Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Nero

Re: Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 15 Μαρ 2020, 23:08

Juno έγραψε:
15 Μαρ 2020, 23:02
Beria έγραψε:
15 Μαρ 2020, 22:49
Ελα, φτάνει
Ακόμα ένα ενδιαφέρον νήμα για την ιστορία του φόρουμ γέμισε βρωμιά και μιζέρια
Ίσως φταίει που θεωρείτε θρυλικα, άτομα σαν τον Λένιν, τη γάτα, την κατσίκα, πείτε και τον Ιανό βρε παιδιά, γιατί τον αφήνετε απ'έξω;
Και δεν θυμάμαι να είδα άλλους πχ τον κύριο Κλινοσοφιστή, τον κύριο Βησσαρίωνα, τον scouzer που σας γλεντούσε στην ενότητα της Ιστορίας, Α ναι αυτός σας γλεντούσε, έχετε λόγο.
Ο κλινο ήταν ένας ξινός ηλικιωμένος που έκραζε τους πάντες για ψύλλου πήδημα(με είχε βρίσει πολλές φορές χυδαία γιατί δεν του άρεσε το αγγλικό ερωτηματικό που έβαζα, παρότι δεν θα έπρεπε να έχει την οικειότητα εφόσον δε μιλούσαμε γενικά). Προσωπικά δεν τον διάβαζα ποτέ γιατί όχι μόνο είχε ενοχλητικό στυλ γραφής, αλλά οι χρωματιστές γραμματοσειρές του καθιστούσαν ο,τι έγραφε αδιάβαστο, και νομίζω μετά απο ένα διάστημα πολλοί ένοιωθαν έτσι, όχι μόνο εγώ

ο σκουζερ τώρα δεν ξέρω ποιον γλεντούσε και τι...

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Θρυλικές πχωρουμικές παπαριές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 15 Μαρ 2020, 23:08

Αυτό.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 15 Μαρ 2020, 23:10

O Βησσαρίων ήταν (ελπίζω να είναι ακόμη) ένας ευγενέστατος άνθρωπος ο οποίος έχει την ηλικία του πατέρα μου εάν ζούσε
Μακάρι να είναι καλά κι ας μην μας έχει ανακαλύψει
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 15 Μαρ 2020, 23:10

Gherschaagk έγραψε:
15 Μαρ 2020, 23:04
Παίδες, σας παρακαλώ, σταματήστε.
Θυμιζεις λιγο Κουλη στη φαση με τους παπαδες
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 15 Μαρ 2020, 23:11

Αγις έγραψε:
15 Μαρ 2020, 13:54
Σιγα μην γνωριζει ( θα ισχυριστει βεβαια οτι εχει κανει διατριβη και θα μας πρηξει )
καπου πηγε η συζητηση σε ποιηση και φυσικα αναφερθηκε η αφεντια του . :003:
Όχι, δεν γνωρίζω από ρεμπέτικο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Μαρ 2020, 23:13

Namrail έγραψε:

Μη με παρεξηγεις, μια χαρά άτομο είσαι και σίγουρα θα έχεις πολλές συμπάθειες. Απλα μεταξυ μας πχ, δεν υπάρχουν πολλά κοινά. Για την ακρίβεια δεν υπάρχουν καθόλου κοινά.

Το φυσιολογικό λοιπον, για μενα τουλάχιστον, είναι να μην επενδύω σε διαπροσωπικές σχέσεις (έστω και στο επίπεδο της κοινής παρέας) με ανθρώπους που βλέπουν τα πράγματα από τόσο διαφορετική οπτική γωνία, διότι αργά ή γρήγορα δημιουργεί άβολες καταστάσεις.

Γι αυτό και δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε πουθενά , εκτός ίσως από ένα εργασιακό περιβάλλον όπου και πάλι, απλά θα λέγαμε τα τυπικά.

Εδώ όμως είναι αλλιώς. Δεν υπάρχουν πραγματικές δεσμεύσεις, δεν υπάρχει η πολυπλοκότητα που δημιουργεί η προσωπική επαφή.

Μπορούμε απλά να ανταλλάσσουμε απόψεις και να διαφωνούμε, ή απλά να βαρεθούμε από έναν διάλογο και να τον παρατήσουμε. No big deal.

Θα ήταν αμήχανο και επίπονο να σου πω κατάμουτρα ότι είσαι από τους πιο αφελείς ανθρώπους με τους οποίους έχω συναναστραφει, αλλά εδώ το γράφω χωρίς κανενα πρόβλημα.

