μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 17:28Ο Κυρανακης ελεγε οτι δεν θα ισχύσει. Μετα αλλαξε τροπαρι και ελεγε οτι θα ισχύει κατα τόπους κτλ. Επισης ελεγε το αλλο ψέμα, διοτι ειναι ψευτης, πως τωρα, το 2019 ισχύει το 1:5. Τον τάπωσε ομως ο δημοσιογράφος. Ψευτης Κυρανάκης.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 16:55Είναι δυνατόν να μην έχεις καταλάβει ότι η συνέντευξη είναι μονταρισμένη και κόβεται προτού απαντήσει ο κυρανάκης; Ειλικρινά, με τέτοια φτηνά τεχνάσματα θα τρομοκρατήσετε τον κόσμο; Ξαναπροσπάθησε.μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 09:28
To ότι εινια παράλογο ειναι διαφορετικό ζήτημα. Ο Κυρανάκης λέει οτι δεν ισχύει, το αρνείται.
"Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: "Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Σε καμιά δεκαριά αλλες συνεντεύξεις του ο μπαμπάς της σβιγγου και του Αρβανίτη έχει πει ότι ισχύει το 1/5, εδώ μάλλον έχει μπει μονταζιερα.μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 17:28Ο Κυρανακης ελεγε οτι δεν θα ισχύσει. Μετα αλλαξε τροπαρι και ελεγε οτι θα ισχύει κατ εξαιρεση. Επισης ελεγε το αλλο ψέμα, διοτι ειναι ψευτης, πως τωρα, το 2019 ισχύει το 1:5. Τον τάπωσε ομως ο δημοσιογράφος. Ψευτης Κυρανάκης.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 16:55Είναι δυνατόν να μην έχεις καταλάβει ότι η συνέντευξη είναι μονταρισμένη και κόβεται προτού απαντήσει ο κυρανάκης; Ειλικρινά, με τέτοια φτηνά τεχνάσματα θα τρομοκρατήσετε τον κόσμο; Ξαναπροσπάθησε.μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 09:28
To ότι εινια παράλογο ειναι διαφορετικό ζήτημα. Ο Κυρανάκης λέει οτι δεν ισχύει, το αρνείται.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
To 1/5 ισχυε για μερικα χρονια, μετα εγινε 1/3 και τώρα ειναι 1/1. Αν οι συνεντεύξεις ήταν πριν μερικα χρόνια, εινια λογικο να λένε για 1/5.vc15 έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 20:38Σε καμιά δεκαριά αλλες συνεντεύξεις του ο μπαμπάς της σβιγγου και του Αρβανίτη έχει πει ότι ισχύει το 1/5, εδώ μάλλον έχει μπει μονταζιερα.μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 17:28Ο Κυρανακης ελεγε οτι δεν θα ισχύσει. Μετα αλλαξε τροπαρι και ελεγε οτι θα ισχύει κατ εξαιρεση. Επισης ελεγε το αλλο ψέμα, διοτι ειναι ψευτης, πως τωρα, το 2019 ισχύει το 1:5. Τον τάπωσε ομως ο δημοσιογράφος. Ψευτης Κυρανάκης.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 16:55
Είναι δυνατόν να μην έχεις καταλάβει ότι η συνέντευξη είναι μονταρισμένη και κόβεται προτού απαντήσει ο κυρανάκης; Ειλικρινά, με τέτοια φτηνά τεχνάσματα θα τρομοκρατήσετε τον κόσμο; Ξαναπροσπάθησε.
Φίλε μου οι νοσηλεύτριες και οι γιατροί είναι το παραγωγικό προσωπικό των νοσοκομείων ,με το 1/5 για να καταλάβεις π.χ. βγαίνουν σε ένα χρόνο 100 άτομα στη σύνταξη.50 διοικητικοί και 50 γιατροι/νοσηλ. Προσλαμβάνεις 20 γιατρους και νοσηλεύτριες και άλλους 30 επικουρικούς για να κάνεις τη δουλειά σου. Όταν έρθει ο συνολικός αριθμός του δημοσίου εκεί που θες μετά μπορείς να εφαρμόσεις το 1/1.μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 08:55Καλή η πρόταση σου, να την καταθέσεις γιατι ο Κουλης και ο Κυρανάκης λενε διαφορετικά πράγματα απο σενα (και μεταξύ τους).vc15 έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 01:52Έλεος ρε ζαιοι ,σας κατάλαβε ο κόσμος δεν πιάνει η διαστρέβλωσημίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 01:29Καταλαβατε γιατι ειναι εναντιον του debate, σκεφτειτε τι θα γινει με Αλεξη vs Ζαβό
5 προς 1, τρελλό γέλιο!
Το1/5 δεν θα ισχύει για 20 χρόνια αφού μαθηματικά στο τέλος θα μένανε 3 γιατροι στο ΕΣΥ και 5 πιλότοι στην αεροπορία.
