απλά διαφορετικές παραδόσεις της ίδιας τελετουργίας...ksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:12Κοιτά εδώ τι λες...tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:56Στην Ινδουιστική Τάντρα αλλά και στη Βουδδιστική υπάρχει ένα τελετουργικό που ονομάζεται "Ο Κύκλος του Φωτός".
Είναι μια τελετουργία για τον διαλογισμό και τον έρωτα στο φυσικό πεδίο αλλά μιμείται αυτό που γίνεται στα πνευματικά πεδία.
Το αρσενικό ον ενώνεται με το θηλυκό ον ερωτικά με τα ερωτικά τσάκρα και ανταλλάσουν αιθέρα-ενέργεια.
Το αρσενικό δίνει αιθέρα από το σώμα του στο θηλυκό.
Το θηλυκό ανεβάζει τον αιθέρα μέσα από τα κανάλια της σπονδυλικής στήλης μέχρι το τσάκρα της καρδιάς και το δίνει στο αρσενικό ον.
Το αρσενικό κατεβάζει τον αιθέρα στα γεννητικά του τσάκρα και τον δίνει στο θηλυκό και ο κύκλος συνεχίζεται.
Μια άλλη εκδοχή είναι να ενώνουν τα τσάκρα της κεφαλής ακουμπόντας τα κεφάλια τους και να ανταλλάζουν αιθέρα και από εκεί.
ΟΛΟ αυτό γίνεται στο πνευματικό πεδίο με τα αιθερικά σώματα και η σωματική αυτή τελετή είναι μια απομίμηση της πνευματικής.
Μιλάς για εκδοχές...ξερεις τι σημαίνει εκδοχή...αρες μαρες κουκουνάρες...
Νιρβάνα, η κατάργηση του εγώ, το άδειο ον
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- tanipteros
Re: Νιρβάνα, η κατάργηση του εγώ, το άδειο ον
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Έχει στοιχεία ορφισμου...Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:38Επιτρεψτε μια παρενθεση. Η σαμσαρα αποτελει βασικο δογμα του βουδδισμου. Ανευ αυτου του δογματος δεν κατανοειται η νιρβανα που σημαινει αποσβεσις του πυρος δια εξαντλησεως της καιουσας υλης. Δανειο εκ του βραχμανισμου, η σαμσαρα ειναι αδιακοπος περιπλανησις και ανακυκλησις μεταβιωσεων αλλα ενω στον βραχμανισμο αναγενναται το ατμαν δλδ. η ατομικοτης, στον βουδδισμο αναγενναται η βουληση προς την ζωη. Με δυο λεξεις η διδασκαλια του βουδδισμου, 1- ο κοσμος ευρισκεται εν βυθω θλιψεων, 2- ουσια των θλιψεων ειναι η σαμσαρα, γεννηση, θανατος και αναγενεση δλδ. στροβιλισμος και ανακυκλωση μεταβιωσεων, 3- αιτια της θλιψεων ειναι η βουληση προς το ζην, 4- αρσις της αιτιας των θλιψεων δλδ. της βουλησεως προς το ζην.
Αν αδειο ον σημαινει αδειο μπουκαλι, η θεσις αυτη αντιμαχεται στο κοινο λογικο αισθημα. Ενα μπουκαλι εχει ορισμενες ιδιοτητες. Μπορει να ειναι γυαλινο, διαφανο, με ιδιαιτερο σχημα, εχων σκοπο υπαρξεως την πληρωση. Ουδεις παραγει μπουκαλια με σκοπο να ειναι αδεια. Σκοπος υπαρξεως του μπουκαλιου δεν ειναι η κενοτης, να ειναι αδειο, αλλα η πληρωτης.
Αν αδειο ον ισοδυναμει με αδεια υπαρξη, εχομε πλεονασμο. Το ον ειναι εξ ορισμου αδειο, δεν εχει αλλο χαρακτηριστικο παρα μονο την απλη υπαρξη, το απλως υπαρχειν. Πρεπει να σημειωσω οτι ολα τα συστηματα, ολες οι διδασκαλιες και κοσμοθεωριες εμφανιζουν λογικες ανακολουθιες και αντιφασεις, αυτο ειναι κατι το αναποφευκτο και κατι που δεν αναιρει την σημασια τους.
Η δεύτερη παράγραφος περιγράφει τρόπο τινα τον σκοπό της πτώσης...
Όσο για τις αντιφάσεις αυτές δημιουργήθηκαν από μετέπειτα αλλοιώσεις προσθέσεις και παρερμηνείες ...
Τα σημάδια όμως για να τα ανακαλύψεις είναι εκεί αρκεί να ξετυφλωθεις.
Παρατηρητής...
- tanipteros
απλά είσαι πολύ πεισματάρα για να δεχτείς την άγνοια σου και έναν νέο πολιτισμό με νέα για σένα δεδομένα...

