Νεα πτωση γεννησεων -6.5% εφερε η καραντινα
Re: Νεα πτωση γεννησεων -6.5% εφερε η καραντινα
Είδα την γενιά μου στο ευρύτερο δημόσιο πως έκανε παιδιά (ένα ή δύο το πολύ τρία). Με βοήθεια από μαμάδες, γιαγιάδες, με καθαρίστριες, νταντάδες, ιδιωτικά νηπιαγωγεία, ιδιωτικές κλινικές. Τώρα έχουν τα χρήματα να τα σπουδάσουν ή να τα στείλουν στο εξωτερικό. Οι φτωχότεροι έκαναν παραδόξως περισσότερα παιδιά.
Αυτά τα βλέπουν οι νεότεροι και σου λένε, εμείς πως θα κάνουμε παιδιά; Στο σπίτι των γονιών μας, με την σύνταξή τους;
Αυτά τα βλέπουν οι νεότεροι και σου λένε, εμείς πως θα κάνουμε παιδιά; Στο σπίτι των γονιών μας, με την σύνταξή τους;
Δεν είναι θέμα περιουσιακής κατάστασης, ο καλομαθημένος άνθρωπος δεν πρόκειται να ξεβολευτεί όσο έντονη κι αν είναι η ανησυχία των αυτόκλητων ποιμένων.
- EKPLIKTIKOS
Ναι μαζι με τις σπουδες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 16:02700 ευρώ το μήνα για τα βασικά; προφανώς δεν είμαι καλός πατέρας
Κατσε βαλτα κατω, τοσα θα σου βγουν.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχω υπολογίσει ότι μόνο για τις πάνες των τριών μου παιδιων έχω ξοδέψει κοντά στα 8000 ευρώ.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 14:50Έτερον εκατερον. Ειναι μαλακια να βάζεις την 20ετια απλα για να βγάλεις ενα εντυπωσιακό νούμερο. Πχ σε μια 20ετια, με τιμή σταθερή στα 4 ευρώ το πακέτο (που πάντα υπάρχει αύξηση αλλά έστω), ένας καπνιστής που κάνει ένα πακέτο τη μέρα θα ξοδέψει 30.000 ευρώ συνολικά. Many such cases, κ μια σοκολάτα τη μέρα να τρως με 1 ευρώ σε 20 χρόνια εντυπωσιακό νούμερο θα βγάλειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 14:38
Γιατί νομίζεις ότι υπάρχει στην πραγματικότητα αυτό το νούμερο; Καμια Αμερικανική μελέτη θα διάβασε, πολλαπλασίασε επί το μαγικά αποψάρα factor κάνοντας καμια πενηνταριά παραδοχές και στρογγυλοποίησε στο 100.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τσακώνονται ή δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον.
Για τους υπόλοιπους που ήταν σε καραντίνα πριν την καραντίνα κανένα πρόβλημα.
Για τους άλλους που ζούσαν μόνοι μονες και γυρνούσαν σαπερα σακατ σαπαν είναι ζόρι
Παιδιά γιοκ
Οικονομια μπαι μπαι
Θα μας κόψει η λορδα και μετα η νειλα
Ρεαλιστικά πάντως θα πρέπει ένα ζευγάρι να είναι λίγο στην κοσμάρα του για να προγραμματίσει εγκυμοσύνη σε περίοδο με τα νοσοκομεία τίγκα, χώρια που η έγκυος είναι ανοσοκατεσταλμένη και έχει εξ ορισμού 1002 προβλήματα με τις όποιες θεραπείες/φάρμακα/εμβόλια.
- EKPLIKTIKOS
I am not impressed.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 16:12
Έχω υπολογίσει ότι μόνο για τις πάνες των τριών μου παιδιων έχω ξοδέψει κοντά στα 8000 ευρώ.
8000 έχω δώσει απο τα 18 μου μέχρι σήμερα μόνο σε κόκα κολες. Όμως το νούμερο σου το θεωρώ υπερβολικό, ίσως παλια να ήταν πιο ακριβές οι πάνες βέβαια, οπότε αν τα παιδιά σου είναι μεγάλα οκ, ίσως δε λες ψέματα. Σήμερα αυτά που λες δεν παίζουν. Το λέω επειδή έχω παιδί που ακομα φοράει πανα.