Κανείς δεν πρόκειται να φέρει βαρέως μια τέτοια δήλωση, στο κάτω κάτω είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, σε μια επικοινωνία που μπορούμε να διακόψουμε ανά πάσα στιγμή χωρίς επιπτώσεις. Που δεν μας επηρεάζει γιατί δεν έχει να κάνει με πραγματική προσωπική τριβή.
Όπως τα λες βέβαια δε θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε κοινή παρέα. Καθόλου κοινά, εσύ είσαι της ψυχρής λογικής (δε το λέω αρνητικά) εγώ είμαι άλλης λογικής. Χάσμα.
Ίσως στη δουλειά θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε στα όρια του τυπικού.
Nero έγραψε:
15 Μαρ 2020, 23:08
Juno έγραψε:
Beria έγραψε:
Ελα, φτάνει
Ίσως φταίει που θεωρείτε θρυλικα, άτομα σαν τον Λένιν, τη γάτα, την κατσίκα, πείτε και τον Ιανό βρε παιδιά, γιατί τον αφήνετε απ'έξω;
Και δεν θυμάμαι να είδα άλλους πχ τον κύριο Κλινοσοφιστή, τον κύριο Βησσαρίωνα, τον scouzer που σας γλεντούσε στην ενότητα της Ιστορίας, Α ναι αυτός σας γλεντούσε, έχετε λόγο.
Ο κλινο ήταν ένας ξινός ηλικιωμένος που έκραζε τους πάντες για ψύλλου πήδημα(με είχε βρίσει πολλές φορές χυδαία γιατί δεν του άρεσε το αγγλικό ερωτηματικό που έβαζα, παρότι δεν θα έπρεπε να έχει την οικειότητα εφόσον δε μιλούσαμε γενικά). Προσωπικά δεν τον διάβαζα ποτέ γιατί όχι μόνο είχε ενοχλητικό στυλ γραφής, αλλά οι χρωματιστές γραμματοσειρές του καθιστούσαν ο,τι έγραφε αδιάβαστο, και νομίζω μετά απο ένα διάστημα πολλοί ένοιωθαν έτσι, όχι μόνο εγώ

Ο κλινο είχε ένα δικό του στιλ γραφής. Δεν τον διάβαζα. Τον έβλεπα να μπινελικωνει αβέρτα κόσμο όμως. Παρόλα αυτά μου έβγαζε μια συμπάθεια για έναν μοναχικό άνθρωπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Μαρ 2020, 23:13

Η Κατσίκα όπως έχω ξαναπεί πολλάκις ήταν μια μαλακισμενη και τίποτε άλλο.
Λαϊκιστρια,.προκλητική όπου στα τελευταία του φόρουμ φερόταν ως δικτατορας μαζί με τον Ιανο.

Τους 10 σχεδόν από τους 12 μήνες του 2015 ήμουν μπαναρισμενος από αυτούς τους δύο.

Η συγκεκριμένη μάλιστα, προκαλούσε εξόφθαλμα προσβάλλοντας και έβαζε και στο παιχνίδι έναν Coyote.
Πολλάκις μου την πέφταν και οι δύο μαζί και μόλις τους έβριζα έπεφτε μπαν.

Να πάει να γαμηθει αν με διαβαζει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
unreal
Phorum.gr user: unreal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unreal » 15 Μαρ 2020, 23:16

Όταν είχα πρωτομπεί στο phorum το μακρινό 2002 (νομίζω), η κύρια θεματολογία ήταν αφενός τα μεταφυσικά και η παραϊστορία (ομάδα Ε κλπ.), και αφετέρου τα πολιτικά με την θρυλική μορφή του ΤΑΥΓΕΤΗ να ξεχωρίζει.

Nicknames που θυμάμαι από τότε είναι ο Αλέξανδρος Ε και ο Υπερίων, επίσης ο enterprise-psi, ο οποίος παίζει να είναι ο χρήστης με την μεγαλύτερη συνεχόμενη (;) παρουσία. Ο Παλαιομνήμων ήταν επίσης πολύ αξιόλογος χρήστης.

Πάντως από τότε μέχρι σήμερα, σίγουρα έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην εικόνα του phorum, δυστυχώς προς το χειρότερο. Πλέον πολύ spamming, πολλά τρολς, πολλή μιζέρια, κουτσομπολιό, γενικά έχει πέσει πολύ το επίπεδο.
...in order to satisfy their mania for conquest, lives are squandered...

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 15 Μαρ 2020, 23:17

Otto Weininger έγραψε:
15 Μαρ 2020, 23:13
Λαϊκιστρια,.προκλητική όπου στα τελευταία του φόρουμ φερόταν ως δικτατορας μαζί με τον Ιανο.

Τους 10 σχεδόν από τους 12 μήνες του 2015 ήμουν μπαναρισμενος από αυτούς τους δύο.

