Χαλάρωσε λέμε. Η ιστορία που λες είναι παλιά και δεν υπάρχει σύνδεση με το εμβόλιο. Ο αντιεμβολιασμός σου δεν σου επιτρέπει να δεις την πραγματικότητα.
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Η αλήθεια είναι ότι 23χρονος να έκανε εμβόλιο πριν δυό μήνες,έστω στη Βουλγαρία ή στη Γουαδελούπη,δεν είναι πιστευτό.
Σκατά στο στόμα μου,αλλά δεν είναι πιστευτό.
Σκατά στο στόμα μου,αλλά δεν είναι πιστευτό.
- Dwarven Blacksmith
Νέοι είμαστε, βράζουν τ αντισώματα μας, λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Πιστεύω ο Στυγιος εμβολιαστηκε κρυφά.

-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ποιος παρακαλούσε; Αν θυμάμαι καλά τότε γιατί την είχα διαβάσει την είδηση, είναι και ο πατέρας του γιατρός και είχε πει ότι καλώς έκανε το παιδί το εμβόλιο και πάλι θα του πρότεινε να το ξανακανει
- hellegennes
Ας πούμε ότι είναι. Εγώ δεν θέλω να κάνουμε πόλεμο με τους Τούρκους. Αν εσύ θες όμως, για κάποιον λόγο, τράβα πολέμα τους.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:21Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Γιατι να κανω ενα πειραματικό εμβόλιο; Ας το κάνουν οι άλλοι. Γιατι να πολεμήσω εγώ τον τούρκο; Ας πολεμήσουν οι άλλοι.
Γιατί όμως να μείνουμε εκεί; Αφού μιλάμε για πειραματική ιατρική, για ποιον λόγο να έχουμε εθελοντές σε ιατρικές μελέτες; Να είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε. Αλλιώς καρπώνεσαι εκ του ασφαλούς τα θετικά ενός φαρμάκου που εγκρίνεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποιος ξέρει τι του παίξανε του παιδιού. Νομίζω ήταν φοιτητής ιατρικής στη γείτονα χώρα.
Η μάνα του πάντως δικαιούται να λέει ότι θέλει μέσα στον πόνο της.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
ΑΖ γαμαει. Ξεκουραστηκα 3 μέρες. Σκέφτομαι να πάω να κουμπωσω και τα άλλαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:16Νέοι είμαστε, βράζουν τ αντισώματα μας, λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Πιστεύω ο Στυγιος εμβολιαστηκε κρυφά.
Διάβασες την "είδηση'" , δηλαδή οι άμεσοι άνθρωποι και συγγενείς δε σου κάνουν;Gewponos90 έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:17Ποιος παρακαλούσε; Αν θυμάμαι καλά τότε γιατί την είχα διαβάσει την είδηση, είναι και ο πατέρας του γιατρός και είχε πει ότι καλώς έκανε το παιδί το εμβόλιο και πάλι θα του πρότεινε να το ξανακανει
-
Το παιδί σπούδαζε ιατρική. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι, αλλά δεν το βρίσκω παράλογο αν ήταν σε φάση που είχαν συνεχείς επισκέψεις σε νοσοκομεια
Την μάνα του χαμένου δεν την πιάνω στο στόμα μου.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:18...
Αμ δεν ξέρεις λεπτομέρειες ,κι εγώ σήμερα τις έμαθα.Gewponos90 έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:17Ποιος παρακαλούσε; Αν θυμάμαι καλά τότε γιατί την είχα διαβάσει την είδηση, είναι και ο πατέρας του γιατρός και είχε πει ότι καλώς έκανε το παιδί το εμβόλιο και πάλι θα του πρότεινε να το ξανακανει
Διευκρίνηση γιατί μάλλον δεν καταλάβατε:Η κόρη της συναδέλφου ήταν η κοπέλα του φοιτητή, μαζί σπουδάζανε στη Βουλγαρία.waldorf έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:21Την μάνα του χαμένου δεν την πιάνω στο στόμα μου.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:18...
-
Διάβασα τις δηλώσεις του ΙΔΙΟΥ του πατέρα. Οπότε ναι μου κάνουν οι άμεσοι άνθρωποι και οι συγγενείς. Αν λοιπόν δεν έχει παίξει παραποίηση στις δηλώσεις του , μου κάνουν περισσότερο από της συναδελφισσας σουΣτύγιος έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:20Διάβασες την "είδηση'" , δηλαδή οι άμεσοι άνθρωποι και συγγενείς δε σου κάνουν;Gewponos90 έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:17Ποιος παρακαλούσε; Αν θυμάμαι καλά τότε γιατί την είχα διαβάσει την είδηση, είναι και ο πατέρας του γιατρός και είχε πει ότι καλώς έκανε το παιδί το εμβόλιο και πάλι θα του πρότεινε να το ξανακανει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εγώ λέω πως του παίξανε μλκια οι Βούλγαροι από άγνοια και πως αν είχε μεταφερθεί εδώ θα είχε σωθεί πιθανότατα.Gewponos90 έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:20
Το παιδί σπούδαζε ιατρική. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι, αλλά δεν το βρίσκω παράλογο αν ήταν σε φάση που είχαν συνεχείς επισκέψεις σε νοσοκομεια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Φορουμάρα και σκατά στο κεφαλάκι..Gewponos90 έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:24Διάβασα τις δηλώσεις του ΙΔΙΟΥ του πατέρα. Οπότε ναι μου κάνουν οι άμεσοι άνθρωποι και οι συγγενείς. Αν λοιπόν δεν έχει παίξει παραποίηση στις δηλώσεις του , μου κάνουν περισσότερο από της συναδελφισσας σουΣτύγιος έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:20Διάβασες την "είδηση'" , δηλαδή οι άμεσοι άνθρωποι και συγγενείς δε σου κάνουν;Gewponos90 έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 19:17
Ποιος παρακαλούσε; Αν θυμάμαι καλά τότε γιατί την είχα διαβάσει την είδηση, είναι και ο πατέρας του γιατρός και είχε πει ότι καλώς έκανε το παιδί το εμβόλιο και πάλι θα του πρότεινε να το ξανακανει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-