Πεταξε το ριπερ πιο πριν σε Ρωσικο εναεριο χωρο;Orion22 έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 17:06meetThor έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 17:03Χελοου,πετουσε σε διεθνη εναεριο χωρο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 19:45Λογικό. Οι ΗΠΑ από ότι ξέρω δεν έχουν κάποια σχέση με τη μαύρη θάλασσα. Είναι σα να λέμε πως οι Αμερικανοί έριξαν ρωσικό drone λίγο έξω από τη Φλόριντα.
Και αν πετουσε ρωσικο ντροουν εξω απ'τη Φλοριντα σε ΔΕΧ οι αμερικανοι δεν θα ειχαν το δικαιωμα να το καταρριψουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 16:58Nα θυμίσω πάντως το προηγούμενο που δημιουργήθηκε και με το κινεζικό μπαλόνι. Μπορείς να καταρρίψεις κάτι σε international airspace, αρκεί ΠΡΙΝ να ήταν σε national airspace. Δεν ξέρω αν είναι σχετικό, απλα θυμίζω ότι αυτός είναι ο νέος κανόνας.NewModelArmy έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 10:40
International airspace λεμε,και η Παπουα-Νεα Γουινεα αμα γουσταρει στελνει drones εκει χωρις να της πει κανενας κατι.Εγω χαιρομαι με τετοιες ειδησεις παντως,οδηγουν συντομοτερα σε αμεσοτερη παρεμβαση του θειου Τζο
Ρωσικο SU-27 "κατέρριψε" Αμερικανικο Drone στη Μαυρη Θαλασσα
Re: Ρωσικο SU-27 "κατέρριψε" Αμερικανικο Drone στη Μαυρη Θαλασσα
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna

On March 15, at the initiative of the American side, telephone talks were held between the Minister of Defense of the Russian Federation, Army General Sergei Shoigu and the Minister of Defense of the United States of America Lloyd Austin
The main attention was paid to the exchange of views on the causes and consequences of the incident with the crash of an unmanned aerial vehicle of the United States on March 14 in the Black Sea.
Sergei Shoigu pointed out that the cause of the incident was the actions of the United States for non-compliance with the flight restriction zone declared by the Russian Federation, established in connection with a special military operation, as well as increased intelligence activities against the interests of the Russian Federation.
It was noted that the flights of American strategic unmanned aerial vehicles off the coast of Crimea have a provocative nature, which creates prerequisites for an escalation of the situation in the Black Sea zone.
The Russian Federation is not interested in such a development of events, but it will continue to respond proportionately to all provocations. At the same time, the major nuclear powers should act as responsibly as possible, including maintaining military communication channels to discuss any crisis situations.
As per AZgeopolitics on Telegram
- dna replication
- dna replication
άνθρωπος εναντίον μηχανής 1-0
-
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το ιδιο βιντεο εχει βαλει και απο πανω. Δεν διαβαζετε τα προηγουμενα ποστς?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Σε μερικους πρεπει να πατησω "Εμφανιση δημοσίευσης ", οποτε η απάντηση για το συγκεκριμένο ειναι -πλεον - οχι.
Πως γίνεται αυτό; Θέλω και εγώ!talaipwros έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 13:25Σε μερικους πρεπει να πατησω "Εμφανιση δημοσίευσης ", οποτε η απάντηση για το συγκεκριμένο ειναι -πλεον - οχι.
-
Πατας το προφιλ τους και πατας προσθηκη "αορατου" μέλους.GoBzi έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 14:46Πως γίνεται αυτό; Θέλω και εγώ!talaipwros έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 13:25Σε μερικους πρεπει να πατησω "Εμφανιση δημοσίευσης ", οποτε η απάντηση για το συγκεκριμένο ειναι -πλεον - οχι.
Δεν ειναιβ τελειως αόρατο αλλα ειναι μια σημαντικη βελτιωση.
Πάντως στο βίντεο από το drone φαίνεται να έχει στραβωσει ελάχιστα η προπέλα, οπότε παίζει να ακούμπησαν παρά να πέταξε κάτι το SU-27.
γνωρίζουμε από που πέταξε το drone?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Οποτε σε Διεθνη Εναέριο Χωρο κατι ρώσικο θα ριξουν και οι Αμερικάνοι τον επομενο καιρο ως αντίποινα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker
07 Αύγ 2024, 13:37
-
-
Νέα δημοσίευση Το αμερικανικό Τσερνομπίλ με τους χιλιάδες νεκρούς
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 21 Ιούλ 2024, 15:14 » σε Ιστορία - 15 Απαντήσεις
- 555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
03 Δεκ 2024, 18:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το «άγνωστο» ταξίδι... του Χαρίλαου στο «αμερικάνικο όνειρο»
από Frappezitis » 03 Ιουν 2023, 07:55 » σε Ιστορία - 4 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
03 Ιουν 2023, 10:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύλληψη δύο Τούρκων στον Πόρο - Επιτηρούσαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις με drone
από Ερμής » 18 Σεπ 2023, 13:43 » σε Εθνικά Θέματα - 57 Απαντήσεις
- 1988 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
23 Σεπ 2023, 09:11
-