Η συγκεκριμένη μάλιστα, προκαλούσε εξόφθαλμα προσβάλλοντας και έβαζε και στο παιχνίδι έναν Coyote.

Μη γίνεσαι κακός ρεεε ..Γω έχω φάει 4 πέρμα από 4 φόρα, αλλά δεν κρατάω κακία σε κανέναν...

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 15 Μαρ 2020, 23:18

Στύγιος έγραψε:
15 Μαρ 2020, 23:17
Otto Weininger έγραψε:

Μη γίνεσαι κακός ρεεε ..Γω έχω φάει 4 πέρμα από 4 φόρα, αλλά δεν κρατάω κακία σε κανέναν...
Τζόκερ 4 έχεις παίξει;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 15 Μαρ 2020, 23:19

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
15 Μαρ 2020, 15:24
Αλήθεια; Δεν επιμένω. Εμένα πάντως μου έβγαζε έντονο μισανθρωπισμό. Αδικαιολόγητα εριστικός και προσβλητικός σε προσωπικό επίπεδο με κάποιον που πόσταρε ποίηση στη λογοτεχνία αν θυμάμαι καλά.
Ναι. Με εμένα. Βέβαια τον έβγαζα συχνά έξω από τα ρούχα του γιατί τον τάπωνα για πλάκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 15 Μαρ 2020, 23:20

Naida έγραψε:
Nero έγραψε:

Ο κλινο είχε ένα δικό του στιλ γραφής. Δεν τον διάβαζα. Τον έβλεπα να μπινελικωνει αβέρτα κόσμο όμως. Παρόλα αυτά μου έβγαζε μια συμπάθεια για έναν μοναχικό άνθρωπο.
Ναι, αυτό λέω, ότι είχε δικό του στυλ γραφής...το οποίο ήταν απίστευτα απωθητικό. Τέλος πάντων κι εγώ τον έβλεπα με μια κ΄ποια συμπάθεια παρότι δεν μπορούσα καν να τον διαβάσω γιατί μου έμοιαζε για τυπικός γεροπαράξενος που είχε τα προβλήματά του και ξέσπαγε. Έτσι φαινόταν στην αρχή, μετά απο ένα διάστημα, όταν το έβλεπες να σε βρίζει για το ερωτηματικό ή για μια αγγλική λέξη που δεν του άρεσε ήταν εύκολο να καταλάβεις ότι επρόκειτο για πιο σοβαρή περίπτωση. Ακόμα και στα μπινελίκια ποτέ δεν έκατσα να του απαντήσω λέγοντάς ότι σέβομαι την ηλικία του, το οποίο είναι ο πιο ευγενικός τρόπος να πεις σε έναν ηλικιωμένο ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς ούτε για να κάτσεις να τον βρίσεις γιατί έχει το ακαταλόγιστο

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 15 Μαρ 2020, 23:21

don't speak έγραψε:
15 Μαρ 2020, 23:18
Στύγιος έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Τζόκερ 4 έχεις παίξει;
Δεν ξέρω να παίζω τζόκερ ή λόττο.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 15 Μαρ 2020, 23:22

Nero έγραψε:
Juno έγραψε:
Beria έγραψε:
Ελα, φτάνει

Ο Κλινοσοφιστής είναι ο μόνος που την έχει πει ακόμα και σε εμένα και για κανονικό λάθος, όχι typo.
Ο άνθρωπος ήθελε να γράφετε σωστά ελληνικά. Όταν πήγε αυτός σχολείο, δεν υπήρχε έλεος, οι περισσότεροι εδώ μέσα θα μένατε από το δημοτικό.

Ο scouzer είχε γνώσεις Ιστορίας που τρομπόνιαζαν. Δεν ήταν τα νήματα, δεν θυμάμαι κάποιο νήμα του, ήταν οι μικρές απαντήσεις που έγραφε και έβγαζε τον σκασμό ο κάθε προδοτάκος.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Μαρ 2020, 23:22

Στύγιος έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Δεν είναι θέμα κακιας.
Η Κατσίκα με έβριζε και με προκαλούσε μαζί με τον άλλο για 2 σελίδες. Μόλις τους διαολοστελνω, μπαν.

Ο Ιανος γράφει κάτι, του απανταω από βάζοντας απλά ένα εμοτικον του φόρουμ και μου το διαγράφει. Ρωτάω ποιος το διέγραψε σε πμ και μου λέει "Εγω". Του λέω με ποιο δικαίωμα διαγράφει κάτι που δεν παραβιάζει κανένα κανόνα; Τσιφλίκι σου το έκανες ; Πατάω ανανέωση: Μπαν.

Έβαλα ένα παράδειγμα για τον καθένα. Υπάρχουν και άλλα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών