Εγώ αγριεύω και πολύ φοβάμαι για τα μετέπειτα.
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ντελιριο ο τυπος! :-)ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 16:26Μια και μιλάμε για τεχνικούς, είχε έρθει ένας την προηγούμενη εβδομάδα για να κοιτάξει την κουζίνα μιας γειτόνισσας, την ώρα που ήμουν κι εγώ εκεί. Τον ξέρουμε χρόνια και είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Την ώρα λοιπόν που κάτι έφτιαχνε ο άνθρωπος, αρχίζει να λέει η φίλη μου "μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η τάδε (που την ήξερε ο τεχνικός) έχει πάρει την ίδια κουζίνα και δεν της έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα". Και ο τύπος, χωρίς καν να σηκώσει τα μάτια του από αυτό που έκανε, πετάει ήρεμα την ατάκα "γιατί εσύ μαγειρεύεις".Nostalgia έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 15:59Συμφωνω!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 15:51
Μα ακριβώς γι' αυτό υπάρχει ο νεροχύτης.
Άλλο είναι να υπάρχουν τα άπλυτα μέσα στο νεροχύτη και άλλο στο τραπέζι, στο κρεβάτι ή πάνω στο πλυντήριο αν έχει ήδη γεμίσει ο πάγκος. Άλλο είναι να υπάρχει μια στοίβα με ασιδέρωτα και άλλο όλα τα άπλυτα σκορπισμένα σ' όλο το σπίτι.
Μου' φυγε ο καφές.
Εμενα ο τεχνικος του πλυντηριου πιατων μου ειπε 6-8 χρονια στην καλυτερη να μην σου βγαλουν προβλημα πλεον, εφοσον τα χρησιμοποιεις. Εκτος εαν πας σε κατι πολυ ακριβο οπως Miele, αλλα εκει εαν σου χαλασει πλακετα πας στα 400€
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ το πλυντήριο πιάτων (μικρό ή μεγάλο) από τις πιο άχρηστες συσκευές που υπάρχουν, αν δεν παίζει πολυμελής οικογένεια. Αν καθαρίζεις τα πιάτα όπως πρέπει πριν τα βάλεις στο πλυντήριο, λιγότερο χρόνο θέλεις να τα πλύνεις στο χέρι.
Για να μην αναφέρω τηγάνια, κατσαρόλες κλπ

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 18:06Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ το πλυντήριο πιάτων (μικρό ή μεγάλο) από τις πιο άχρηστες συσκευές που υπάρχουν, αν δεν παίζει πολυμελής οικογένεια. Αν καθαρίζεις τα πιάτα όπως πρέπει πριν τα βάλεις στο πλυντήριο, λιγότερο χρόνο θέλεις να τα πλύνεις στο χέρι.Για να μην αναφέρω τηγάνια, κατσαρόλες κλπ

Αυτό ακριβώς! Από τις πιο άχρηστες συσκευές. Ώσπου να καθαρίσεις τα πιάτα, να τα βάλεις μέσα, να περιμένεις να τα πλυνει για να τα τακτοποιησεις κτλ. ξημέρωσε. Ενώ τα καθαρίζεις και μπαμ μπαμ τα πλένεις, ξεμπερδεύεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 18:06Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ το πλυντήριο πιάτων (μικρό ή μεγάλο) από τις πιο άχρηστες συσκευές που υπάρχουν, αν δεν παίζει πολυμελής οικογένεια. Αν καθαρίζεις τα πιάτα όπως πρέπει πριν τα βάλεις στο πλυντήριο, λιγότερο χρόνο θέλεις να τα πλύνεις στο χέρι.Για να μην αναφέρω τηγάνια, κατσαρόλες κλπ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μια χαρά είναι τα πλυντήρια πιάτων. Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και μετανιώνω που δεν έχω μεγάλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω μόνο για νερό μπαίνω κουζίνα 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο παππούς μου μια φορα, με είχε φωναξει να παω στο σπιτι του (παραδίπλα) για να πάρω τα χαπάκια για την πίεση που είχε αφήσει η γιαγιά μου πανω σε ένα ράφι της κουζίνας. Δεν είχε πατήσει ποτε του μέσα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢

