Ποιο πνεύμα και ποιο γράμμα;
Αφού πιο ξεκάθαρα δεν μπορεί να γραφτεί
12χιλιαδες από φυλή Νεφθαλειμ, 12 από φυλή Ζαβουλων, 12 Λευί, 12 Μανασσή.
Δεν λέει τίποτα για Παπαδοπουλους και Νικολόπουλους.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ποιο πνεύμα και ποιο γράμμα;
Κατ' αρχάς, βλάσφημος γίνεται αυτός που υβρίζει κάτι που πιστεύει. Εγώ τα λέω ως "εξωτερικός" τρίτος παρατηρητής (και συνήθως καλόπιστα, είτε το πιστεύεις αυτό είτε όχι). Όχι ότι με νοιάζει κιόλας για το αν με χαρακτηρίσει κανείς βλάσφημο ή οτιδήποτα βέβαια, απλά νομίζω ότι δεν μπορώ να θεωρηθώ "βλάσφημος" (τουλάχιστον με τον τρόπο που το εννοείς εσύ), απλά και μόνο επειδή παραθέτω την άποψή μου για κάτι που δεν το πιστεύω.Natasha έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:52Ποιον λες αφεντικό; Τον Θεό εννοείς; Αν εννοείς τον Θεό, ξέχνα το! Ο Θεός της Παλαιάς είναι ο Σαμαέλ και ο Θεός της Καινής είναι ο τριαδικός. Ο "κανονικός" δηλ. Γίνεστε βλάσφημοι χωρίς να το καταλαβαίνετε.shrike έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 22:03Βασικά... όλη πρέπει να τη σβήσει. Και μόνο που το μεγάλο αφεντικό είναι το ίδιο, πώς γίνεται να την ξαναγράψεις χωρίς "κατάλοιπα";Ζενίθεδρος έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 22:00
Πρέπει να σβήσεις και τη μισή Καινή μετά, γιατί θα σβήνεις και τις αναφορές στο ότι Χριστός ήταν Εβραίος. Π.χ. Περιτομή του Χριστού, οι 14 γενεές του Χριστού, οι αναφορές του Χριστού στους προφήτες της ΠΔ και πάει λέγοντας.
Γιατί ξεχνάτε οτι μιλάτε με οπαδούς του Λιακουρα; Δηλαδή με οπαδούς της παρα-ιστορίας και της ξενόφερτης ψεκασμένης συνομωσιολογίας.shrike έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 11:42Κατ' αρχάς, βλάσφημος γίνεται αυτός που υβρίζει κάτι που πιστεύει. Εγώ τα λέω ως "εξωτερικός" τρίτος παρατηρητής (και συνήθως καλόπιστα, είτε το πιστεύεις αυτό είτε όχι). Όχι ότι με νοιάζει κιόλας για το αν με χαρακτηρίσει κανείς βλάσφημο ή οτιδήποτα βέβαια, απλά νομίζω ότι δεν μπορώ να θεωρηθώ "βλάσφημος" (τουλάχιστον με τον τρόπο που το εννοείς εσύ), απλά και μόνο επειδή παραθέτω την άποψή μου για κάτι που δεν το πιστεύω.
Συνεχίζοντας όμως, πραγματικά απορώ μ' αυτό που λες. Δηλαδή, άλλος είναι ο Θεός της Παλαιάς και άλλος της Καινής κατ' εσέ; Με λίγα λόγια, απορρίπτεις τα πάντα από τις γραφές που πιστεύεις; Ή μήπως πιστεύεις κάτι άλλο απ' αυτό που θέλεις να μας πείσεις ότι πιστεύεις;
Σαφώς και δεν είναι γραφικός ο Λιάκουρας. Έμπορος είναι και μάλιστα, πανέξυπνος...OrderAndChaos έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 20:22Γιατί ξεχνάτε οτι μιλάτε με οπαδούς του Λιακουρα; Δηλαδή με οπαδούς της παρα-ιστορίας και της ξενόφερτης ψεκασμένης συνομωσιολογίας.shrike έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 11:42Κατ' αρχάς, βλάσφημος γίνεται αυτός που υβρίζει κάτι που πιστεύει. Εγώ τα λέω ως "εξωτερικός" τρίτος παρατηρητής (και συνήθως καλόπιστα, είτε το πιστεύεις αυτό είτε όχι). Όχι ότι με νοιάζει κιόλας για το αν με χαρακτηρίσει κανείς βλάσφημο ή οτιδήποτα βέβαια, απλά νομίζω ότι δεν μπορώ να θεωρηθώ "βλάσφημος" (τουλάχιστον με τον τρόπο που το εννοείς εσύ), απλά και μόνο επειδή παραθέτω την άποψή μου για κάτι που δεν το πιστεύω.
Συνεχίζοντας όμως, πραγματικά απορώ μ' αυτό που λες. Δηλαδή, άλλος είναι ο Θεός της Παλαιάς και άλλος της Καινής κατ' εσέ; Με λίγα λόγια, απορρίπτεις τα πάντα από τις γραφές που πιστεύεις; Ή μήπως πιστεύεις κάτι άλλο απ' αυτό που θέλεις να μας πείσεις ότι πιστεύεις;
Είχα μπει μια φορά στο τσατάδικο του Λιακόπουλου (μαλλον ήταν και η Νατάσα) και πραγματικά τρόμαξα με το επίπεδο αγραμματοσύνης και βλακείας εκεί μέσα. Απορρίπτουν την ΠΔ και τα περισσότερα δόγματα της Ορθοδοξίας αλλά παραμένουν φανατικοί ορθόδοξοι! Τους λες οτι όλες οι αναφορές στην Καινή Διαθήκη είναι απο τον Ιουδαϊσμό και σου απαντάνε οτι τα νόθευσαν οι Εβραίοι για να μας αποκρύψουν την ελληνικότητα του Τζίζας.
