Πουθενά, μου ήρθε η εικόνα να μπαίνει η γιαγιάκα με μαντίλι, να σταυροκοπιέται και να φυλά πόμολα πόρτας και καρέκλες.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Πουθενά, μου ήρθε η εικόνα να μπαίνει η γιαγιάκα με μαντίλι, να σταυροκοπιέται και να φυλά πόμολα πόρτας και καρέκλες.
Ξεπερνώ την προσβολή γιατί έχεις το ακαταλόγιστο.
Η μη απολύμανση μας αφορά όλους αλλα η ερώτηση μιλάει για το αν ειναι ασέβεια η απολύμανση, αυτο ειναι κατι που μόνο οι πιστοί μπορούν να απαντήσουν διότι οι μη πιστοί δεν έχουν καμμία σχέση περι σεβασμού κλπ σε ναούς και θεία...Nandros έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 20:48Ο μεγαλοτράγος δηλώνει: Είναι ύβρις να απολυμαίνονται οι ναοί.ksk έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 20:36Η ερώτηση δεν ειναι αν πρέπει να απολυμαίνονται οι ναοί αλλα αν αυτο ειναι ύβρις, όπως τέθηκε λοιπόν η ερώτηση θεωρώ ότι η απάντηση αφορά μόνο τους πιστούς.Nandros έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 18:38.
Όχι, δεν αφορά μόνο τους ένθερμους θρήσκους, αλλά όλους μας. Οι θείτσες και οι θείτσοι μπαίνουν στην εκκλησία και αρχίζουν να φιλούν τα πάντα, από το πόμολο μέχρι .. ότι θες.
Σίγουρα θα κολλήσουν, γιατί δεν φοβούνται και δεν παίρνουν μέτρα (ο θεός τους σώζει).
Θυμάμαι την ξυλόκοτα που μόλις γύρισε στην Ηλεία από το hadj της στον τόπο των Αβρααμιστών, δήλωσε ότι δεν μας έφεραν αρρώστια, αλλά ευλογία θεού. Και μετά ξέσπασε η επιδημία!
Το να ψοφήσουν μόνο αυτοί, ποσώς μας νοιάζει. Όμως είναι υποψήφιοι φονείς εξ αμελείας και κατά συρροή αθώων ανθρώπων.
Ο τράγος όμως δεν είναι ανόητος, γνωρίζει ότι οι δηλώσεις του είναι επικίνδυνες αλλά τις κάνει, ως επαγγελματίας της θρησκείας που είναι. Αυτός είναι ηθικός αυτουργός εκ προθέσεως και δολίως, σε φόνους κατά συρροήν.
Τα έξοδα απολύμανσης δεν με νοιάζουν. Πληρώνω και εγώ φόρους για πάρα πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με μένα, πχ έξοδα εκπαίδευσης για τα παιδιά των άλλων.
Το αν μαζεύονται σε πλατείες ή σε διαδηλώσεις ή έξω από το μητσοτακαίικο ή αλλού, είναι μη ελεγχόμενο, είναι όλοι τους μαλάκες, αλλά κανείς δεν τους προέτρεψε επίσημα να μαζευτούν.
Μαλακία ως δικαιολογία για να δικαιολογηθεί η άλλη μαλακία.
Το γκρέμισμα ιερών τόπων των άλλων ή την δίωξη τους για την πίστη τους, τα θεωρώ βαρύτατο έγκλημα.
Δεν θα προτρέψω σε εγκλήματα εις βάρος τους, έστω και αν έκαναν και εκείνοι τα ίδια εγκλήματα κάποτε.
.
Όσοι συμφωνούν και ΔΕΝ κάνουν απολύμανση είναι υποψήφιοι φονιάδες κατά συρροήν, αλλά εξ αμελείας.
Ο ίδιος προτρέπει, εκ προμελέτης, τους άλλους να κάνουν τους φόνους.
Η ΜΗ απολύμανση μας αφορά ΟΛΟΥΣ, ένθεους και μη.
Τόσο απλά.
Φταίει η ζέστη, φταίει ο περιορισμός λόγω κορονοϊού ας ηρεμήσουν τα πνεύματα συμφορουμιτες μου και ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά.Nandros έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 21:39.
Πού είσαι ρε Αρίστο;
Κι άλλος απειλεί με μήνυση.
Μαζευτείτε όλοι μπατίρηδες για να πληρώσετε τα δικαστικά ρεφενέ!
Γουστάρω φάση, με το πχόρουμ να γίνεται διάσημο στις εφημερίδες!
Και από λεφτά, δόξα το μακαρονοτέρας, υπάρχουν μπόλικα. Θα το φτάσω μέχρι όσο παίρνει!
ΟΥ μωρή λουλού κι εσύ