υπερ ή κατα της νομιμοποιησης της φουντας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: υπερ ή κατα της νομιμοποιησης της φουντας;
Κατά φυσικά.
Από τους απλούς χασικλήδες μέχρι τους εμπορούς,όλοι το ίδιο αποκρουστικοί είναι.
Από τους απλούς χασικλήδες μέχρι τους εμπορούς,όλοι το ίδιο αποκρουστικοί είναι.
- blackpaint
οσοι ειναι εναντια στην αποποινικοποιηση της κανναβης, δεν μπορουν να ξεκινησουν την μερα τους πριν το δευτερο καφε, καπνιζουν δυο πακετα, το πρωτο που κανουν μολις γυρισουν απ τη δουλεια ειναι να πιουν ενα τσιπουρο η ενα ουισκι, το βραδυ για να κοιμηθουν κουμπωνουν μισο ζαναξ και δεν θυμουνται πολλα απο το σαββατοβραδο γιατι κατεβασαν πανω απο μιση μπουκαλα.
Κι οι τζογαδόροι μαζί ή οι υπόλοιποι μόνο; Το facebook μετράει ή έχει πάρει άφεση;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτό και η πρε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτο.
Προσωπικα πρεπει να εχω καποια υπερευαισθησια στις ναρκωτικες ουσιες της καναβης γιατι με πιανει εντονη ζαλαδα μολις μυρισω αυτη την αηδια και κανω ολοκληρη μερα να συνελθω. Θα σηκωθω να φυγω απ την Ελλαδα να γλιτωσω απι τη μπαφοβρωμα της.
μην είσαι κομπλεξικός φίλε. εγώ θυμάμαι με μια γλυκιά νοσταλγία τις φορές που την άκουσα όμορφα και με αποστροφή τις φορές που έπαθα κρίση πανικού, αλλά το δεύτερο δεν ακυρώνει το πρώτο. μην βγάζεις άμυνες και αντίδραση. οι άνθρωποι που αγάπησες και σε αγάπησαν κάποτε δεν είναι εχθροί σου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 01:18Αυτο.
Προσωπικα πρεπει να εχω καποια υπερευαισθησια στις ναρκωτικες ουσιες της καναβης γιατι με πιανει εντονη ζαλαδα μολις μυρισω αυτη την αηδια και κανω ολοκληρη μερα να συνελθω. Θα σηκωθω να φυγω απ την Ελλαδα να γλιτωσω απι τη μπαφοβρωμα της.
- blackpaint
δε θελω να κανω τον περιβολαρη στην αθηνα, θελω να βγαινω και ν αγοραζω φουντα α ποοιοτης ελευθερα απο μαγαζι, οπως οταν αγοραζω κρασι απο την καβα. Θελω να χω επιλογες και οχι απλα χυμα φουντα σα να ζω σε κανα βουνο στα ματαλα στο 1970. θελω να μπουν εταιρειες στην αγορα, να ποσοτικοποιηθει και να εξορθολογιστει η παραγωγη και κυριως να υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ τους για καλυτερο και φτηνοτερο και πιο εξειδικευμενο προιον. Θελω να μπαινω σε μαγαζι με πολλα και διαφορετικα φουντοπροιοντα σε προσιτες τιμες και να κανω το σοπινγκ μου σαν ευτυχισμενος καταναλωτης, με μαρκες εγγυηση και χωρις αγχος και καταπιεση. Θεωρω πως μετα απο τοσα χρονια στιγματισμο, αγχος και καταπιεση απο τους ηλιθιους νομους, αυτο ειναι το ελαχιστο που μας χρωσταει η πολιτεια.
Ελεος με τα χωριατικα και τα γεωργικα απωθημενα σας.
Αυτο τωρα το εγραψες υπο την επηρεια;[42] έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 01:31μην είσαι κομπλεξικός φίλε. εγώ θυμάμαι με μια γλυκιά νοσταλγία τις φορές που την άκουσα όμορφα και με αποστροφή τις φορές που έπαθα κρίση πανικού, αλλά το δεύτερο δεν ακυρώνει το πρώτο. μην βγάζεις άμυνες και αντίδραση. οι άνθρωποι που αγάπησες και σε αγάπησαν κάποτε δεν είναι εχθροί σου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 01:18Αυτο.
εγώ το δέχομαι ότι τους θεωρείς αποκρουστικούς κτλ, εσύ πως δέχεσαι και ακούς όλη μέρα την μουσική τους, διαβάζεις τα ποιήματα τους και βλέπεις τις ταινίες τους δεν ξέρω.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 22:55Κατά φυσικά.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αυτοαναφορικά και τεστάροντας την εμπειρία σου στο χώρο που μάλλον είναι 0.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 02:01Αυτο τωρα το εγραψες υπο την επηρεια;[42] έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 01:31μην είσαι κομπλεξικός φίλε. εγώ θυμάμαι με μια γλυκιά νοσταλγία τις φορές που την άκουσα όμορφα και με αποστροφή τις φορές που έπαθα κρίση πανικού, αλλά το δεύτερο δεν ακυρώνει το πρώτο. μην βγάζεις άμυνες και αντίδραση. οι άνθρωποι που αγάπησες και σε αγάπησαν κάποτε δεν είναι εχθροί σου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 01:18
Αυτο.

