Γι αυτό δεν μπορούμε να συννενοηθούμε. Σε σύγκριση με της Χαλκιδικής είναι κρύα πως να το κάνουμε!
Είναι η Χαλκιδική ΓΤΠ? (απο άποψη θάλασσας)
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Re: Είναι η Χαλκιδική ΓΤΠ? (απο άποψη θάλασσας)
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
βεβαια εγω παω προς καβαλα και τριτο ποδι,αλλά τελος παντων γνωστα ειναι αυτα 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Διαφωνώ.Hunkar Begendi έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 00:57Γι αυτό δεν μπορούμε να συννενοηθούμε. Σε σύγκριση με της Χαλκιδικής είναι κρύα πως να το κάνουμε!
Το πιο κρύο μπάνιο που έχω κάνει ήταν στην Κεφαλονιά στους Πετανούς. Η Λευκάδα δεν έχει μεγάλη διαφορά από την Χαλκιδική, εκτός κι αν μιλάμε για μικρό γυαλό (μικρό λιμανάκι και οικισμός). Εξάλλου στην Χαλκιδική έχουμε την παραλία της Κρυοπηγής που είναι όνομα και πράγμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Κόκκορας
κρυες ειναι οι παραλιες στα επτανησα
οχι μονο λευκαδας και πανω κερκυρα,γλυφαδα
βεβαια εξαρταται την εποχη που πας,βασικο,οπως και το βαθος κ.λπ
οχι μονο λευκαδας και πανω κερκυρα,γλυφαδα
βεβαια εξαρταται την εποχη που πας,βασικο,οπως και το βαθος κ.λπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 18 Ιουν 2022, 01:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Cecily Anne
Θα έχεις μεγάλο αριθμό οργανωμένων ακτών που φυσικά είναι εντός και κριτηρίων καθαρότητας κλπ. Τα έχω σα δεδομένα αυτά. Πχ στις δικές μας παραλίες στο νησί είναι πρακτικά οι δύο πιο οργανωμένες με μπλου φλαγκ. Και ευτυχώς γιατί θα γαμησουν και τις υπόλοιπες με ξαπλώστρες κλπ χάλια που προέρχονται από την καταπάτηση της παραλίας. Καλά ειδικά η μία με σημαία που έχουμε είναι από τις χειρότερες στο νησί. Απλά είναι οργανωμένη. Τεσπα. Στην περίπτωση της Χαλκιδικής είναι και ωραίες παραλίες απλά εξηγώ ότι δεν είναι αυτός ο λόγος της σημαίας.Κόκκορας έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 00:52προφανως αλλα αναλογικα πρεπει να το παρεις αν μια περιοχη εχει τοσες πολλες γαλαζιες σημαιες πιθανον θα εχει και μεγαλο αριθμο ακτων->και μεγαλη ποικιλια σε οτι θες ειτε ειναι οργανωμενο ειτε οχι
(τουλαχιστον με χαλκιδικη κρητη που ειναι ψηλα στην λιστα αυτο ισχυει ειναι σαφες αυτο και σε μικροτερο βαθμο και στην ροδο)
γι αυτο και βλεπεις στις πρωτες θεσεις ισπανια και ελλαδα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Από τη Χαλκιδική είσαι κι εσύ? Έχετε μαζευτεί 5-6 τελικά Χαλκιδικιώτες εδώ!Gherschaagk έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:04Διαφωνώ.Hunkar Begendi έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 00:57Γι αυτό δεν μπορούμε να συννενοηθούμε. Σε σύγκριση με της Χαλκιδικής είναι κρύα πως να το κάνουμε!
Το πιο κρύο μπάνιο που έχω κάνει ήταν στην Κεφαλονιά στους Πετανούς. Η Λευκάδα δεν έχει μεγάλη διαφορά από την Χαλκιδική, εκτός κι αν μιλάμε για μικρό γυαλό (μικρό λιμανάκι και οικισμός). Εξάλλου στην Χαλκιδική έχουμε την παραλία της Κρυοπηγής που είναι όνομα και πράγμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
Gherschaagk έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:04Διαφωνώ.Hunkar Begendi έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 00:57Γι αυτό δεν μπορούμε να συννενοηθούμε. Σε σύγκριση με της Χαλκιδικής είναι κρύα πως να το κάνουμε!

