Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 20 Μάιος 2021, 10:56

Αρίστος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 10:24
Ο Έρικ Κλάπτον οργισμένος κατά του εμβολίου της AstraZeneca, με το οποίο εμβολιάστηκε

Εικόνα

Οργισμένος κατά του εμβολίου AstraZeneca, με το οποίο εμβολιάστηκε, εμφανίστηκε ο θρύλος της ροκ Έρικ Κλάπτον.

Ο 76χρονος Βρετανός τραγουδιστής-κιθαρίστας ανέφερε σε επιστολή του προς τον Ιταλό αρχιτέκτονα και ακτιβιστή κατά του lockdown Robin Monotti Graziadei, την «καταστροφική» εμπειρία του αφότου εμβολιάστηκε με AstraZeneca τον Φεβρουάριο -σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone.

Η αλληλογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Graziadei με την άδεια του Κλάπτον.

«Πήρα την πρώτη δόση του AstraZeneca και αμέσως είχα σοβαρές αντιδράσεις που διήρκεσαν δέκα ημέρες.

»Ανέκαμψα, τελικά, και μου είπαν ότι θα μεσολαβούσαν δώδεκα εβδομάδες πριν από τη δεύτερη…» έγραψε στην επιστολή ο τρεις φορές Rock and Roll Hall Of Famer.

Ο Κλάπτον πρόσθεσε ότι στην πραγματικότητα του προσφέρθηκε η δεύτερη δόση έξι εβδομάδες αργότερα, κάτι που δέχτηκε, παρά την αρχική του αντίδραση -καθώς είχε, πλέον, «λίγο περισσότερη γνώση των κινδύνων».

Ωστόσο, το πρώην μέλος των Derek and the Dominos και The Yardbirds συνέχισε:

«Περιττό να πούμε ότι οι αντιδράσεις ήταν καταστροφικές, τα χέρια και τα πόδια μου ήταν παγωμένα, μουδιασμένα ή καίγονταν και ήταν σχεδόν άχρηστα για δύο εβδομάδες, φοβόμουν ότι δεν θα έπαιζα ποτέ ξανά».

Ο νικητής του Grammy με το τραγούδι «Tears in Heaven» τόνισε, επίσης, ότι «δεν είναι πρόβατο».

«Είναι δύσκολο να δαγκώσω τη γλώσσα μου, με αυτό που ξέρω τώρα», έγραψε μεταξύ άλλων ο ερμηνευτής της «Layla».

Ο ρόκερ, επίσης, χαρακτηρίζει «ήρωες», τον Βρετανό πολιτικό Ντέσμοντ Σουέιν που τάχθηκε κατά του απαγορευτικού lockdown, αλλά και αρκετές άλλες «αιρετικές φωνές» για τον κορωνοϊό στο Youtube.

https://www.tribune.gr/celebrities/news ... stike.html

.

Τυχερός. Αν τον γάμησε έτσι το εμβόλιο, φαντάσου τι θα του έκανε ο ιος
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 11:48

NewModelArmy έγραψε:
19 Μάιος 2021, 23:01
- Casper - έγραψε:
19 Μάιος 2021, 22:11

Εικόνα
Αυτος ειναι ο σπουδαιος γιατρος που μας ελεγες την αλλη φορα;Φοβερη συμβουλη"μην κανετε τιποτα,θα ψοφησουν και καποια δεκαδες εκατομμυρια ατομα αλλα καποια στιγμη θα βαρεθει και θα φυγει ο ιος"Δηλαδη μας λεει εν ετη 2021 να αντιμετωπισουμε μια πανδημια οπως εκαναν στον Μεσαιωνα.
Ναι! Η λατρεία!

