατό ΕΠΕΙΔΗ είναι γυναίκες
οι γυναίκες έχουν χαμηλότερα όρια στα αθλήματα για τα σώματα ασφαλείας ΕΠΕΙΔΗ είναι γυναίκες
είδατε ποτέ καμία να παραπονιέται γι αυτό;
ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ
γι αυτό σας λέω
MGTOW η μόνη λύση
θέλουν μόνο περισσότερα προνόμια και ειδική μεταχείριση επειδή είναι γυναίκες
απόδειξη : οι γυναίκες δε πάνε στρατό ΕΠΕΙΔΗ είναι γυναίκες
οι γυναίκες έχουν χαμηλότερα όρια στα αθλήματα για τα σώματα ασφαλείας ΕΠΕΙΔΗ είναι γυναίκες
είδατε ποτέ καμία να παραπονιέται γι αυτό;
ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ
γι αυτό σας λέω
MGTOW η μόνη λύση
Εσύ τώρα τι είσαι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Otto Weininger
Μπορεί να γουργουρίζει και με αυτό, δεν εμποδίζει.Gherschaagk έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 21:39
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πήγαν στην Ουγγαρία να κάνουν αντιφα καφρίλες
από Golden Age » 31 Ιαν 2024, 13:25 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno