σας κοιτάω με μισό μάτι από τα δυσθεώρητα ηθικά μου ύψη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: σας κοιτάω με μισό μάτι από τα δυσθεώρητα ηθικά μου ύψη
Κιμά σόγιας και σογιοτύρια τρώτε πολλοί βλέπω, αλλά οταν σας πει καποιος για μπιφτέκια λαχανικών αναφωνείτε "ίου".
- Cecily Anne
Κάτι δεν πάει καλά με τους γευστικούς σας κάλυκες, αν βρίσκετε το κιμά σόγιας νόστιμο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Δεν ισχύει αυτό, τα έχουμε πει. Τέλεια είναι τα μπιφτέκια λαχανικών, αρκεί να τα αντιμετωπίζεις σαν διαφορετικό φαγητό και να μην έχεις την προσδοκία ότι αντικαθιστά το μοσχαρίσιο σε Texas BBQ with Deluxe Fries.

βασικα να μην τα λες μπιφτεκια, γιατι δεν ειναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Νοέμ 2021, 20:03Δεν ισχύει αυτό, τα έχουμε πει. Τέλεια είναι τα μπιφτέκια λαχανικών, αρκεί να τα αντιμετωπίζεις σαν διαφορετικό φαγητό και να μην έχεις την προσδοκία ότι αντικαθιστά το μοσχαρίσιο σε Texas BBQ with Deluxe Fries.
ψητα λαχανικα τρωμε κι εμεις, (μαζι με τα μπιφτεκια) αλλα τα ονομαζουμε ψητα λαχανικα. και αν τα αλεσουμε και τα κανουμε μπαλα, δεν αλλαζει το ονομα τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ άλλο πράγμα κάνω εικόνα με το μυαλό μου όταν ακούω ψητά λαχανικά και άλλο όταν ακούω μπιφτέκια λαχανικών.Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Νοέμ 2021, 20:23βασικα να μην τα λες μπιφτεκια, γιατι δεν ειναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Νοέμ 2021, 20:03Δεν ισχύει αυτό, τα έχουμε πει. Τέλεια είναι τα μπιφτέκια λαχανικών, αρκεί να τα αντιμετωπίζεις σαν διαφορετικό φαγητό και να μην έχεις την προσδοκία ότι αντικαθιστά το μοσχαρίσιο σε Texas BBQ with Deluxe Fries.
ψητα λαχανικα τρωμε κι εμεις, (μαζι με τα μπιφτεκια) αλλα τα ονομαζουμε ψητα λαχανικα. και αν τα αλεσουμε και τα κανουμε μπαλα, δεν αλλαζει το ονομα τους.
Άμα εσένα σε βολεύει, οκ.

- Cecily Anne
Συμφωνώ. Όταν λες ψητά λαχανικά στο μυαλό μου έρχονται φέτες από κολοκύθια, καμιά τουρλού, τέτοια. Όταν λες μπιφτέκια λαχανικών στο μυαλό μου έρχονται αλεσμένα λαχανικά σε σχήμα μπιφτεκιού, τοματοκεφτέδες, ρεβυθοκεφτέδες, τέτοια. Όταν λες μπιφτέκια και κεφτέδες χωρίς το "λαχανικών" από δίπλα στο μυαλό μου είναι μόνο κρέας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Νοέμ 2021, 20:26Εγώ άλλο πράγμα κάνω εικόνα με το μυαλό μου όταν ακούω ψητά λαχανικά και άλλο όταν ακούω μπιφτέκια λαχανικών.Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Νοέμ 2021, 20:23βασικα να μην τα λες μπιφτεκια, γιατι δεν ειναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Νοέμ 2021, 20:03
Δεν ισχύει αυτό, τα έχουμε πει. Τέλεια είναι τα μπιφτέκια λαχανικών, αρκεί να τα αντιμετωπίζεις σαν διαφορετικό φαγητό και να μην έχεις την προσδοκία ότι αντικαθιστά το μοσχαρίσιο σε Texas BBQ with Deluxe Fries.
Άμα εσένα σε βολεύει, οκ.
Όταν λές τύπου μπιφτέκι στο μυαλό μου έρχεται ότι είσαι θύμα μάρκετινγκ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
στα μπιφτέκια λαχανικών (το ρεβυθι δεν είναι λαχανικο) υπάρχει το καλοψημένο και το μέτριο π.χ.;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ειναι απαίσιος, όχι απλα μη νόστιμος. Και μιλάω ως λατρης των λαχανικομπίφτεκων, των τοματο/κολοκυθοκεφτέδων κι άλλων τέτοιων βεγκανικών.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Νοέμ 2021, 19:55Κάτι δεν πάει καλά με τους γευστικούς σας κάλυκες, αν βρίσκετε το κιμά σόγιας νόστιμο.
ΚΑΡΓΧΙΕΣ!!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πως ειναι απαισιος ρε παπαρα αφου η γευση ειναι σχεδον ουδετερη,οτι παιρνει ειναι απο τις μλκιες που ριχνεις στη σαλτσα οταν τον φτιαχνεις.vantono έγραψε: ↑27 Νοέμ 2021, 01:54Ειναι απαίσιος, όχι απλα μη νόστιμος. Και μιλάω ως λατρης των λαχανικομπίφτεκων, των τοματο/κολοκυθοκεφτέδων κι άλλων τέτοιων βεγκανικών.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Νοέμ 2021, 19:55Κάτι δεν πάει καλά με τους γευστικούς σας κάλυκες, αν βρίσκετε το κιμά σόγιας νόστιμο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Κυβος βοδινο, ντοματοπελτες, τριμμενη ντοματα, σκορδο
Ετοιμη η μακαροναδα

Ναι ρε εριξα οτι ειχα,μπομπα εγινε.Δεν ξερω αν θα ξαναφτιαξω βεβαια γιατι παρατηρησα μειωμενη λιμπιντο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εχει οιστρογονα. Εγω εχασα απο το πεος και εβαλα στα βυζια, αλλα ετρωγα τακτικα, μπορει και δυο φορες την εβδομαδα. Θελει με μετρο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ερώτηση προς fellow νεοταξίτες/αντιψέκες/δυτικόπληκτους: είναι ηθικά αποδεκτό να βάλω starlink
από Σενέκας » 16 Απρ 2024, 19:47 » σε Τεχνολογία - 28 Απαντήσεις
- 2037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
06 Ιαν 2025, 09:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση 25e μισο κομμάτι μουσακά στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. PSOFOS RE!
από Κοιτάσματα » 05 Φεβ 2025, 15:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 796 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
07 Φεβ 2025, 11:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο μισό μειώθηκαν οι βροχές στην Ελλάδα. Ο υδροφορος ορίζοντας στεγνώνει
από Ίακχος » 23 Μάιος 2024, 15:25 » σε Οικολογία & Φύση - 4 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
14 Ιουν 2024, 10:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγίες προς νέους εργένηδες που θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό
από student » 17 Ιουν 2023, 20:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 66 Απαντήσεις
- 2886 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από klg
18 Ιουν 2023, 17:27
-