Στο τέλος με αποκάλεσαν και ενσαρκωμένο δαίμονα που ήρθε να τους κάνει ζημιά! Ζωωωωα με όλη τη σημασία της λέξεως. Ο Λιάκουρας δεν είναι γραφικός. Είναι επικίνδυνος.
Εσυ γιατι πεταγεσαι σαν την πορδη?
Αυτο μόνο οι ορθόδοξοι το έχουμεtanipteros έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 23:17Διάβαζα τις προάλλες σε μια Ορθόδοξη σελίδα ότι το πρόσωπο που μιλάει λέει στην ΠΔ είναι ο Ιησούς πριν ενσαρκωθεί. Και αυτό γιατί είναι η Αγία Τριάδα.
Ο Γιαχβέ-Πατέρας είναι στο ροζ συνεφάκι του και ο Ιησούς είναι αυτός ο σκληρός θεός που μιλάει στην ΠΔ.
tanipteros έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 23:17Διάβαζα τις προάλλες σε μια Ορθόδοξη σελίδα ότι το πρόσωπο που μιλάει λέει στην ΠΔ είναι ο Ιησούς πριν ενσαρκωθεί. Και αυτό γιατί είναι η Αγία Τριάδα.
Ο Γιαχβέ-Πατέρας είναι στο ροζ συνεφάκι του και ο Ιησούς είναι αυτός ο σκληρός θεός που μιλάει στην ΠΔ.
Κρατώ μόνο την Καινή εκτός απο τα εμβόλιμα εβραϊκά που έχει μέσα. Όποιος διαβάζει την Παλαιά και δεν του έρχεται να ξεράσει απο την κακία και το μίσος εκεί μέσα, αλλά και την ανωμαλία, τότε έχει πρόβλημα!shrike έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 11:42Κατ' αρχάς, βλάσφημος γίνεται αυτός που υβρίζει κάτι που πιστεύει. Εγώ τα λέω ως "εξωτερικός" τρίτος παρατηρητής (και συνήθως καλόπιστα, είτε το πιστεύεις αυτό είτε όχι). Όχι ότι με νοιάζει κιόλας για το αν με χαρακτηρίσει κανείς βλάσφημο ή οτιδήποτα βέβαια, απλά νομίζω ότι δεν μπορώ να θεωρηθώ "βλάσφημος" (τουλάχιστον με τον τρόπο που το εννοείς εσύ), απλά και μόνο επειδή παραθέτω την άποψή μου για κάτι που δεν το πιστεύω.
Λίγο πριν πεθάνει ο Σωτηρόπουλος, μιλήσαμε στο τηλέφωνο για το θέμα του Δημοσθένη. Δεν τον πιστευε. Εκεί που είναι τώρα θα μου κάνει μετάνοιες με τις ευχές του σοκαρισμένος απο την αλήθεια που τόσο απέρριπτε στην εδώ ζωή.OrderAndChaos έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 23:28tanipteros έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 23:17Διάβαζα τις προάλλες σε μια Ορθόδοξη σελίδα ότι το πρόσωπο που μιλάει λέει στην ΠΔ είναι ο Ιησούς πριν ενσαρκωθεί. Και αυτό γιατί είναι η Αγία Τριάδα.
Δεν είναι καλή η κρίση σου, είσαι θολωμένος ακόμα. Μόνο ο χρόνος θα σας πείσει εσάς τους σκοτισμένους. Όταν θα συμβουν τα γεγονότα που θα αποδεικνυουν το αληθές των λόγων.OrderAndChaos έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 20:22Γιατί ξεχνάτε οτι μιλάτε με οπαδούς του Λιακουρα; Δηλαδή με οπαδούς της παρα-ιστορίας και της ξενόφερτης ψεκασμένης συνομωσιολογίας.shrike έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 11:42Κατ' αρχάς, βλάσφημος γίνεται αυτός που υβρίζει κάτι που πιστεύει. Εγώ τα λέω ως "εξωτερικός" τρίτος παρατηρητής (και συνήθως καλόπιστα, είτε το πιστεύεις αυτό είτε όχι). Όχι ότι με νοιάζει κιόλας για το αν με χαρακτηρίσει κανείς βλάσφημο ή οτιδήποτα βέβαια, απλά νομίζω ότι δεν μπορώ να θεωρηθώ "βλάσφημος" (τουλάχιστον με τον τρόπο που το εννοείς εσύ), απλά και μόνο επειδή παραθέτω την άποψή μου για κάτι που δεν το πιστεύω.
Είχα μπει μια φορά στο τσατάδικο του Λιακόπουλου (μαλλον ήταν και η Νατάσα) και πραγματικά τρόμαξα με το επίπεδο αγραμματοσύνης και βλακείας εκεί μέσα. Απορρίπτουν την ΠΔ και τα περισσότερα δόγματα της Ορθοδοξίας αλλά παραμένουν φανατικοί ορθόδοξοι! Τους λες οτι όλες οι αναφορές στην Καινή Διαθήκη είναι απο τον Ιουδαϊσμό και σου απαντάνε οτι τα νόθευσαν οι Εβραίοι για να μας αποκρύψουν την ελληνικότητα του Τζίζας.
Στο τέλος με αποκάλεσαν και ενσαρκωμένο δαίμονα που ήρθε να τους κάνει ζημιά! Ζωωωωα με όλη τη σημασία της λέξεως. Ο Λιάκουρας δεν είναι γραφικός. Είναι επικίνδυνος.