Είμαι άθεος φιλοβουδιστής και δεν νιώθω καμμιά έχθρα για σένα που είσαι χριστιανή. Τουναντιον σε βρίσκω πολυ συμπαθητικό άτομο. Όσοι είναι μισαλλόδοξοι έχουν βασικά κι άλλα προβληματα με τον εαυτό τους, από όποια πλευρά κι αν βρίσκονται.Natasha έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 17:52Είναι φορές που νιώθω ωραία όταν μπαίνω στο φόρουμ. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν είναι μέσα κάποιοι που είναι κοντά στα πιστεύω μου.
Αλλά είναι και άλλες που μπαίνω και συναντώ τους αντιπάλους ας το πω έτσι και αισθάνομαι από μακριά τον θυμό τους για ένα θέμα και την μισαλλοδοξία τους και μου ανεβαίνει και μένα το αίμα στο κεφάλι! Δυστυχώς...
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Σ ευχαριστώ και γω δεν έχω κάτι με τους "αντίθετους" αλλά όταν βγάζουν στον γραπτό τους λόγο μένος και μανία και γενικά θυμό, τότε μου ρχεται να σπάσω την οθόνη μαζί με τα κεφάλια τους!mec_ έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 18:13Είμαι άθεος φιλοβουδιστής και δεν νιώθω καμμιά έχθρα για σένα που είσαι χριστιανή. Τουναντιον σε βρίσκω πολυ συμπαθητικό άτομο. Όσοι είναι μισαλλόδοξοι έχουν βασικά κι άλλα προβληματα με τον εαυτό τους, από όποια πλευρά κι αν βρίσκονται.Natasha έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 17:52Είναι φορές που νιώθω ωραία όταν μπαίνω στο φόρουμ. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν είναι μέσα κάποιοι που είναι κοντά στα πιστεύω μου.
Αλλά είναι και άλλες που μπαίνω και συναντώ τους αντιπάλους ας το πω έτσι και αισθάνομαι από μακριά τον θυμό τους για ένα θέμα και την μισαλλοδοξία τους και μου ανεβαίνει και μένα το αίμα στο κεφάλι! Δυστυχώς...
"Άχρι καιρού..."
- Cecily Anne
Είμαι ΤΡΟΜΕΡΑ περήφανη. Είδε ο ανιψιός μου έναν κακάσχημο και ήρθε και μου είπε "είναι σαν λεμούριος". Και του λέω δεν είναι λεμούριος αυτός είναι το άλλο που σου έμαθα, πώς το είπαμε; "ουρακοτάγκος" μου λέει.
Αυτά είναι.
Σε κάνα μήνα θα ξέρει και τον κοκκινόκωλο.
Αυτά είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τι σημαίνει αυτό μανδαμ;;Cecily Anne έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 18:44Είμαι ΤΡΟΜΕΡΑ περήφανη. Είδε ο ανιψιός μου έναν κακάσχημο και ήρθε και μου είπε "είναι σαν λεμούριος". Και του λέω δεν είναι λεμούριος αυτός είναι το άλλο που σου έμαθα, πώς το είπαμε; "ουρακοτάγκος" μου λέει.
Αυτά είναι.
μη μιλάτε ξενες γλώσσες!!!

- Cecily Anne
Ειναι είδος πιθήκου καλε!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ξεκίνησε να βρέχει εξω κι όταν βρέχει αισθάνομαι απέραντη αγαλλίαση και ξεχνώ ολα μου τα προβλήματα. Πώς εξηγείται αυτό; Παίζει καμμία χημεία;
Απογοήτευση. Περίμενα πως και πως τον γείτονα να γυρίσει ν' ανοίξει το ρούτερ του, γύρισε και απ' ότι αποδυκνύεται μάλλον έχει αλλαξει εταιρία και δε σπάει 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Και γω το ίδιο mec! Έχει χρόνια που το αισθάνομαι αυτό με την βροχή. Δεν ξέρω τί συμβαίνει.
"Άχρι καιρού..."
Φορα κατι αναλαφρο και πηγαινε ζητα λιγη ζαχαρη και τον κωδικο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
δεν γνωρίζω γιατί σας συμβαίνει αλλά
μπορείτε να αλληλοαποκαλείστε pluviophilles
πάντως γενικότερα το νερό λειτουργεί
συνήθως χαλαρωτικά
συνήθως χαλαρωτικά
δεν στέγη αυτό που λες, είναι άστεγο.νύχτα έγραψε: ↑10 Απρ 2018, 01:05δεν γνωρίζω γιατί σας συμβαίνει αλλά
συνήθως χαλαρωτικά
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.