Τα νούμερα είναι σημαντικότατα. Πουθενά δεν είπα ότι την βγάζει και δεν την βγάζει. Δεν εστίασα στο θέμα υγείας.
O ΨΕΚ άριστος Τσιτσιπάς αρνείται να κάνει το εμβόλιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: O ΨΕΚ άριστος Τσιτσιπάς αρνείται να κάνει το εμβόλιο
NewModelArmy έγραψε: ↑20 Αύγ 2021, 12:26Βασικα οσοι νεοι σαν τον Τσιτσιπα δεν κανουν το εμβολιο ειναι πρωτα απ'ολα τεραστιοι ΧΕΣΤΗΔΕΣ.Ποσο φλωρος εισαι ρε Τσιτσιπα γνωριζοντας οτι στην Αμερικη εχουν εμβολαιστει εκατομμυρια παιδακια απο 12 εως 18 χρονων και εσυ κρυβεσαι πισω απο γελοιες δικαιολογιες;
ΧΕΣΤΗΔΕΣ ειναι το συστημα στην Ελλαδα που κυριολεκτικα χεστηκε απο τον αντιλογο ενος νεου παιδιου. Και το χεσιμο τους αποδεικνυεται επειδη εβαλαν δημοσιογραφους, μποτακια, ακομη και υπουργους να του κανουν μπουλινγκ.
.
- hellegennes
Ούτε καν. Αυτά είναι τα καταγεγραμμένα κρούσματα. Σύμφωνα με τον CDC (δικά του δεδομένα είναι), τα αληθινά κρούσματα είναι πολύ περισσότερα. Π.χ. για τους 0-17 δίνει 27 εκατομμύρια. Στον πίνακα παραπάνω δεν είναι ούτε 3,5.

Για το ηλικιακό γκρουπ του Τσιτσιπά, είναι περίπου 5πλάσια τα κρούσματα, αλλά θα χρησιμοποιήσω την γενική εκτίμηση 4,2 φορές που δίνει ο CDC για το σύνολο του πληθυσμού.
Αυτό δίνει 0,01% ρίσκο θανάτου και περιλαμβάνει άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας και ανίατα νοσήματα (κυρίως καρκίνους σε προχωρημένα στάδια).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τι σχέση έχει αυτό; Αυτό που παρουσιάζεται δεν είναι ρίσκο επί του συνόλου του πληθυσμού, είναι ρίσκο επί των κρουσμάτων. Το ρίσκο επί του συνόλου του πληθυσμού της ηλικιακής του ομάδας είναι 0,0055%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δηλαδή 20 φορές (1000%) μεγαλύτερη πιθανότητα από το να πεθάνει ο Τσιτσιπάς από κορωνοϊό.NewModelArmy έγραψε: ↑20 Αύγ 2021, 12:31
Οταν οι αντρες ηταν αντρες και οχι φλωρουμπες.Εδω ο Ελβις κανει εμβολιο για εναν ιο που ειχε καπου 0.2 % πιθανοτητα να τον σκοτωσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- karapialis7
Αν ειναι ψεκασμενος ο τσιτσιπας οι νεοδημοκρατες κομματοσκυλοι που φορανε διπλη μασκα και αλουμινοχαρτα στο κεφαλι εν μεσω καυσωνος τι ειναι;
Oι ανοίκειες επιθέσεις στην Μίνα Γκάγκα που τόλμησε να απαντήσει στον Τσιτσιπά
Η πνευμονολόγος θέλησε να βοηθήσει τον τενίστα να βγει απ’ την πλάνη του. Όμως πολλοί, άσχετοι, της κουνούν τσαμπουκαλεμένα το δάχτυλο
https://mikropragmata.lifo.gr/social-me ... -tsitsipa/

BONUS
Ο (37χρονος) Οικονομόπουλος παλεύει στο νοσοκομείο με τον covid – Είναι ανεμβολίαστος
Ο Νίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται με βαριάς μορφής κορωνοϊό και είναι δύσκολο να μη θυμηθείς κάποιες δηλώσεις του

Η πνευμονολόγος θέλησε να βοηθήσει τον τενίστα να βγει απ’ την πλάνη του. Όμως πολλοί, άσχετοι, της κουνούν τσαμπουκαλεμένα το δάχτυλο
https://mikropragmata.lifo.gr/social-me ... -tsitsipa/

BONUS
Ο (37χρονος) Οικονομόπουλος παλεύει στο νοσοκομείο με τον covid – Είναι ανεμβολίαστος
Ο Νίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται με βαριάς μορφής κορωνοϊό και είναι δύσκολο να μη θυμηθείς κάποιες δηλώσεις του

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Χικ! Άντε γειά μας!Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Αύγ 2021, 16:29Δεν μαρεσπθν τα συνώνυμα των αριστερών

Χικ!Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 11:26Καλά κάνει,γι ποιο λόγο να εμβολιαστεί 23 χρπνων και σε τοπ φυσική κατασταση; πατρκαθολοθ καλά;

Βρε μην γράφεις μεθυσμένος! Τι σου φταίμε;
Ο Νικος Οικονομοπουλος νικησε τον κορωνοιο χωρις εμβολιο και πλεον εχει αντισωματα πολυ περισσοτερο απο εμβολιασμενους.
«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου. Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου ‘έκλεβε΄’ ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.
Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος.
.
«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου. Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου ‘έκλεβε΄’ ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.
Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος.
.
- EKPLIKTIKOS
- Philip Mortimer
Δεν μπήκε ο Οικονομόπουλος στο νοσοκομείο έχοντας σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα αλλά ένας κλώνος του που έφτιαξαν οι παγκοσμιοποιητες που ήθελαν να τον εμποδίσουν να κοινωνησει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντροπή! Η κυβέρνηση αρνείται να απαλλάξει τη Διονυσία από τον άδικο φόρο!
από Frappezitis » 02 Δεκ 2024, 23:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
06 Δεκ 2024, 13:14
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
30 Σεπ 2024, 14:05