ΤΣΕ ☭
- Golden Age
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: ΤΣΕ ☭
Προσωπικά η πρώτη μου πνευματική αφύπνιση,το πρώτο "διανοητικό χαστούκι" που έφαγα στη ζωή μου,ήταν όταν βρέθηκα σε ένα reggae live όπου μεταξύ άλλων acts θα βλέπαμε και τους U-Roy/junior Murvin και συνειδητοποίησα σε ανύποπτη στιγμή πως ήμουν κυριολεκτικά περιτριγυρισμένος από άτομα με μπλούζες Τσε,ήταν πολλοί και ήταν και διαφορετικοί μεταξύ τους.Είπα μέσα μου πως δεν είναι δυνατόν να ανήκω στον ίδιο χώρο με άτομα που τους διακρίνει τόσο χαμηλό γούστο στην ένδυση.
Αν συνδυάζεται και με βερμούδα,κλαύτα Χαράλαμπε.
Αν συνδυάζεται και με βερμούδα,κλαύτα Χαράλαμπε.
Φυσικά, είμαστε με τη βία των εργατών να προασπίσουν το δικαιωμα τους δεν είμαστε με τη βία των εκμεταλλευτών.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 23:36Αν κάποιος σε καπιταλιστική χώρα πρότεινε για τους νέους το "μελέτη, δουλειά και όπλο" θα ουρλιάζατε για ανελευθερία και για μιλιταρισμό. Όταν όμως πρόκειται για πρόταση του Γκεβάρα, ενθουσιάζεστε. Άραγε θα μπορούσατε να το αντέξετε;
-
Να φοράς στη μέση πουλόβερ είναι όντως έγκλημα. Στηρίζουμε Τσε.
Η μπορεί να άκουγαν γκραντζ, το ίδιο κάνει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Golden Age
Η...εργατιά:Fluffy έγραψε: ↑15 Ιουν 2022, 06:50Φυσικά, είμαστε με τη βία των εργατών να προασπίσουν το δικαιωμα τους δεν είμαστε με τη βία των εκμεταλλευτών.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 23:36Αν κάποιος σε καπιταλιστική χώρα πρότεινε για τους νέους το "μελέτη, δουλειά και όπλο" θα ουρλιάζατε για ανελευθερία και για μιλιταρισμό. Όταν όμως πρόκειται για πρόταση του Γκεβάρα, ενθουσιάζεστε. Άραγε θα μπορούσατε να το αντέξετε;
Rich kid of Communism: Fidel Castro's model grandson flashes his wealth and love of the high life on Instagram as he travels the world

Αγαπητοί Χιλντίτα, Αλεδίτα, Καμίλο, Σέλια και Ερνέστο,
Εάν διαβάζετε αυτό το γράμμα είναι επειδή δεν είμαι πλέον μαζί σας. Κανονικά δεν θα με θυμάστε και οι μικρότεροι (από σας) δεν θα με γνωρίζετε καθόλου. Ο πατέρας σας ήταν ένας άνθρωπος που έδρασε με βάση τα πιστεύω του και ήταν σίγουρα πιστός στις αντιλήψεις του.
Μεγαλώστε ως καλοί επαναστάτες. Μελετήστε σκληρά ώστε να εντρυφήσετε στην τεχνολογία, η οποία μας επιτρέπει να δαμάσουμε τη φύση. Να θυμάστε ότι η επανάσταση είναι το σημαντικό – και ο καθένας από εμάς μόνος δεν αξίζει τίποτα.
Πάνω απ' όλα, να είστε πάντα σε θέση να νιώσετε βαθιά οποιαδήποτε αδικία συμβαίνει εναντίον οποιουδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο γνώρισμα σε έναν επαναστάτη.
Για πάντα παιδιά μου. Ακόμη ελπίζω να σας ξαναδώ. Ένα μεγάλο φιλί και μια μεγάλη αγκαλιά από το μπαμπά»
Εάν διαβάζετε αυτό το γράμμα είναι επειδή δεν είμαι πλέον μαζί σας. Κανονικά δεν θα με θυμάστε και οι μικρότεροι (από σας) δεν θα με γνωρίζετε καθόλου. Ο πατέρας σας ήταν ένας άνθρωπος που έδρασε με βάση τα πιστεύω του και ήταν σίγουρα πιστός στις αντιλήψεις του.
Μεγαλώστε ως καλοί επαναστάτες. Μελετήστε σκληρά ώστε να εντρυφήσετε στην τεχνολογία, η οποία μας επιτρέπει να δαμάσουμε τη φύση. Να θυμάστε ότι η επανάσταση είναι το σημαντικό – και ο καθένας από εμάς μόνος δεν αξίζει τίποτα.
Πάνω απ' όλα, να είστε πάντα σε θέση να νιώσετε βαθιά οποιαδήποτε αδικία συμβαίνει εναντίον οποιουδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο γνώρισμα σε έναν επαναστάτη.
Για πάντα παιδιά μου. Ακόμη ελπίζω να σας ξαναδώ. Ένα μεγάλο φιλί και μια μεγάλη αγκαλιά από το μπαμπά»
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Το γράμμα αυτό αποτυπώνει στο προσωπικό ύφος του τσε την παρακάτω γενίκευση:
Πασιφάη έγραψε: ↑09 Οκτ 2021, 13:58Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ φέρνω στο νου μου το ταξίδι του Τσε με τον Γκρανάδο, πάνω στην πεντακοσάρα Norton, τη λεγόμενη ''Poderosa'', που σημαίνει δυνατή. Όταν διέσχισαν τη Νότιο Αμερική το 51'. Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει κάπου μια ρέπλικα, σε μουσείο στην Αργεντινή. Τεσπα.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Ο Κασιδιαρης τι λέει για τον Τσε Γκεβάρα;Golden Age έγραψε: ↑10 Οκτ 2021, 06:40Πάλι έχουμε αφιέρωμα στον σταλινικό ανθρωποχασάπη;
Τις ανθρωποσφαγές που έκανε το σταλινικό τσακάλι, δεν δικαιούται να τις καπηλεύεται ούτε το ΚΚΕ, ούτε καμμιά αριστερή γκρούπα. Ανήκουν γενικά στον κομμουνισμό.
Ειναι fake η φωτο, βγαζει ματι

“The photo was taken of a theatrical demonstration taking place on Emory’s campus to raise awareness of humanitarian crises created by war in El Salvador and Guatemala and of US military involvement in that war,” he said, “It was entitled ‘Guerilla Theater’ but It was not theatrical production, per se.”
https://www.snopes.com/fact-check/che-g ... ing-women/
https://factcheck.afp.com/no-not-photo- ... he-guevara
https://www.youtube.com/shorts/Za8zeJY4740Jolly Roger έγραψε: ↑04 Δεκ 2021, 08:39είχε καλό δάσκαλο όμωςObi Wan Iakobi έγραψε: ↑09 Οκτ 2021, 22:34Γυπινγκ ο muerte!Jolly Roger έγραψε: ↑09 Οκτ 2021, 22:31μαθήματα γύπινγκ 12:44 και 28:05
ήταν μεγάλος γυψ ο κομαντάντε
και στο γύπινγκ
και στο πατρίδα ή θάνατος