Το σπουδαίος επίσης δεν θα το κρίνεις εσύ. Τράβα δες τα πτυχία του. Ψεκασμένος βλάκας μωρέ. :003:

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 20 Μάιος 2021, 12:11

Ο Clapton ειναι ψεκας.Ποιος ξερει αν ειχε πραγματικα σοβαρες παρενεργειες η κανει την τριχα τριχια.Ειχε βγαλει με τον αλλο τον αρχιψεκα τον Van Morrison τραγουδι κατα των λοκνταουν.

Φυσικα επειδη ειναι σε κρισιμη ηλικια το εκανε το εμβολιο αλλα φανταζομαι για να μην χασει και τελειως τους ψεκασμενους φανς του εβγαλε στη φορα αυτη την επιστολη.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 12:50

- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 11:48
NewModelArmy έγραψε:
- Casper - έγραψε:
19 Μάιος 2021, 22:11

Εικόνα
Αυτος ειναι ο σπουδαιος γιατρος που μας ελεγες την αλλη φορα;Φοβερη συμβουλη"μην κανετε τιποτα,θα ψοφησουν και καποια δεκαδες εκατομμυρια ατομα αλλα καποια στιγμη θα βαρεθει και θα φυγει ο ιος"Δηλαδη μας λεει εν ετη 2021 να αντιμετωπισουμε μια πανδημια οπως εκαναν στον Μεσαιωνα.
Ναι! Η λατρεία!

Το σπουδαίος επίσης δεν θα το κρίνεις εσύ. Τράβα δες τα πτυχία του. Ψεκασμένος βλάκας μωρέ. :003:
Ο καθένας είναι ελεύθερος να ενημερωθεί απ' όπου θέλει και να κάνει τις επιλογές του.

Προσωπικά δεν θα λυπηθώ κανέναν αρνητή που πέθανε από κόβιντ. Μόνο εκείνους που κόλλησε και νόσησαν εξαιτίας του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 13:08

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 12:50
- Casper - έγραψε:
NewModelArmy έγραψε:

Ναι! Η λατρεία!

Ο καθένας είναι ελεύθερος να ενημερωθεί απ' όπου θέλει και να κάνει τις επιλογές του.

Προσωπικά δεν θα λυπηθώ κανέναν αρνητή που πέθανε από κόβιντ. Μόνο εκείνους που κόλλησε και νόσησαν εξαιτίας του.
Αυτό ακριβώς λέω κι' εγώ.

Λυπάμαι και εμένα που εισπνέω τον καπνό των καπνιστών, που με κολλάνε γρίπη αυτοί που δεν έκαναν εμβόλια και τώρα τρέχουν για τον κόβιντ κτλ. Λες και με το εμβόλιο δεν μπορούν να νοσήσουν άλλοι εξαιτίας τους, λες και ο κύριος λόγος που το βάζουν (σύμφωνα με τους ίδιους πάντα) δεν είναι το γιολάρισμα. Λες και δεν παραδέχεται μια μεγάλη μερίδα εμβολιασμένων πώς θα γράψει στα τέτοια της τα μέτρα. Άχου μωρέ οι ψυχούλες που εμβολιάζονται για το κοινό καλό.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 20 Μάιος 2021, 13:14

- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:08
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 12:50
- Casper - έγραψε:

Ναι! Η λατρεία!

Λυπάμαι και εμένα που εισπνέω τον καπνό των καπνιστών, που με κολλάνε γρίπη αυτοί που δεν έκαναν εμβόλια και τώρα τρέχουν για τον κόβιντ κτλ. Λες και με το εμβόλιο δεν μπορούν να νοσήσουν άλλοι εξαιτίας τους, λες και ο κύριος λόγος που το βάζουν (σύμφωνα με τους ίδιους πάντα) δεν είναι το γιολάρισμα. Λες και δεν παραδέχεται μια μεγάλη μερίδα εμβολιασμένων πώς θα γράψει στα τέτοια της τα μέτρα. Άχου μωρέ οι ψυχούλες που εμβολιάζονται για το κοινό καλό.
Μήπως να κάνουμε και αίτηση για παγκόσμιο αφοπλισμό ως όρο για να εμβολιαστείς;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 20 Μάιος 2021, 13:15

