Μόνο που εμένα δουλεύουν όταν τα γράφω πριν τα γράψουν άλλοι!!!
Και είναι και μερικοί ψυχοπροβληματικοί εδώ μέσα που ζητούσαν να επιβληθούν και ποινές σε όσους δεν κάνουν το εμβόλιο!!!
Και είναι μόνο η αρχή ρε ζαγάρια!!!
Μόνο η αρχή!!!
.
Μόνο που εμένα δουλεύουν όταν τα γράφω πριν τα γράψουν άλλοι!!!
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Απρ 2020, 20:40Δεν έχω κάνει για την γρίπη, δεν θα κάνω και για τον κορονοϊό. Έτσι κι αλλιώς τον πέρασα με ένα ελαφρύ βήχα, γιατί έχω στο αίμα το γάλα της Λύκαινας. Οι βόρειοι Ιταλοί είναι βανδαλικης καταγωγής για αυτό τους καθάρισε. Τα στραβοψωλα αρβανιτοβλαχικα αντισώματα έκαναν πάρτι μεσα στα κωλαράκια των κινεζικών κορονοϊών. Οποιος θέλει εμβόλιο, μπορώ να του το κανω κι εγώ, ενδοεντερικα. Χοχοχο!
Το ποσοστό θανάτων είναι πολύ μικρό για τον ιό... Και ο μέσος όρος τα 72 έτη!!!
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Αυτός ο άνθρωπος θα σας ανοίξει τα μάτια.NewModelArmy έγραψε: ↑06 Αύγ 2020, 21:28Μπραβο ανακαλυψες πως λειτουργουν ολα τα εμβολια.Απο την αλλη εσυ υποστηριζεις οτι ειναι ακινδυνος,τι σε πειραζει να σου βαλουν ακινδυνο ιο μεσα σου;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Συνάρρωστε καλέσανε την κλάση μας!