Το 1/5 συνδυάζεται με την αξιολόγηση αναγκών ώστε για κάποιο διαστημα να μειωθεί κάπως ο συνολικός αριθμός του δημοσίου και οι προσλήψεις να γίνονται εκεί που χρειάζονται πχ να αδειάσουν τα υπόγεια και τα πατάρια των Νοσοκομείων από αργοσχολο διοικητικό προσωπικό ή τα στρατόπεδα από αχώριστο πολιτικό προσωπικό ,ενώ σε άλλες υπηρεσίες που πραγματικά παράγεται έργο και δεν αφορά βυσματικες αργομισθίες θα γίνονται ανανεώσεις προσωπικού . By the way μην αναφέρω ποσοου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι όταν ως ειδικευμένος σκλάβος ιατρός έκανα μια βόλτα από τα γραφεία των νοσοκομειων και έβλεπα τις δεκάδες υπαλλήλων σε μόνιμη χαλαρή κουβεντουλα ..
Αφου ήσουν σε νοσοκομείο, μόνο τα βύσματα του ΝΔ-ΣΟΚ είδες; Τις νοσηλεύτριες που βγάζουν 3 και εξήντα με 2 παιδια που ξυπνουν απο τις 5μιση για να τα φέρουν πέρα, τις είδες; Τις νεαρές νοσηλεύτριες που κανουν ολο νυχτέρια και ο κάθε παπαρας της φωνάζει τις είδες; Αυτές θα πηδήσει πρωτες η Νου Δου, οπως αυτές κυρίως κτύπησε πιο πριν η ΝΔ.
Πηγαινε και μια βόλτα απο την Γλυφάδα ή το Κεφαλάρι, να δεις γονους αργόσχολους με καγιεν, να δουμε αν σου ανεβαίνει και εκει το αιμα στο κεφάλι. Αυτους θα πέσει η φορολογία τους.
Μήπως δεν είσαι γιατρός αλλά μαθηματικός;vc15 έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 01:52Έλεος ρε ζαιοι ,σας κατάλαβε ο κόσμος δεν πιάνει η διαστρέβλωσημίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 01:29Καταλαβατε γιατι ειναι εναντιον του debate, σκεφτειτε τι θα γινει με Αλεξη vs Ζαβό
5 προς 1, τρελλό γέλιο!
Το1/5 δεν θα ισχύει για 20 χρόνια αφού μαθηματικά στο τέλος θα μένανε 3 γιατροι στο ΕΣΥ και 5 πιλότοι στην αεροπορία.
Το 1/5 συνδυάζεται με την αξιολόγηση αναγκών ώστε για κάποιο διαστημα να μειωθεί κάπως ο συνολικός αριθμός του δημοσίου και οι προσλήψεις να γίνονται εκεί που χρειάζονται πχ να αδειάσουν τα υπόγεια και τα πατάρια των Νοσοκομείων από αργοσχολο διοικητικό προσωπικό ή τα στρατόπεδα από αχώριστο πολιτικό προσωπικό ,ενώ σε άλλες υπηρεσίες που πραγματικά παράγεται έργο και δεν αφορά βυσματικες αργομισθίες θα γίνονται ανανεώσεις προσωπικού . By the way μην αναφέρω ποσοου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι όταν ως ειδικευμένος σκλάβος ιατρός έκανα μια βόλτα από τα γραφεία των νοσοκομειων και έβλεπα τις δεκάδες υπαλλήλων σε μόνιμη χαλαρή κουβεντουλα ..
Συνειδητοπείς τι έγραψες παλικάρι μου;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αχχχ αυτό το πράγμα με τους αριστερουςΧαοτικός έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 23:18Μήπως δεν είσαι γιατρός αλλά μαθηματικός;vc15 έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 01:52Έλεος ρε ζαιοι ,σας κατάλαβε ο κόσμος δεν πιάνει η διαστρέβλωσημίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 01:29Καταλαβατε γιατι ειναι εναντιον του debate, σκεφτειτε τι θα γινει με Αλεξη vs Ζαβό
5 προς 1, τρελλό γέλιο!
Συνειδητοπείς τι έγραψες παλικάρι μου;

Εννοώ ,όπως κάθε νοημονας θα καταλάβαινε ότι προφανώς το 1/5 δεν μπορεί να εφαρμοστεί για πάρα πολλά χρόνια γιατί τελικά το δημοσιο θα συρρικνώνονταν σε βαθμό κωμικό. Τωρα τα 20 χρόνια και το ότι οι πιλότοι θα ήταν περισσότεροι από τους γιατρούς είναι γραμμένο καθ υπερβολή ,προς έμφαση .
