Αντε γεια!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντε γεια!
O Volk φαίνεται από την αρχή ότι είναι ακραίο fuckboi, πάρα τις ατελείωτες incel μαλακίες που σπαμμάρει εδώ μέσα I guess;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Μιας και εκανες και διαπιστωση για το τι ειμαι.
Θες να παιξουμε ενα παιχνιδι;
Θες να ερθεις ενα μηνα μαζι, καθε μερα, ολη μερα ολη νυχτα. Απλα να παρατηρεις ωστε να εχεις πληρη γνωση του τι παιζει και μετα το περας του μηνα, να ερθεις παλι εδω να στησεις ενα νημα και να γραψεις απλα την αληθεια που ειδες απο κοντα.
Τι λες;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Θεωρω οτι γνωριζεις αναγνωση.

μη ξηγιεσαι ετσι
αφου δε θα το σπρωξεις εσυ το εργαλειο
κανε μια πασα
Δεν εχω την αδεια της κοπελας για κατι τετοιο τυπε.
Εχω άγνωστες λέξεις. Τι είναι fuckboy?
Υγ δεν τον κόβω για incel.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τιποτα δεν εγινεVolk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:24Ας χαλασε, και τι εγινε;panos291 έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:42Εντάξει αυτο το "δεν σημειωνω ονοματα σε λιστα" ηταν λιγακι αχρειαστο και σου χαλασε την δουλειά. Παντως είχε πλακα.
Ενα παρομοιο μου ειχε τυχει παλιοτερα με ξενη που μετα απο φιλιά κλπ στο πρωτο ραντεβού, μου ειπε οτι δεν ειναι της πρώτης βραδιάς. Την ρώτησα αν ειναι της δεύτερης και με παρατησε επισης
Οτι μου ρθε ειπα να αλλαξω κουβεντα αλλα δεν, επεμενε!

Παντως η κοπελια ειναι τρελη. Δεν τον ρωτας τον αλλον στο πρώτο ραντεβού με ποσους/ποσες εχει παει και να επιμένεις κιολας.
Ενώ ξέρω γω στο 5ο τον/την ρωτάςpanos291 έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 23:00Τιποτα δεν εγινεVolk έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 22:24Ας χαλασε, και τι εγινε;panos291 έγραψε: ↑07 Ιουν 2022, 21:42Εντάξει αυτο το "δεν σημειωνω ονοματα σε λιστα" ηταν λιγακι αχρειαστο και σου χαλασε την δουλειά. Παντως είχε πλακα.
Ενα παρομοιο μου ειχε τυχει παλιοτερα με ξενη που μετα απο φιλιά κλπ στο πρωτο ραντεβού, μου ειπε οτι δεν ειναι της πρώτης βραδιάς. Την ρώτησα αν ειναι της δεύτερης και με παρατησε επισης
Οτι μου ρθε ειπα να αλλαξω κουβεντα αλλα δεν, επεμενε!
Παντως η κοπελια ειναι τρελη. Δεν τον ρωτας τον αλλον στο πρώτο ραντεβού με ποσους/ποσες εχει παει και να επιμένεις κιολας.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σιγουρα παντως δεν βοηθαει εναν αδερφο να σπρωξει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 558 Προβολές