θες να πεις πως δεν στο φερνει η γυναικα ;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πάντως έτσι όπως είναι βάζουμε βάζει τα πιάτα και μια ταμπλέτα και τα κάνει τέλεια , δεν χρειάζεται έξτρα πλύσιμο πιο πριν .
Βολεύει γιατί , ένα εξάμηνο που το έκαψα κάηκε και τα πλέναμε έπλενε στο χέρι , ήρθε ακριβότερα η ΕΥΔΑΠ

Βολεύει γιατί , ένα εξάμηνο που το έκαψα κάηκε και τα πλέναμε έπλενε στο χέρι , ήρθε ακριβότερα η ΕΥΔΑΠ

The business man whose master plan controls the world each day,
- Dwarven Blacksmith
Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 18:15Αυτό ακριβώς! Από τις πιο άχρηστες συσκευές. Ώσπου να καθαρίσεις τα πιάτα, να τα βάλεις μέσα, να περιμένεις να τα πλυνει για να τα τακτοποιησεις κτλ. ξημέρωσε. Ενώ τα καθαρίζεις και μπαμ μπαμ τα πλένεις, ξεμπερδεύεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 18:06Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ το πλυντήριο πιάτων (μικρό ή μεγάλο) από τις πιο άχρηστες συσκευές που υπάρχουν, αν δεν παίζει πολυμελής οικογένεια. Αν καθαρίζεις τα πιάτα όπως πρέπει πριν τα βάλεις στο πλυντήριο, λιγότερο χρόνο θέλεις να τα πλύνεις στο χέρι.Για να μην αναφέρω τηγάνια, κατσαρόλες κλπ

Δοκιμάσατε να μην τα κάνετε "όπως πρέπει"; Προφανώς δεν έχετε καταλάβει καλά τι πρέπει. Αλλιώς όντως θα ήταν άχρηστα.

Διαφώτισε μας, μάστορα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:01Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 18:15Αυτό ακριβώς! Από τις πιο άχρηστες συσκευές. Ώσπου να καθαρίσεις τα πιάτα, να τα βάλεις μέσα, να περιμένεις να τα πλυνει για να τα τακτοποιησεις κτλ. ξημέρωσε. Ενώ τα καθαρίζεις και μπαμ μπαμ τα πλένεις, ξεμπερδεύεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 18:06Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ το πλυντήριο πιάτων (μικρό ή μεγάλο) από τις πιο άχρηστες συσκευές που υπάρχουν, αν δεν παίζει πολυμελής οικογένεια. Αν καθαρίζεις τα πιάτα όπως πρέπει πριν τα βάλεις στο πλυντήριο, λιγότερο χρόνο θέλεις να τα πλύνεις στο χέρι.Για να μην αναφέρω τηγάνια, κατσαρόλες κλπ
Δοκιμάσατε να μην τα κάνετε "όπως πρέπει"; Προφανώς δεν έχετε καταλάβει καλά τι πρέπει. Αλλιώς όντως θα ήταν άχρηστα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν λες όπως πρέπει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:01Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 18:15Αυτό ακριβώς! Από τις πιο άχρηστες συσκευές. Ώσπου να καθαρίσεις τα πιάτα, να τα βάλεις μέσα, να περιμένεις να τα πλυνει για να τα τακτοποιησεις κτλ. ξημέρωσε. Ενώ τα καθαρίζεις και μπαμ μπαμ τα πλένεις, ξεμπερδεύεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 18:06Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ το πλυντήριο πιάτων (μικρό ή μεγάλο) από τις πιο άχρηστες συσκευές που υπάρχουν, αν δεν παίζει πολυμελής οικογένεια. Αν καθαρίζεις τα πιάτα όπως πρέπει πριν τα βάλεις στο πλυντήριο, λιγότερο χρόνο θέλεις να τα πλύνεις στο χέρι.Για να μην αναφέρω τηγάνια, κατσαρόλες κλπ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το ρεύμα;enterprise-psi έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:00Πάντως έτσι όπως είναι βάζουμε βάζει τα πιάτα και μια ταμπλέτα και τα κάνει τέλεια , δεν χρειάζεται έξτρα πλύσιμο πιο πριν .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:04Όταν λες όπως πρέπει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:01
Ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να βάζουμε τα χρωματιστά με τα λευκά πιάτα ή κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-