Ναι, και;
Ας μπει κάποιος συντονιστής να διαγράψει ό,τι προσβάλλει το κύρος του πχόρουμ.

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ναι, και;
Ε, τι και βρε κι εσύ; Το κύρος του πχόρουμ είναι το θέμα; Ή η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω (= προς τους τρίτους, μη συμμετέχοντες) με τα ξεμαλλιάσματα;
Το' πιασες.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 12:57Όσο περισσότερο πλησιάζει στο τελείωμα, τόσο πιο πολύ... (Δικό σας)
Εσύ ρε μάστορα δεν κάνεις κάτι με το αβατάρι σου, που μας έχεις καταμπερδέψει; Είμαστε πολλοί οι οπτικοί τύποι...Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 12:57Όσο περισσότερο πλησιάζει στο τελείωμα, τόσο πιο πολύ... (Δικό σας)
Αν σε ζαλίζει, γιατί μπαίνεις;Bic έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 12:57Ε, τι και βρε κι εσύ; Το κύρος του πχόρουμ είναι το θέμα; Ή η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω (= προς τους τρίτους, μη συμμετέχοντες) με τα ξεμαλλιάσματα;
ΟΚ, ξέρω, είναι διαδικτυακοί καυγάδες, δεν αφορούν άτομα αλλά περσόνες και λοιπά και λοιπά. Αλλά και πάλι...
Τέλος πάντων, εμένα με στενοχωρεί η όλη κατάσταση, αλλά και τι ξέρω εγώ; Σφαχτείτε ελεύθερα
Αυτά στους ωτακουστές, όχι σε μένα.
Αν και είσαι πολύ έξυπνη (και δεν το λέω απλά για να το πω, ισχύει και το εκτιμώ και σου το έχω δείξει πολλές φορές), εδώ πέφτεις πολύ έξω. Δεν είμαι απ' αυτούς που τσιμπάνε, ώστε να πιαστώ απ' την ατάκα σου και να ξεκινήσει ακόμα ένας γύρος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 13:01Αν σε ζαλίζει, γιατί μπαίνεις;Bic έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 12:57Ε, τι και βρε κι εσύ; Το κύρος του πχόρουμ είναι το θέμα; Ή η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω (= προς τους τρίτους, μη συμμετέχοντες) με τα ξεμαλλιάσματα;
ΟΚ, ξέρω, είναι διαδικτυακοί καυγάδες, δεν αφορούν άτομα αλλά περσόνες και λοιπά και λοιπά. Αλλά και πάλι...
Τέλος πάντων, εμένα με στενοχωρεί η όλη κατάσταση, αλλά και τι ξέρω εγώ; Σφαχτείτε ελεύθερα