Γραφω οτι εχω σοβαρη υπερευαισθησια σε αυτο το ναρκωτικο και μου απαντας αλλα ντ αλλων. Πολλες φορες αυτος που το καπνισε εχει φυγει αλλα μενει το ντουμανι στον αερα για ωρα. Κραταω την αναπνοη μου για να μην το εισπνευσω αλλα ειναι αργα. Η ζαλαδα με καταβαλλει.[42] έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 02:11αυτοαναφορικά και τεστάροντας την εμπειρία σου στο χώρο που μάλλον είναι 0.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 02:01Αυτο τωρα το εγραψες υπο την επηρεια;[42] έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 01:31
μην είσαι κομπλεξικός φίλε. εγώ θυμάμαι με μια γλυκιά νοσταλγία τις φορές που την άκουσα όμορφα και με αποστροφή τις φορές που έπαθα κρίση πανικού, αλλά το δεύτερο δεν ακυρώνει το πρώτο. μην βγάζεις άμυνες και αντίδραση. οι άνθρωποι που αγάπησες και σε αγάπησαν κάποτε δεν είναι εχθροί σου.
Μπορείς πάντως να το δηλώσεις στον γιατρό σου αυτό. Θα κάνει θραύση στα ιατρικά συνέδρια.
σοβαρή υπερευαιασθησια στην κανναβη
σοβαρή υπερευαιασθησια στην κανναβη

εντάξει, κι από που κι ως που έχεις αναπτύξει τέτοια απέχθεια γενικά για το σπορ; επειδή απλά δεν αντέχεις τη μυρωδιά;Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2018, 02:15
Γραφω οτι εχω σοβαρη υπερευαισθησια σε αυτο το ναρκωτικο και μου απαντας αλλα ντ αλλων. Πολλες φορες αυτος που το καπνισε εχει φυγει αλλα μενει το ντουμανι στον αερα για ωρα. Κραταω την αναπνοη μου για να μην το εισπνευσω αλλα ειναι αργα. Η ζαλαδα με καταβαλλει.

Απεχθανομαι τη μπαφοκουλτουρα πρωτον. Δευτερον απεχθανομαι να μου επιβαλουν οι μπαφιαρηδες να εισπνεω τους καπνους τους. Θελω να ξεφυγω απο αυτη την κατασταση που εχει δημιουργηθει στην Αθηνα. Ο κοσμος παει μπροστα και εμεις παμε πισω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 3531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
28 Μάιος 2023, 21:01
-
-
Νέα δημοσίευση κατάργηση αρχαίων στα σχολεία υπέρ ή κατά;
από Antipnevma » 28 Μάιος 2023, 16:28 » σε Γλωσσολογία - 746 Απαντήσεις
- 20257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
24 Απρ 2024, 23:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ: Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε ψήφισμα υπέρ του Ισραήλ στον πόλεμο κατά της Χαμάς
από Ίακχος » 26 Οκτ 2023, 09:34 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
26 Οκτ 2023, 09:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο καθηγητής φυσικής Κώστας Φουντάς πρόεδρος του CERN
από Ίακχος » 28 Σεπ 2024, 09:52 » σε Θετικές Επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-