- ksk
Ότι να ναι...tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:16απλά διαφορετικές παραδόσεις της ίδιας τελετουργίας...ksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:12Κοιτά εδώ τι λες...tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:56Στην Ινδουιστική Τάντρα αλλά και στη Βουδδιστική υπάρχει ένα τελετουργικό που ονομάζεται "Ο Κύκλος του Φωτός".
Είναι μια τελετουργία για τον διαλογισμό και τον έρωτα στο φυσικό πεδίο αλλά μιμείται αυτό που γίνεται στα πνευματικά πεδία.
Το αρσενικό ον ενώνεται με το θηλυκό ον ερωτικά με τα ερωτικά τσάκρα και ανταλλάσουν αιθέρα-ενέργεια.
Το αρσενικό δίνει αιθέρα από το σώμα του στο θηλυκό.
Το θηλυκό ανεβάζει τον αιθέρα μέσα από τα κανάλια της σπονδυλικής στήλης μέχρι το τσάκρα της καρδιάς και το δίνει στο αρσενικό ον.
Το αρσενικό κατεβάζει τον αιθέρα στα γεννητικά του τσάκρα και τον δίνει στο θηλυκό και ο κύκλος συνεχίζεται.
Μια άλλη εκδοχή είναι να ενώνουν τα τσάκρα της κεφαλής ακουμπόντας τα κεφάλια τους και να ανταλλάζουν αιθέρα και από εκεί.
ΟΛΟ αυτό γίνεται στο πνευματικό πεδίο με τα αιθερικά σώματα και η σωματική αυτή τελετή είναι μια απομίμηση της πνευματικής.
Μιλάς για εκδοχές...ξερεις τι σημαίνει εκδοχή...αρες μαρες κουκουνάρες...
Μιλάς για εκδοχές ...ούτε ξερεις τι γίνεται κει πανω
Παρατηρητής...
- ksk
Μα όλα αυτά που λες δεν ισχύουν...ποια άγνοια μου; Για τον βουδισμό;tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:18απλά είσαι πολύ πεισματάρα για να δεχτείς την άγνοια σου και έναν νέο πολιτισμό με νέα για σένα δεδομένα...ksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:12Δεν χρειάζεται να δω κάτι...όλα αυτά είναι για γέλια.tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:11
Δες το Circle of Light μπας και καταλάβεις τι γίνεται στον αιθέρα
Παρατηρητής...
- ksk
Νέος πολιτισμός;;;tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:18απλά είσαι πολύ πεισματάρα για να δεχτείς την άγνοια σου και έναν νέο πολιτισμό με νέα για σένα δεδομένα...ksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:12Δεν χρειάζεται να δω κάτι...όλα αυτά είναι για γέλια.tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:11
Ώπα..,τι εννοεί εδώ ο ποιητης

Παρατηρητής...
- ksk
Διπλό ποστtanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:18απλά είσαι πολύ πεισματάρα για να δεχτείς την άγνοια σου και έναν νέο πολιτισμό με νέα για σένα δεδομένα...ksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:12Δεν χρειάζεται να δω κάτι...όλα αυτά είναι για γέλια.tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:11
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksk την 07 Ιουν 2022, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρατηρητής...
- tanipteros
και για τον Βουδδισμό και για τα μεταφυσικά...ksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:20Μα όλα αυτά που λες δεν ισχύουν...ποια άγνοια μου; Για τον βουδισμό;tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:18απλά είσαι πολύ πεισματάρα για να δεχτείς την άγνοια σου και έναν νέο πολιτισμό με νέα για σένα δεδομένα...
έναν άλλο πολιτισμό που δεν γνώριζες

- ksk
Σορυ αλλά αν αυτά τα ονομάζεις πολιτισμό τότε μάλλον έχεις πρόβλημα εννοιωνtanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:23και για τον Βουδδισμό και για τα μεταφυσικά...ksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:20Μα όλα αυτά που λες δεν ισχύουν...ποια άγνοια μου; Για τον βουδισμό;tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:18
απλά είσαι πολύ πεισματάρα για να δεχτείς την άγνοια σου και έναν νέο πολιτισμό με νέα για σένα δεδομένα...
Παρατηρητής...
- tanipteros
άσε δεν πρόκειται ποτέ να με καταλάβειςksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:25Σορυ αλλά αν αυτά τα ονομάζεις πολιτισμό τότε μάλλον έχεις πρόβλημα εννοιωνtanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:23και για τον Βουδδισμό και για τα μεταφυσικά...

