83 μέχρι στιγμής,και ακόμα βρίσκουν+ τους αγνοούμενους που λογικά πνίγηκαν+ αυτούς που έγιναν στάχτη και βρήκαν να θάψουν μόνο κομματάκια ή δε θα βρουν ποτέ τίποτα
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Θα βελάξετε υπό τη μπότα ευρωπαίου ηγέτου λίαν συντόμως και τα δύοdna replication έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 20:40πάλι μακριά απο τα φωτα της δημοσιότητας επισκεφθηκε ο Κουλης τους πυρόπληκτους?

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
εννοώ συνολικά
πλημμύρες κ.ο.κ
πλημμύρες κ.ο.κ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Χαίρω πολύ.enaon έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 21:13μακάρι αλλά δεν το βλέπω, αυτοδικία προβλέπει και και άλλα στάδια πριν, κόβεις κανένα δέντρο κλπ, διάφορα, εσύ για το κράτος που δεν μας έσωσε αρκετά φωνάζεις νομίζω. Μακάρι να καταλάβουμε οτι δεν είμαστε πετς να έχουμε δεσπότη, γιατί είναι εκνευριστικό να νιώθουμε αδέσποτα.
πέρυσι τσακώθηκα με μια γειτόνισσα, άκου λόγο τώρα. Είναι ο κάδος της γειτονιάς ο πράσινος που εχει σπάσει, η μία πλευρά που κρατάει το καπάκι κρέμεται, χάλι. Περνάνε 10 μέρες, είμαι κάτω μία μέρα, παίρνω το τριπανάκι μου και πρέκια και βίδες, και τον φτιάχνω σιγά σιγά. Φτάνει η γειτόνισά, που με περνάει για εργάτη του δήμου, και αρχίζει να με μαλώνει. Α όχι λέει, δεν ζήτησα επισκευή, ζήτησα αλλαγή κάδου, να φέρεις καινούργιο. Την κοιτάω λίγο, προσπαθώ να καταλάβω πόση ώρα θα της πάρει να καταλάβει τι λέει. Τεσπα, στα 2-3 λεπτά καταλαβαίνει ότι οκ, δεν είμαι απο τον δήμο, κάπου με έχει ξαναδεί, χμμ, αα ναι, ωχ. Εκεί έχει πολύ πλάκα, μου ζητάει να τον χαλάσω πάλι για να είναι σίγουρο οτι θα τον αλλάξουν. Τεσπα οκ, την αγνόησα ευγενικά, δεν της άρεσε βέβαια, αλλά οκ, τουρίστες ήμαστε πλέον.

