Ποιές είναι οι 2 ταχύτητες και ποιος δημιουργεί τους καρκινοπαθείς;zteo έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 11:02Το να δημιουργησεις ομως καρκινοπαθεις δυο ταχυτητων ειναι ποιο ηθικο?Chainis έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 10:55Η πολιτική του σύριζα για τους βαριά νοσούντες είναι να τους κρατάμε το χέρι μέχρι να τελειώσουν.Βινόσαυρος έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 10:29Δε μίλησα για ανακρίβεια και ψέμα αλλά για «πολιτική πάνω στην υγεία βαριά νοσούντων από την ανάποδη».
Μήπως δεν είναι πολιτικό το ζήτημα; Και αν δεν είναι, τι δουλειά έχει στην ενότητα των πολιτικών;
Αντικαρκινική τεχνολογία από το CERN αρνήθηκε ο Συριζα!
Re: Αντικαρκινική τεχνολογία από το CERN αρνήθηκε ο Συριζα!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Μακάρι να ακολουθούσε τέτοια πολιτική γιατί άμα ευημερούν οι αριθμοί υπάρχει ελπίδα κάποια στιγμή να ευημερήσουν και η άνθρωποι.Βινόσαυρος έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 11:05
Ο σύριζα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να βλέπει τους αριθμούς και όχι τους ανθρώπους.
Ακολουθεί πιστά την πολιτική γραμμή «πρώτα ευημερούν οι αριθμοι και μέσω αυτών οι άνθρωποι»
το τι συνεπειες έχει αυτή η γραμμή μπορούμε να το δούμε και στην προκείμενη, και θα το δούμε.
Η πολιτική του σύριζα είναι ότι φάμε κι ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Δεν ειμαι ειδικος να γνωριζω ποσο καλη ειναι αυτη η τεχνολογια,αλλα εαν κοστιζει 100 μυρια δυσκολα να την εχουμε δωρεαν για ολο τον λαο.Ρωταω λοιπον ειναι ηθικο οποιος εχει χρηματα και ειναι καρκινοπαθης να θεραπευεται οποιος δεν εχει να πεθαινει?
Εχουμε το κακο προηγουμενο με τα εμβολια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Βινόσαυρος
Δεν έχει ισοσκελισμένο, τουλάχιστον, προυπολογισμό;Chainis έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 11:08Μακάρι να ακολουθούσε τέτοια πολιτική γιατί άμα ευημερούν οι αριθμοί υπάρχει ελπίδα κάποια στιγμή να ευημερήσουν και η άνθρωποι.Βινόσαυρος έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 11:05
Ο σύριζα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να βλέπει τους αριθμούς και όχι τους ανθρώπους.
Ακολουθεί πιστά την πολιτική γραμμή «πρώτα ευημερούν οι αριθμοι και μέσω αυτών οι άνθρωποι»
το τι συνεπειες έχει αυτή η γραμμή μπορούμε να το δούμε και στην προκείμενη, και θα το δούμε.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
Εσυ πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν θα ειναι για ολους;
Μια χαρα μπορει το κοστος θεραπειας να καλυφθει απο τα ταμεια.
Μην πεις πως θα γινει αυτο.Σκεψου το λιγο πρωτα.
Μακαρι να εχει δικιο αλλα εχω το αρνητικο προηγουμενο με το εμβολιο.stergiosbik έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 11:12Εσυ πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν θα ειναι για ολους;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Θεωρείς δεδομένο δηλαδή ότι τα δημόσια ταμεία υγείας και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές δεν θα καλύπτουν την δαπάνη.zteo έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 11:09Δεν ειμαι ειδικος να γνωριζω ποσο καλη ειναι αυτη η τεχνολογια,αλλα εαν κοστιζει 100 μυρια δυσκολα να την εχουμε δωρεαν για ολο τον λαο.Ρωταω λοιπον ειναι ηθικο οποιος εχει χρηματα και ειναι καρκινοπαθης να θεραπευεται οποιος δεν εχει να πεθαινει?
