Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από enterprise-psi » 12 Νοέμ 2018, 17:46
Ίφιδα έγραψε: ↑11 Νοέμ 2018, 18:49
απ την άλλη δέκατα να έχει το παλικάρι το δυο μέτρα σα τα ψηλά βουνά, δε θα περάσει κράμπα που να μην τηνε ακούσουμε και ρίγος που να μην έχει το ανάλογο φωνητικό εφέ με ριζωμένη την πεποίθηση ότι όπου νά ναι θα δει τα θυμαράκια ανάποδα και το ανάλογο ψυχολογικό πρήξιμο πάντα.
Τα δέκατα, είναι χειρότεροι πόνοι και από την γέννα

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Νοέμ 2018, 17:46
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:43
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:40
Εννοείται δε μπορώ να πω 50/50. Στα περισσότερα ζευγάρια είναι γκρινιάρηδες και οι δυο.
Δεν κατάλαβα την διαφορά, αλλά οι εμπειρίες μας διαφέρουν.
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
από Γραφικός » 12 Νοέμ 2018, 17:49
YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:46
Και αντε και πει καποιος 50/50 και εγω πω 70/30
και αλλος πει 20/80
Και παλι δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα

Συμπέρασμα μπορεί να βγάλει ο καθένας κι η καθεμιά ανατρέχοντας στις εμπειρίες του. Όχι τις άμεσες, εννοείται ότι τους εαυτούς μας θα τους βρούμε οσίες Μαρίες.
Τις εμπειρίες από γύρω.
-
Γραφικός
από Γραφικός » 12 Νοέμ 2018, 17:53
Επίσης αυτό με τον πόνο μη το προσπερνάτε. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μάθει να ζουν με τον πόνο χωρίς να διαμαρτύρονται ιδιαίτερα στην καθημερινότητα εκτός κι αν γίνει το μπάμ, απ την άλλη δέκατα να έχει το παλικάρι το δυο μέτρα σα τα ψηλά βουνά, δε θα περάσει κράμπα που να μην τηνε ακούσουμε και ρίγος που να μην έχει το ανάλογο φωνητικό εφέ με ριζωμένη την πεποίθηση ότι όπου νά ναι θα δει τα θυμαράκια ανάποδα και το ανάλογο ψυχολογικό πρήξιμο πάντα.
Εδώ συμφωνούμε, τον πόνο τον αντέχουμε πολύ λιγότερο απ' ότι εσείς, αλλά άλλη γκρίνια είναι επειδή πονάς να λες "οοοχ, πονάω πού είσαι μάνα να με κλάψεις" κι άλλη γκρίνια είναι επειδή πονάς να λες σε κάποιον άλλο "είσαι άχρηστος, τι θέλω και χάνω τον χρόνο μου μαζί σου παλιοχλεχλέ".
-
YouOnlyLiveOnce
από YouOnlyLiveOnce » 12 Νοέμ 2018, 17:55
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:49
YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:46
Και αντε και πει καποιος 50/50 και εγω πω 70/30
και αλλος πει 20/80
Και παλι δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα

