Δεν είναι μπαμ και κάτω. Χρειάζεται δευτερόλεπτα που είναι αρκετά.
.
Δεν είναι μπαμ και κάτω. Χρειάζεται δευτερόλεπτα που είναι αρκετά.
Nandros έγραψε: ↑04 Αύγ 2018, 22:13Το μαχαίρι θα συνέχιζε να κόβει και ίσως ακόμα πιο βαθειά, λόγω σύσπασης του χεριού από τους πόνους από τις πλαστικές σφαίρες.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 21:57Μήπως θά μπορούσατε νά μάς πείτε τί θά συνεβαινε αν έριχναν μέ πλαστικές σφαίρες κύριοι ;;Otto Weininger έγραψε: ↑02 Αύγ 2018, 22:21με μαχαίρι στο λαρύγγι που ήδη έχει αρχίσει να κόβει ; Δε νομίζω. Ακόμα και αν δεν είχε αρχίσει να κόβει θέλει headshot ή στο χέρι (ακόμα πιο δύσκολο) ή στην χειρότερη αφοπλισμό με τα χέρια (άλλη κουβέντα αυτό όμως). Αν τον πετύχεις στην πλάτη πχ ακόμα και το τράνταγμα πόνου αρκεί για να κόψει καρωτίδα.
Δεν ξέρω αν διέθεταν τέιζερ.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑04 Αύγ 2018, 22:43Δέν πιστεύω νάχει κάνει κάποιος Κορέα ή Βιετνάμ από τό νήμα .....
Νομίζω κύριοι ότι όταν σέ χτυπάει κάτι πανίσχυρο ......
Δέν σέ " μαζεύει " η σέ " σφίγγει " αλλά σέ " λύνει " σέ " δια λύει " πού λέμε .....
Μέ κάθε επιφύλαξη ένας γιατρός θά μάς έλεγε ίσως ....
η μιά καλή πληροφορία από τό νέτ .....πώς αντιδράς όταν σέ επισκεφθεί σφαίρα .....
Αν σέ γάζωναν στα πόδια ας πούμε ...δέ θά αφηνες τό μαχαιρι .....μπροστά σέ τέτοιο πόνο ;;;;
Εδώ κάτι σού μπσίνει στό μάτι η σέ τσιμπήσει κάτι καί πετάγεσαι σάν παρτσακλό ....
Νάνδρος
έχεις δεί πώς σε παραλύει τό τέηζερ ;;;
Αν όχι πού μάλλον ...... αιντε δές στό νέτ .....
Καί έχουν καί πιστόλες ρεύματος ..........
Περιμένουμε τήν σοφή απάντηση .......Είθε .......
δεν εχει ουτε ευθυβολια, ουτε καταλληλο βεληνεκες για τη συγκεκριμμενη φαση.
Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Αύγ 2018, 08:11δεν εχει ουτε ευθυβολια, ουτε καταλληλο βεληνεκες για τη συγκεκριμμενη φαση.
χρησιμοποιησαν στην αρχη μη θανατηφορο οπλο. κατι σαν αυτο με τις πλαστικες σφαιρες που λες παραπανω.
μπορεις να μας πεις, αν δεν το χρησιμοποιουσαν, και του επαιζαν απ την αρχη με κανονικα μπιστολια η/και ακομη πιο βαρυ οπλισμο τι θα συνεβαινε;
φαινεται οτι ενω προτεινεις λιγοτερη βια απο τους αστυνομικους, στη συγκεκριμμενη φαση, η λυση ηταν περισσοτερη και πιο αμεση βια. αν πρεπει να κατηγορηθουν για κατι, ειναι που δεν τον ξαπλωσαν με το που διαπιστωσαν οτι κραταει μαχαιρι και δεν το αφηνε.