- Casper - έγραψε:

Όσοι δεν εμβολιάζεστε είστε υγειονομικά λαμόγια με αντικοινωνική συμπεριφορά. Άμα φοβάστε ένα εμβολιακι της πλάκας ούτε να φανταστώ δε θέλω τι θα κάνετε σε περίπτωση πολέμου :a108:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 20 Μάιος 2021, 13:16

Scouser έγραψε:
20 Μάιος 2021, 09:57

Να τις αυξήσει κατά περίπου 0,2% δηλαδή, γιατί για τέτοιο ποσοστό θνητότητας μιλάμε για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Τώρα αν του κάτσει καμιά στραβή καμιά δεκαετία αργότερα από κάποια παρενέργεια που δεν είχαν προβλέψει γιατί τα εμβόλια βγήκαν σε 10 μήνες όταν κανονικά θέλουν περίπου 10 χρόνια, δε γαμιέται, έτσι και αλλιώς η ζωή μετά τα 40 μια τυπική διαδικασία είναι. :roll:
οι πιθανοτητες να του κατσει στραβη 10 χρονια μετα και λοιπες ψεκ πιπεςοτι θελουν 10 χρονια για να βγει εμβολιο δεν ευσταθουν.

απο ολα τα εμβολια, και ολα τα φαρμακα που υπαρχουν στον πλανητη, ποιο βγαζει παρενεργειες 10 χρονια μετα; παρενεργεις 10 μερες μετα, στεκει, 10 χρονια ειναι ψεκασμενια.

0.2% ειναι ζορικο ποσοστο. ειδικα αν σκεφτεις οτι αργα η γρηγορα, απο ολους μας θα περασει μια βολτα ο ιος, οπως η γριππη. οποτε 0.2 να ψοφησεις, ειναι τρομακτικο σε συγκριση με το 0.0% να παθεις κατι απο το εμβολιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 13:18

Otto Weininger έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:14

Μήπως να κάνουμε και αίτηση για παγκόσμιο αφοπλισμό ως όρο για να εμβολιαστείς;
EKPLIKTIKOS έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:15

Όσοι δεν εμβολιάζεστε είστε υγειονομικά λαμόγια με αντικοινωνική συμπεριφορά. Άμα φοβάστε ένα εμβολιακι της πλάκας ούτε να φανταστώ δε θέλω τι θα κάνετε σε περίπτωση πολέμου :a108:
Βεβαίως :lol:

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 20 Μάιος 2021, 13:21

- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:18

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Γιατι να κανω ενα πειραματικό εμβόλιο; Ας το κάνουν οι άλλοι. Γιατι να πολεμήσω εγώ τον τούρκο; Ας πολεμήσουν οι άλλοι. :102:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 20 Μάιος 2021, 13:22

EKPLIKTIKOS έγραψε:
- Casper - έγραψε:

:bravo:
Να συμπληρώσω πως το ιδιο ακριβώς ισχύει και με αυτούς που μας μιλούσαν για κόπωση κατά τη διάρκεια του ΨΕΥΤΟλοκντάουν. Πραγματικά, οταν κλαψομουνιάζουν για αχκαλέκόπωση με το να αράζουν στο σπιτάκι τους με ίντερνετ και γεμάτο ψυγείο, ουτε που θελω να φανταστώ τι θα συνεβαινε σε περίπτωση πολέμου. Αυτοί τωρα θα υπερασπιστούν την πατρίδα σου σε πολεμο. ΑΥΤΟΙ!