Συμπέρασμα μπορεί να βγάλει ο καθένας κι η καθεμιά ανατρέχοντας στις εμπειρίες του. Όχι τις άμεσες, εννοείται ότι τους εαυτούς μας θα τους βρούμε οσίες Μαρίες.
Τις εμπειρίες από γύρω.
Μα και απο τους γυρω μας δεν μπορουμε να βγαλουμε γενικο συμπερασμα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Νοέμ 2018, 17:55
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:49
Τις εμπειρίες από γύρω.
Το να βρίσκεις τον εαυτό σου Οσία Μαρία είναι από τα βασικότερα λάθη σε μια σχέση. Όλοι μας γνωρίζουμε πάνω κάτω τις λάθος συμπεριφορές μας ανεξάρτητα αν τις παραδεχόμαστε.
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:53
Εδώ συμφωνούμε, τον πόνο τον αντέχουμε πολύ λιγότερο απ' ότι εσείς, αλλά άλλη γκρίνια είναι επειδή πονάς να λες "οοοχ, πονάω πού είσαι μάνα να με κλάψεις" κι άλλη γκρίνια είναι επειδή πονάς να λες σε κάποιον άλλο "είσαι άχρηστος, τι θέλω και χάνω τον χρόνο μου μαζί σου παλιοχλεχλέ".
Αυτό δεν είναι γκρίνια. Αυτό είναι απαξίωση και ψυχολογική βια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
από Γραφικός » 12 Νοέμ 2018, 18:14
Naida έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:55
Αυτό δεν είναι γκρίνια. Αυτό είναι απαξίωση και ψυχολογική βια.
1. Συμφωνούμε.
2. Υπερβάλλω. Εννοώ ότι άλλο πράμα είναι η γκρίνια χωρίς αποδέκτη κι άλλο να επιτείθεσαι σε κάποιον ή κάποια.
Πιο πριν είχα γράψει
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 15:48
Κάνεις έναν καυγά για να επικοινωνήσεις στον άλλο ότι κάτι που έκανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σε ενοχλεί ή ότι μια δουλειά οφείλει να την κάνει. Όταν έχουμε πολλούς τέτοιους μιλάμε για αταίριαστο ζευγάρι οπότε είναι καλό να αραιώνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα. Γκρίνια είναι όλοι οι άλλοι
καυγάδες.
Συνήθως ξεχωρίζεται ο αναγκαίος καυγάς από την γκρίνια στο τέλος τους. Τότε είναι που στον αναγκαίο καυγά είτε έχει τεθεί ένας κανόνας που το ένα από τα δύο μέρη τον έχει ανάγκη και το άλλο τον έχει αποδεχθεί, οπότε όλα είναι μέλι γάλα, είτε υπάρχει διαφωνία που οδηγεί σε μία ένταση κι αυτή εξακολουθεί να υπάρχει για χρόνο. Στο τέλος της γκρίνιας το άτομο που γκρινιάζει είναι εμφανές ότι "άδειασε" ότι τώρα θέλει να αράξει.
Ο καυγάς που άρχισε δεν ήταν μέσο για να επιτευχθεί κάτι, αλλά αυτοσκοπός.
Αν δεν υπάρχει καυγάς δεν με ενοχλεί η γκρίνια, αυτό μας έλειπε να ντρέπεται κάποιος να εξωτερικεύσει το τι σκέφτεται στην σχέση του. Αυτό δεν θα ήταν καθόλου υγιές.
-
Antares
- Phorum.gr user: Ακταία
από Antares » 12 Νοέμ 2018, 19:01
Γραφικός έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 17:53
Επίσης αυτό με τον πόνο μη το προσπερνάτε. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μάθει να ζουν με τον πόνο χωρίς να διαμαρτύρονται ιδιαίτερα στην καθημερινότητα εκτός κι αν γίνει το μπάμ, απ την άλλη δέκατα να έχει το παλικάρι το δυο μέτρα σα τα ψηλά βουνά, δε θα περάσει κράμπα που να μην τηνε ακούσουμε και ρίγος που να μην έχει το ανάλογο φωνητικό εφέ με ριζωμένη την πεποίθηση ότι όπου νά ναι θα δει τα θυμαράκια ανάποδα και το ανάλογο ψυχολογικό πρήξιμο πάντα.
Βάλε με εμένα να ξαναπεράσω την σφήνωση κοπράνων που πέρασα και θα σε εκτελέσω. Γυναίκα είμαι.
Οι άντρες ίσως έχουν την ανάγκη της μαμάς, να τους περιποιηθεί και αν δεν υπάρχει αυτή, της γυναίκας, φίλης τους, περισσότερο από τις γυναίκες. Δεν πιστεύω ότι είναι διαφορετική η αντοχή στον πόνο. Η γυναίκα έχει μάθει να μην έχει απαιτήσεις.
Απαίτηση έχω μόνο από τους γιατρούς (για όσα μπορούν να κάνουν).
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 12 Νοέμ 2018, 19:08
Όλοι γινόμαστε γκρινιάρηδες ενίοτε, εγώ, π.χ., μπορώ να γίνω φριχτός γκρίνιας. Δεν παίζει ρόλο το φύλο.
Ordem e Progresso.
-
Antares
από Antares » 12 Νοέμ 2018, 19:13
Εκτός από την γκρίνια ανάμεσα σε ένα ζευγάρι υπάρχει και η γκρίνια των παντρεμένων γυναικών κυρίως σε δουλειές γραφείου όπου σε πρήζουν κυριολεκτικά. Επίσης οι παντρεμένες, χήρες, χωρισμένες, πρήζουν τον κόσμο περισσότερο απ' ότι οι ανύπανδρες και πρήζουν και τις ανύπανδρες.