Είμαι ξεκάθαρα κοινοτικός τύπος και δεν πτοούμαι από την κάθε κυριούλα που θεωρεί υποτιμητικό να κουνήσει τα ξερά της επειδή δεν είναι δική της αρμοδιότητα. Ό,τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω το περιβάλλον που ζω, θα το κάνω. Και ακριβώς γι' αυτό όταν κάποιος απειλήσει το χώρο μου, θα κινηθώ αναλόγως. Το τι θα σκεφτεί ο κάθε κυριούλης ή κυριούλα δεν μ' ενδιαφέρει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑ Ναι, είμαι υπέρ του "συν Αθηνά και χείρα κίνει". Έχω καθαρίσει άπειρες φορές τα φρεάτια και το πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας που μένω από πευκοβελόνες. Γιατί να μην το κάνω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Την Platinum με τα εξτρα προνομια.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εξάλλου μην ξεχνάμε : από την πολιτική δεν κερδίζει λεφτά, χάνει λεφτά*
*ως τώρα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 26 Ιούλ 2018, 22:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Με εξαιρετική δουλικότητα υποβάλλονται οι ερωτήσεις δημοσιογράφων στην Έκτακτη Συνέντευξη Τύπου του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Αρχηγού της Πυροσβεστικής. Για παράδειγμα, υποβληθείσες μέχρι στιγμής ερωτήσεις:
- Πως αισθάνεστε κύριε Αρχηγέ της Πυροσβεστικής; Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω είναι κάτι που θα θέλατε να είχατε κάνει, ή δεν θα θέλατε να είχατε κάνει;
- Κύριε Υπουργέ, αισθάνεστε ικανοποιημένος;
- Κύριε Υπουργέ, ποια στοιχεία έχετε για εμπρησμό;
- Κύριε Αρχηγέ της Πυροσβεστικής, τι έδειχναν οι δορυφόροι για την Κιννέτα;
...... κ.α.
Η δουλικότητα έχει ξεπεράσει τη συνέντευξη του CNN κάποτε με τον έκπτωτο βασιλιά Κωνσταντίνο.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Λένε ότι υπάρχουν διάσπαρτα κομμάτια,χέρια κλπ. Ίσως να πέθαναν σε καμιά έκρηξη κλπ. Γενικά είναι απίθανο να τους βρουν και να τους αναγνωρίσουν κιόλας όλους
- Dwarven Blacksmith
Πλάκα-πλάκα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ έδιωξε τους Ρώσους διπλωμάτες, κάρφωσε Ρωσία για σαμποτάζ συμφωνίας Πρεσπών, και ο dna ακόμα τον στηρίζει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 22:00Θα βελάξετε υπό τη μπότα ευρωπαίου ηγέτου λίαν συντόμως και τα δύοdna replication έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 20:40πάλι μακριά απο τα φωτα της δημοσιότητας επισκεφθηκε ο Κουλης τους πυρόπληκτους?
Γενικά είναι τόσες πολλές οι κοινωνικές ομάδες που γουστάρουν ξύλο μόνο από ΣΥΡΙΖΑ, που έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι είναι κρίμα να τον αλλάξουμε.

Τον Τσίπρα περιγράφεις.dna replication έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 22:07τι να κανει ο φουκαράς... του λένε τα επικοινωνιακά επιτελεία και αυτός εκτελεί όσο μπορεί καλύτερα.
Ζει με την ελπίδα και είναι πρόθυμος να υιοθετήσει κάθε στρατηγική και τερτίπι, να κάνει οποιαδήποτε συμμαχία και ότι ακόμα χρειαστεί
Μπορεί ν' αλλάξει τ' όνομα. ΣΥΜΑΖΑ (Συνασπισμός Μαζοχιστικής Αριστεράς).Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 22:08Πλάκα-πλάκα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ έδιωξε τους Ρώσους διπλωμάτες, κάρφωσε Ρωσία για σαμποτάζ συμφωνίας Πρεσπών, και ο dna ακόμα τον στηρίζει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 22:00Θα βελάξετε υπό τη μπότα ευρωπαίου ηγέτου λίαν συντόμως και τα δύοdna replication έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 20:40
πάλι μακριά απο τα φωτα της δημοσιότητας επισκεφθηκε ο Κουλης τους πυρόπληκτους?
Γενικά είναι τόσες πολλές οι κοινωνικές ομάδες που γουστάρουν ξύλο μόνο από ΣΥΡΙΖΑ, που έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι είναι κρίμα να τον αλλάξουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Καμμια ντροπη ρε;
Κανενας σεβασμος στους νεκρους;
Ολο δικαιολογιες και μεταφορα ευθυνων στην συνεντευξη τυπου!
Κρεμασμα απ' τ' αρχιδια ολοι τους!!!
Κανενας σεβασμος στους νεκρους;
Ολο δικαιολογιες και μεταφορα ευθυνων στην συνεντευξη τυπου!
Κρεμασμα απ' τ' αρχιδια ολοι τους!!!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
βλέπω τι έρχεται με ματι που γυαλίζει και προσπαθω να σας προστατέψω,
Ευτυχώς όμως και οι περισσότεροι σωφρονες συμπολιτες μας δεν έχουν καμία διάθεση να ξανα-πειραματιστούν με τον μνημονιακό Κούλη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-