Κάτσε ρε συ. Τις σπουδές τις έβγαλες 4 χρόνια. Τα 600-700 το μηνα ισχύουν για ένα διάστημα μόνο της 20ετιας, κ δεν ειναι κ απαραίτητο ότι το παιδί θα σπουδάσει σε άλλη πόλη ετσι; παιδί μέχρι το Λύκειο να χρειάζεται 700 ευρώ το μήνα είναι παραπάνω από τα βασικά. Φτανεις αυτά τα νούμερα ευκολα, αλλά με έξτρα

Α) Προσπάθησε να βγάλεις συμπεράσματα από τη δημογραφική πορεία του αρχαίου Σπαρτιατικού πληθυσμού.Κόκκορας έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 14:48δεν ειναι λυση το ανοιγμα των συνορων
ο κορμος παντοτε πρεπει να ειναι εθνικος για λογους κοινωνικης συνοχης και μονο ως συμπληρωμα οι εισροες μεταναστων(ει δυνατον ομορης κουλτουρας)μπορουν να γινουν αποδεκτες
εξαλλου και η μεταναστευση σε ενα κρατος διχως οικονομια εχει κοστος οχι μικροτερο(μανι μανι αυτο της ενταξης)
Β) Δε μιλάω για ένα απλό άνοιγμα συνόρων, μιλάω για οργανωμένο (και γενναίο ασφαλώς) άνοιγμα το οποίο ασφαλώς θα έχει ως στόχο την οικονομική και κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων που θα έρχονται.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Α ) μηλα,πορτοκαλια
β) ουκ αν λαβοις παρα του μη εχοντος
β) ουκ αν λαβοις παρα του μη εχοντος
Δεν φτάνει δηλαδή που εισέρχονται τόσοι, τελείως ξένοι με την ελληνική κουλτούρα, εχθροί της μάλλον και επιδοτούνται, να ανοίξουμε τελείως τα σύνορα. Γνωρίζω πολλές ελληνικές οικογένειες που χρειάζονται σπίτια, χαμηλότερη φορολογία και επιδόματα τέκνων, γιατί όχι και κτήματα, δουλειές. Λιγότερη διαφθορά θα χρειαζόμασταν για να επιστρέψουν οι νεομετανάστες επίσης.
Η επίκληση των οικονομικών δυσκολιών είναι δικαιολογίες. Πότε υπήρχαν περισσότερες οικονομικές δυσκολίες; Το 1954 ή το 1984; Ποτέ γεννιοντουσαν περισσότερα παιδιά;Antares έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 16:57Δεν φτάνει δηλαδή που εισέρχονται τόσοι, τελείως ξένοι με την ελληνική κουλτούρα, εχθροί της μάλλον και επιδοτούνται, να ανοίξουμε τελείως τα σύνορα. Γνωρίζω πολλές ελληνικές οικογένειες που χρειάζονται σπίτια, χαμηλότερη φορολογία και επιδόματα τέκνων, γιατί όχι και κτήματα, δουλειές. Λιγότερη διαφθορά θα χρειαζόμασταν για να επιστρέψουν οι νεομετανάστες επίσης.
Δε λέει κανείς να μην υπάρχουν κίνητρα για τη γέννηση παιδιών αλλά το να περιμένει κανείς ότι θα αλλάξει πραγματικά η κατάσταση με το να δώσεις κάνα επίδομα παραπάνω, είναι εντελώς ανεδαφικό. Έχουμε περάσει προ πολλού από το σημείο που κάτι τέτοιο θα αρκούσε.
- Eθνικοκοινωνιστης
καταλαβατε τωρα ποιος ειναι ο εχθρος σας? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 10,3% μειωση γεννησεων το 2022
από Στρακαστρουκας » 02 Οκτ 2023, 14:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 96 Απαντήσεις
- 2899 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
27 Οκτ 2023, 22:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανάπτυξη που έφερε η ΝΔ στην Ελλάδα με μια εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 22 Νοέμ 2023, 22:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
22 Νοέμ 2023, 23:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το πολύπλευρο φιάσκο για τη Δύση που έφερε ο πόλεμος με τη Ρωσία
από Αρίστος » 04 Οκτ 2023, 08:16 » σε Διεθνής πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 2357 Προβολές
-