-
casper quantum
από casper quantum » 12 Νοέμ 2018, 19:23
για κατινιό δεν θα γράψει κανείς; οι μεγαλύτερες κατίνες στη δουλειά μου είναι άντρες.. αφού προχθές ήμουνα με ένα συνάδελφο και μου έλεγε ιστορίες για άτομα στη δουλειά, τι έμαθε, ΤΙ ΡΩΤΗΣΕ και μπλα μπλα.. και μου 'λεγε και ξανάλεγε, εγώ σοκαρισμένη να του λέω μα καλά που τα έμαθες όλα αυτά; γιατί ρωτάς κτλ και τότε κατάλαβε τι έκανε και μου κάνει "κάνω σαν γυναικούλα τώρα, όντως".. υποτιμητική η λέξη γυναικούλα.. άλλος όποτε με βλέπει μου λέει και από 2ο ιστορίες.. κάποιοι άλλοι εκεί που δεν έχεις ιδέα για κάτι σε μπλέκουνε ή θέλουνε ντε και καλά για κάτι που δεν τους αφορά να μάθουνε και να κουτσομπολεύουνε.. βλέπετε λοιπόν πως κανένα χαρακτηριστικό δεν έχει αποκλειστικότητα το ένα φύλο.. και τέτοια παραδείγματα μπορώ να φέρω άπειρα, όπως ο καθένας από εμάς.. αλλά κουβέντα να γίνεται...
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 12 Νοέμ 2018, 19:26
Κατίνες άντρες υπάρχουν, φυσικά, όσο και Κατίνες γυναίκες. Φυσικά υπάρχει και ο post κατινισμός, που εκεί δίνεις τα ρέστα σου, κατινιά με περιτύλιγμα. Καλύτερος ο κατινισμός των πριμιτίφ λαϊκών. Αλλά οι μίρλα δεν έχει να κάνει με αυτό, έχει να κάνει, με μια μιζέρια, έναν φόβο.
Ordem e Progresso.
-
casper quantum
από casper quantum » 12 Νοέμ 2018, 19:28
Cavaliere έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 19:26
η μίρλα δεν έχει να κάνει με αυτό, έχει να κάνει, με μια μιζέρια, έναν φόβο.
yeap, συμφωνώ!
-
Antares
από Antares » 12 Νοέμ 2018, 19:29
casper quantum έγραψε: ↑12 Νοέμ 2018, 19:23
για κατινιό δεν θα γράψει κανείς; οι μεγαλύτερες κατίνες στη δουλειά μου είναι άντρες.. αφού προχθές ήμουνα με ένα συνάδελφο και μου έλεγε ιστορίες για άτομα στη δουλειά, τι έμαθε, ΤΙ ΡΩΤΗΣΕ και μπλα μπλα.. και μου 'λεγε και ξανάλεγε, εγώ σοκαρισμένη να του λέω μα καλά που τα έμαθες όλα αυτά; γιατί ρωτάς κτλ και τότε κατάλαβε τι έκανε και μου κάνει "κάνω σαν γυναικούλα τώρα, όντως".. υποτιμητική η λέξη γυναικούλα.. άλλος όποτε με βλέπει μου λέει και από 2ο ιστορίες.. κάποιοι άλλοι εκεί που δεν έχεις ιδέα για κάτι σε μπλέκουνε ή θέλουνε ντε και καλά για κάτι που δεν τους αφορά να μάθουνε και να κουτσομπολεύουνε.. βλέπετε λοιπόν πως κανένα χαρακτηριστικό δεν έχει αποκλειστικότητα το ένα φύλο.. και τέτοια παραδείγματα μπορώ να φέρω άπειρα, όπως ο καθένας από εμάς.. αλλά κουβέντα να γίνεται...
Εγώ μιλάω για άλλο πρήξιμο, σχετικά με τα δικά τους και δώστου γκρίνια για το σπίτι τους και δώστου γκρίνια για την δουλειά (την οποία βγάζουν αυτοί που δεν γκρινιάζουν), γκρίνια για την συνάδελφο, γκρίνια για το παιδί, το σκυλί και την γάτα.
Αυτά μ' αρέσουν αρκεί να μην κουτσομπολεύουν εμένα.

-
-
- 24 Απαντήσεις
- 602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
10 Ιουν 2024, 18:43
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
07 Ιουν 2023, 15:55
-
-
- 80 Απαντήσεις
- 1993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vatraxos
24 Ιαν 2024, 19:31
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
22 Απρ 2024, 21:15
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.