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Tι γράφεις φίλε μου; Πάρε όλη τη συνέντευξη και δες ακριβώς τι λέει ο κυρανάκης χωρίς μοντάρισμα από το 12.00 και μετά.μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 17:28Ο Κυρανακης ελεγε οτι δεν θα ισχύσει. Μετα αλλαξε τροπαρι και ελεγε οτι θα ισχύει κατ εξαιρεση. Επισης ελεγε το αλλο ψέμα, διοτι ειναι ψευτης, πως τωρα, το 2019 ισχύει το 1:5. Τον τάπωσε ομως ο δημοσιογράφος. Ψευτης Κυρανάκης.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 16:55Είναι δυνατόν να μην έχεις καταλάβει ότι η συνέντευξη είναι μονταρισμένη και κόβεται προτού απαντήσει ο κυρανάκης; Ειλικρινά, με τέτοια φτηνά τεχνάσματα θα τρομοκρατήσετε τον κόσμο; Ξαναπροσπάθησε.μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 09:28
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Την ειδα φιλε μου. Ο Κυρανάκης ρωτάει ανοητως συνεχώς γιατι μειώθηκαν οι ΔΥ, θέλοντας να υποβάλλει οτι ισχύει το 1:5 σήμερα. Κατι που ειναι ψέμα. Μετά, αφού εφαγε την φάπα, ο Ψευτης Κυρανάκης λέει οτι θα υπάρχει σε ορισμένους τομεις και σε άλλους τομεις δεν θα υπάρχει. Φυσικά ποιοι τομεις ειναι αυτοί, μενει να το δουμε οταν θα γινει ΠΘ ο Κούλής.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 11:52Tι γράφεις φίλε μου; Πάρε όλη τη συνέντευξη και δες ακριβώς τι λέει ο κυρανάκης χωρίς μοντάρισμα από το 12.00 και μετά.μίστερ μαξ έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 17:28Ο Κυρανακης ελεγε οτι δεν θα ισχύσει. Μετα αλλαξε τροπαρι και ελεγε οτι θα ισχύει κατ εξαιρεση. Επισης ελεγε το αλλο ψέμα, διοτι ειναι ψευτης, πως τωρα, το 2019 ισχύει το 1:5. Τον τάπωσε ομως ο δημοσιογράφος. Ψευτης Κυρανάκης.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 16:55
Είναι δυνατόν να μην έχεις καταλάβει ότι η συνέντευξη είναι μονταρισμένη και κόβεται προτού απαντήσει ο κυρανάκης; Ειλικρινά, με τέτοια φτηνά τεχνάσματα θα τρομοκρατήσετε τον κόσμο; Ξαναπροσπάθησε.
...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μα αφού σου λέει σε ποιους τομείς θα είναι. Σε αυτούς τους τομείς που χώνουν κόσμο για να ξύνεται. Πως αλλιώς να στο πει;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εχουν παρει σβαρνα τα καναλια και λενε οτι θα καλυψουν τα κενα με 1:1
Με βαση τα Συριζομαθηματικα ειναι αδυνατον να καλυψεις κενα αν για καθε εναν που αποχωρει προσλαμβανεις εναν
Με βαση τα Συριζομαθηματικα ειναι αδυνατον να καλυψεις κενα αν για καθε εναν που αποχωρει προσλαμβανεις εναν
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπορείς να κάνεις μετατάξεις.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 12:24Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εχουν παρει σβαρνα τα καναλια και λενε οτι θα καλυψουν τα κενα με 1:1
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΝΔ δεν μπορει να κανει μεταταξεις;
Μονο ο Συριζα μπορει;
Μονο ο Συριζα μπορει;
Αρίστος for Tsirpas
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο συνολικος λογος προσληψεις: αποχωρησεις θα ειναι 1:5
μονο που σε καποιες υπηρεσιες θα γινουν προσληψεις ενδεχομενως και πανω απο 1:1 και καποιες αλλες απλα θα αφεθουν να διαλυθουν λογω αποχωρησεων
μονο που σε καποιες υπηρεσιες θα γινουν προσληψεις ενδεχομενως και πανω απο 1:1 και καποιες αλλες απλα θα αφεθουν να διαλυθουν λογω αποχωρησεων
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Η ΝΔ θα κανει 1:5 σε υπηρεσίες αντι να κανει μετατάξεις. Το προγραμμα της αφού.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 12:38Η ΝΔ δεν μπορει να κανει μεταταξεις;
Μονο ο Συριζα μπορει;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νέο Αμερικάνικο όνειρο - Όπου φύγει φύγει
από nikos p 2020 » 09 Μάιος 2024, 01:06 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
09 Μάιος 2024, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ψήφισα (exit poll phorum)
από Lugozzi » 21 Μάιος 2023, 09:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 222 Απαντήσεις
- 7784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
23 Μάιος 2023, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όλιβερ Στόουν: «Έκανα λάθος που ψήφισα τον Τζο Μπάιντεν – Μας οδηγεί σε έναν Γ’ ΠΠ»
από Αρίστος » 04 Αύγ 2023, 13:48 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
05 Αύγ 2023, 15:12
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
21 Μάιος 2023, 01:55