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Γάμησέ τα και δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα για τους Χαλκιδικιώτες.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:13Από τη Χαλκιδική είσαι κι εσύ? Έχετε μαζευτεί 5-6 τελικά Χαλκιδικιώτες εδώ!Gherschaagk έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:04Διαφωνώ.Hunkar Begendi έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 00:57
Γι αυτό δεν μπορούμε να συννενοηθούμε. Σε σύγκριση με της Χαλκιδικής είναι κρύα πως να το κάνουμε!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Εγώ έχω γνωρίσει μια όλη κι όλη, αλλά μας συστηνόταν ως Θεσσαλονικιά.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:16Γάμησέ τα και δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα για τους Χαλκιδικιώτες.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:13Από τη Χαλκιδική είσαι κι εσύ? Έχετε μαζευτεί 5-6 τελικά Χαλκιδικιώτες εδώ!Gherschaagk έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:04
Διαφωνώ.
- Κόκκορας
γι αυτο δεν παλευεται η χαλκιδικη,εχει μεγαλη ακρογραμμη και δεν ειναι κατσαβραχα,ακτες ειναι
μονο περιξ του αγιου ορους ειναι αποκρημνα(και οχι τυχαια εκει γιναν και τα μοναστηρια)και με βουνο φουλ
εγω βεβαια προτιμω αλλες περιοχες στην μακεδονια και απο χαλκιδικη τριτο ποδι και παντως σιγουρα οχι τις παραλιες που γεμιζουν καρεκλακια και φουλ κοσμο.
που παρεμπιπτοντως εχει γινει μαστιγα επι ΝΔ
βλεπω και στο νησι,το ελα να δεις!
μονο περιξ του αγιου ορους ειναι αποκρημνα(και οχι τυχαια εκει γιναν και τα μοναστηρια)και με βουνο φουλ
εγω βεβαια προτιμω αλλες περιοχες στην μακεδονια και απο χαλκιδικη τριτο ποδι και παντως σιγουρα οχι τις παραλιες που γεμιζουν καρεκλακια και φουλ κοσμο.
που παρεμπιπτοντως εχει γινει μαστιγα επι ΝΔ
βλεπω και στο νησι,το ελα να δεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 18 Ιουν 2022, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dr Socrates
Φαλασαρνα στην Κρητη πιο κρυα τα νερα απο αυτες στην Κεφαλονια και Λευκαδα.
Στην Κεφαλονια πιο κρυα τα νερα στην παραλια Πλατια Αμμος.
Στην Κεφαλονια πιο κρυα τα νερα στην παραλια Πλατια Αμμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dr Socrates την 18 Ιουν 2022, 01:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Κόκκορας
hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:16Γάμησέ τα και δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα για τους Χαλκιδικιώτες.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:13Από τη Χαλκιδική είσαι κι εσύ? Έχετε μαζευτεί 5-6 τελικά Χαλκιδικιώτες εδώ!Gherschaagk έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:04
Διαφωνώ.

γιατι υπαρχει τετοια φημη ομως;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι μην σκιάζεσαι.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:13Από τη Χαλκιδική είσαι κι εσύ? Έχετε μαζευτεί 5-6 τελικά Χαλκιδικιώτες εδώ!Gherschaagk έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 01:04Διαφωνώ.Hunkar Begendi έγραψε: ↑18 Ιουν 2022, 00:57
Πλέον, επειδή την έχω γυρίσει όλη και την έχω βαρεθεί εντελώς, μέχρι το Sahara resort πάω.
https://sahara-resort.com/?lang=el
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Κόκκορας
παρεμπιπτοντως η Ρόδος δεν σε παραλιες συγκριτικα με χαλκιδικη
επιβεβαιωμενο(Δυστυχως)
με δυο,τρεις εξαιρεσεις βεβαια
επιβεβαιωμενο(Δυστυχως)
με δυο,τρεις εξαιρεσεις βεβαια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
19 Οκτ 2024, 17:13
-
- 5 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89
06 Μάιος 2025, 21:37
-
-
Νέα δημοσίευση σκοτώθηκε ο ναύαρχος του στόλου της Μαύρης Θάλασσας(allegedly)
από Σενέκας » 23 Σεπ 2023, 10:57 » σε Διεθνής πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 4616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
28 Σεπ 2023, 00:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
από Frappezitis » 07 Νοέμ 2024, 14:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-