υγ. Δεν παρεμβάλλομαι στη συζητηση με την κασπερ και δεν παιρνω το μερος κανενος, δεν εχω διαβασει και δεν ξερω τι εχει προηγηθει, απλως ειδα αυτη την τελευταια σου πρόταση και πραγματικα δεν μπορεσα να μη συμφωνήσω 100%.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 13:26

EKPLIKTIKOS έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:21
- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:18

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Γιατι να κανω ενα πειραματικό εμβόλιο; Ας το κάνουν οι άλλοι. Γιατι να πολεμήσω εγώ τον τούρκο; Ας πολεμήσουν οι άλλοι. :102:
Αε το κάνουν οι άλλοι;! Φυσικά και όχι και ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα. Εγώ λέω ας το κάνει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν περιμένω από τους άλλους και φυσικά δεν θα έπρεπε κανείς να περιμένει από τους άλλους ούτε να τους "αναγκάζει" για κάτι τέτοιο.
vantono έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:22
EKPLIKTIKOS έγραψε:
- Casper - έγραψε:

:bravo:
Να συμπληρώσω πως το ιδιο ακριβώς ισχύει και με αυτούς που μας μιλούσαν για κόπωση κατά τη διάρκεια του ΨΕΥΤΟλοκντάουν. Πραγματικά, οταν κλαψομουνιάζουν για αχκαλέκόπωση με το να αράζουν στο σπιτάκι τους με ίντερνετ και γεμάτο ψυγείο, ουτε που θελω να φανταστώ τι θα συνεβαινε σε περίπτωση πολέμου. Αυτοί τωρα θα υπερασπιστούν την πατρίδα σου σε πολεμο. ΑΥΤΟΙ!

υγ. Δεν παρεμβάλλομαι στη συζητηση με την κασπερ και δεν παιρνω το μερος κανενος, δεν εχω διαβασει και δεν ξερω τι εχει προηγηθει, απλως ειδα αυτη την τελευταια σου πρόταση και πραγματικα δεν μπορεσα να μη συμφωνήσω 100%.
First world problems οι καημένοι ε; Τι να πουν και οι άνθρωποι που έχουν χάσεις τις δουλειές τους, έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και χειροτέρεψαν τα ψυχολογικά τους. Το μοναδικό πρόβλημα του λοκντάουν ήταν η βαρεμάρα!!! Ε φυσικά. Γι' αυτούς που δεν επηρεάστηκαν και δεν έχουν τέτοια θέματα, πώς αλλιώς να φανταστούν πώς επηρεάζονται άλλοι άνθρωποι;

Και φυσικά ΔΕΝ μιλάω για μένα. Εμένα το λοκντάουν με βοήθησε οικονομικά πού δεν ξόδευα για βενζίνη και διάβαζα όλη μέρα στο σπίτι.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 20 Μάιος 2021, 13:28

- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:26
First world problems οι καημένοι ε; Τι να πουν και οι άνθρωποι που έχουν χάσεις τις δουλειές τους, έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και χειροτέρεψαν τα ψυχολογικά τους. Το μοναδικό πρόβλημα του λοκντάουν ήταν η βαρεμάρα!!!
Αυτή την κατάσταση θέλουν να διαιωνίσουν οι αντιεμβολιαστές. Οι εμβολιαστές θέλουν την επιστήμη στην υπηρεσία του γιολαρίσματος.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 20 Μάιος 2021, 13:29

EKPLIKTIKOS έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:21
πόσα πειραματικά εμβόλια έχεις κάνει?

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 13:29

Dwarven Blacksmith έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:28
- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 13:26
First world problems οι καημένοι ε; Τι να πουν και οι άνθρωποι που έχουν χάσεις τις δουλειές τους, έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και χειροτέρεψαν τα ψυχολογικά τους. Το μοναδικό πρόβλημα του λοκντάουν ήταν η βαρεμάρα!!!
Αυτή την κατάσταση θέλουν να διαιωνίσουν οι αντιεμβολιαστές. Οι εμβολιαστές θέλουν την επιστήμη στην υπηρεσία του γιολαρίσματος.
Ό,τι πεις.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών