Καλή Καρδιά;Naida έγραψε: ↑30 Ιαν 2022, 21:26Σε ταβέρνα στην Ραφήνα έφαγα πανσετάκια με πατάτες, χόρτα και δοκίμασα και χορτοπιτα απίστευτη και φάβα. Πολυ, πολύ καλό φαγητό για μένα και η παρέα μου που πήρε καλαμαράκια είπε ηταν αρκετά καλά, εγώ από αυτά δεν δοκίμασα δεν έχω γνώμη.
Μας κέρασαν και χαλβα παρότι μικρός ο λογαριασμός. Είχε και τζάκι και γαματο ιδιοκτήτη. Αν είχε και θέα θάλασσα θα ήταν μαγεία.
Ναιιιιι!!!!! Πολύ καλά!Tarkovsky έγραψε: ↑05 Φεβ 2022, 23:38Καλή Καρδιά;Naida έγραψε: ↑30 Ιαν 2022, 21:26Σε ταβέρνα στην Ραφήνα έφαγα πανσετάκια με πατάτες, χόρτα και δοκίμασα και χορτοπιτα απίστευτη και φάβα. Πολυ, πολύ καλό φαγητό για μένα και η παρέα μου που πήρε καλαμαράκια είπε ηταν αρκετά καλά, εγώ από αυτά δεν δοκίμασα δεν έχω γνώμη.
Μας κέρασαν και χαλβα παρότι μικρός ο λογαριασμός. Είχε και τζάκι και γαματο ιδιοκτήτη. Αν είχε και θέα θάλασσα θα ήταν μαγεία.
σταθερή αξία εκ δεκαετιώνNaida έγραψε: ↑05 Φεβ 2022, 23:39Ναιιιιι!!!!! Πολύ καλά!Tarkovsky έγραψε: ↑05 Φεβ 2022, 23:38Καλή Καρδιά;Naida έγραψε: ↑30 Ιαν 2022, 21:26Σε ταβέρνα στην Ραφήνα έφαγα πανσετάκια με πατάτες, χόρτα και δοκίμασα και χορτοπιτα απίστευτη και φάβα. Πολυ, πολύ καλό φαγητό για μένα και η παρέα μου που πήρε καλαμαράκια είπε ηταν αρκετά καλά, εγώ από αυτά δεν δοκίμασα δεν έχω γνώμη.
Μα όλα ήταν ωραία. Την έχω σημειώσει ως απ'τις καλές ταβέρνες και την επόμενη θα πάω προγραμματισμένα και θα κλείσω τραπέζι δίπλα από τζάκι το οποίο για μένα είναι μεγάλο συν και ήδη έχω σταμπάρει μια χοιρινή σταβλίσιαTarkovsky έγραψε: ↑06 Φεβ 2022, 00:13σταθερή αξία εκ δεκαετιών
για ένα διάστημα υπήρξαν δυο με το ίδιο όνομα, νομίζω ήταν συγγενείς που χώρισαν οι δρόμοι τους - η άλλη και παλαιότερη ήταν στα καλά της ακόμα πιο δυνατή, αν και περισσότερο έφερνε σε μαγέρικο με κρασοβάρελα, και βρισκόταν σε ένα δρομάκι πάνω από το λιμάνι (επίσης χωρίς θέα) κοντά στο σπίτι του λουκουμά του Καραμανλίσκου
Ναι τα είδα και αυτά αν και δεν τρωω ψάρια
βλέπει πέλαγος και Εύβοια, αλλά όχι το ίδιο το λιμάνι
Αυτά είναι τα καλά. Ο κουρασμένος ξεκουράζεται.Tarkovsky έγραψε: ↑06 Φεβ 2022, 00:45βλέπει πέλαγος και Εύβοια, αλλά όχι το ίδιο το λιμάνι
είναι δυο βήματα από το -γνωστότατο από ταινίες- εκκλησάκι του Άι Νικόλα
όταν το είχε ο θείος του ο Αχιλλέας ήταν εξοχικό (μικρό, μην φανταστείς καμιά έπαυλη), τώρα όμως βρίσκεται μέσα στον οικιστικό ιστό
η κοντινότερη θάλασσα είναι στον γκρεμό από κάτω, γεμάτη κατσάβραχα, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει το μπάνιο του ολομόναχος - δηλαδή ολομόναχος με καμιά 10αριά φύλακες ακροβολισμένους
στα 5΄ οδικώς βρίσκεται το ειδυλλιακό Μπλε Λιμανάκι, ευτυχώς δεν μας κάνει ποτέ την τιμή