- ksk
Εννοείται...είμαστε σε διαφορετικούς "κόσμους "tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:27άσε δεν πρόκειται ποτέ να με καταλάβειςksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:25Σορυ αλλά αν αυτά τα ονομάζεις πολιτισμό τότε μάλλον έχεις πρόβλημα εννοιωνtanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:23
και για τον Βουδδισμό και για τα μεταφυσικά...
Το θέμα όμως δεν είμαι εγώ...υπάρχει κανεις που να σε καταλαβαίνει;;;
Ότι λες είναι μέσα στην αντίφαση και στην δοξασία.
Παρατηρητής...
- tanipteros
αντίφαση βαφτίζεις αυτό που δεν κατανοείς...στο χω ξανα πει έχεις πρόβλημα κατανόησης.ksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:30Εννοείται...είμαστε σε διαφορετικούς "κόσμους "
Το θέμα όμως δεν είμαι εγώ...υπάρχει κανεις που να σε καταλαβαίνει;;;
Ότι λες είναι μέσα στην αντίφαση και στην δοξασία.
ότι υπάρχει σε αυτό το νήμα είναι ότι άλλοι πιστευουν και τελετουργουν πιστεύω να καταλαβαίνεις τον όρο Βουδδιστές και Τάντρα, Ταντριστές...
είδες σε κανα βίντεο εμένα να κάνω τον Βούδδα;

New Age, Θεοσοφία κλπ...κλπ...ksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:22Νέος πολιτισμός;;;tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:18απλά είσαι πολύ πεισματάρα για να δεχτείς την άγνοια σου και έναν νέο πολιτισμό με νέα για σένα δεδομένα...
Όσο για τα φδάκια που ερωτοτροπούν, τα βρίσκεις κι εδώ:
https://thesatanictemple.com/pages/rrr-campaigns
Τα πάντα ούλα...

Ο.Ι.
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- tanipteros
εγώ απλά παρουσιάζω προς συζήτηση αυτά που λένε και κάνουν
για περισσότερο κατανόηση άνοιξε και κανα Βουδδιστικό βιβλίο αν θες να λύσεις τις απορρίες σου
για περισσότερο κατανόηση άνοιξε και κανα Βουδδιστικό βιβλίο αν θες να λύσεις τις απορρίες σου

- tanipteros
εγώ παρουσιάζω καθαρά Βουδδισμό και Τάντρα που είναι αρχαίες θρησκείες που επηζούν μέχρι σήμερα.O I έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:34New Age, Θεοσοφία κλπ...κλπ...ksk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:22Νέος πολιτισμός;;;tanipteros έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:18
Όσο για τα φδάκια που ερωτοτροπούν, τα βρίσκεις κι εδώ:
https://thesatanictemple.com/pages/rrr-campaigns
Τα πάντα ούλα...
Ο.Ι.
Ο.Ι.
εσύ το Κηρύκειο που κάνουν έρωτα τα φίδια και το οποίο χρησιμοποιεί και ο Χριστιανισμός το λες Σατανισμό...
αλήθεια τα φίδια της ποιμαντορικής ράβδου είναι αυτό το λινκ που μας έφερες? διότι δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο ....

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα 31 πεδία της ύπαρξης κατά τον Βουδισμό και η Νιρβάνα ... σύγκριση με Νεοπλατωνισμό
από tanipteros » 09 Μάιος 2025, 02:08 » σε Θρησκειολογία - 16 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Μάιος 2025, 14:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μείωση ΦΠΑ + κατάργηση τεκμηρίων
από Unique » 31 Οκτ 2024, 12:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
31 Οκτ 2024, 13:31
-
-
- 64 Απαντήσεις
- 2298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
08 Ιουν 2024, 19:23
-
-
Νέα δημοσίευση Κατάργηση συμμετοχής στο φάρμακο
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Αύγ 2024, 03:32 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 19 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
30 Αύγ 2024, 17:57
-