Εχουμε το κακο προηγουμενο με τα εμβολια.
Εγώ πάλι όχι.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Μια χαρα μπορει να καλυφθει το κοστος.
Τα τομαρια ομως ειπαν οχι.
Εκτος του οτι θα μπορουσαν να σωθουν παρα πολλοι συνανθρωποι μας,μεσα σε 5-6 χρονια θα γινονταν αποσβεση του κοστους αγορας και μετα θα συνεισεφερε στην οικονομια λογω κερδων.
Ζωα και ανικανοι λοιπον.
Τα τομαρια ομως ειπαν οχι.
Εκτος του οτι θα μπορουσαν να σωθουν παρα πολλοι συνανθρωποι μας,μεσα σε 5-6 χρονια θα γινονταν αποσβεση του κοστους αγορας και μετα θα συνεισεφερε στην οικονομια λογω κερδων.
Ζωα και ανικανοι λοιπον.

In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Έχει.Βινόσαυρος έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 11:12Δεν έχει ισοσκελισμένο, τουλάχιστον, προυπολογισμό;Chainis έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 11:08Μακάρι να ακολουθούσε τέτοια πολιτική γιατί άμα ευημερούν οι αριθμοί υπάρχει ελπίδα κάποια στιγμή να ευημερήσουν και η άνθρωποι.Βινόσαυρος έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 11:05
Με την πιο βαριά φορολόγηση μέσα στην ΕΕ και εκεί (στους φόρους) δεν ευημερούν οι αριθμοί.
Η ευημερία των αριθμών προϋποθέτει κι άλλα, όπως πχ ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα που είναι ο αιμοδότης του κράτους.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Το κόστος της επένδυσης είναι στα 100 εκατομμύρια ευρώ και η απόσβεση, σύμφωνα με το σχέδιο επιχειρηματικότητας που έχουν εκπονήσει το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, το ΕΜΠ και η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δεν ξεπερνά τα 5 έως 6 χρόνια.
Υπολογίστε το κόστος θεραπείας για να γίνει η απόσβεση σε 5 χρόνια
Υπολογίστε το κόστος θεραπείας για να γίνει η απόσβεση σε 5 χρόνια
-
Ντουβαρι!
Για να υπολογισουν το κοστος αποσβεσης χρησιμοποιουν δεδομενα απο το κοστος "αντιστοιχων" θεραπειων που χρησιμοποιουνται σημερα.
Ακτινοβολιες,χημειοθεραπειες,κοστος νοσηλειας κλπ κλπ.
Για να υπολογισουν το κοστος αποσβεσης χρησιμοποιουν δεδομενα απο το κοστος "αντιστοιχων" θεραπειων που χρησιμοποιουνται σημερα.
20.000.000 φόρους το χρόνο βρες μου μια εταιρία στην Ελλάδα που δίνειstergiosbik έγραψε: ↑14 Μάιος 2018, 11:34Ντουβαρι!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση CERN: Βρέθηκε το βαρύτεορ σωματίδιο αντιύλης
από BillSeism » 24 Δεκ 2024, 14:21 » σε Θετικές Επιστήμες - 1 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
07 Ιαν 2025, 05:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο καθηγητής φυσικής Κώστας Φουντάς πρόεδρος του CERN
από Ίακχος » 28 Σεπ 2024, 09:52 » σε Θετικές Επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
28 Σεπ 2024, 16:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγάλη ανακάλυψη στο CERN: κβαντικά φαινόμενα σε βιολογικά συστήματα
από Καραμελίτσα » 01 Απρ 2025, 16:25 » σε Θετικές Επιστήμες - 4 Απαντήσεις
- 226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
01 Απρ 2025, 17:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γεωθερμία: νέα τεχνολογία γεώτρησης
από dna replication » 05 Ιουν 2024, 14:38 » σε Τεχνολογία - 0 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-