Η Ελένη είναι ωραίο μωρό, όπως και έχει περάσει πολλά, άρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και υπομονετικοί.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:53Πολλοί πάντως πιστεύουν ότι το αντίστοιχο με τον Κατρουγκαλο στοιχισε πολύ στον σύριζα. Δεν ξέρω αν ισχύει κ δεν είναι αυτό το θέμα, εμένα μου φάνηκε πολύ απροετοιμαστη η Χρονοπουλου. Δηλαδή τη ρώτησε ο άλλος ευθέως ποιους φόρους θα αυξήσετε και δεν μπορούσε καν να σκεφτεί τι να απαντήσει
"Θ' αυξήσουμε τους φόρους οι οποίοι πλήττουν τη μεσαία τάξη"
-
Re: "Θ' αυξήσουμε τους φόρους οι οποίοι πλήττουν τη μεσαία τάξη"
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
αν προσέξεις στο βιντεάκι η τύπισσα ΔΙΑΒΑΖΕ τις απαντήσειςGreen Dragon έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 16:05Το ερώτημα είναι αν ο απροετοίμαστος ήταν η Χρονοπούλου που δεν διάβασε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ή το ΠΑΣΟΚ που δεν είχε φτιάξει ποτέ πρόγραμμα για να το διαβάσει η Χρονοπούλου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:53Πολλοί πάντως πιστεύουν ότι το αντίστοιχο με τον Κατρουγκαλο στοιχισε πολύ στον σύριζα. Δεν ξέρω αν ισχύει κ δεν είναι αυτό το θέμα, εμένα μου φάνηκε πολύ απροετοιμαστη η Χρονοπουλου. Δηλαδή τη ρώτησε ο άλλος ευθέως ποιους φόρους θα αυξήσετε και δεν μπορούσε καν να σκεφτεί τι να απαντήσει

Έχει έρθει με την φόρα του ευρωτρωκτικού.
Διαβάζει την παπαριά που της έγραψαν κατι άλλα σουργελα σαν αυτή και περιμένει το χειροκρότημα από τους υπόλοιπους και πάει στο επόμενο.
Μπλοκάρουν όταν είναι να διαχειριστούν ερώτηση εκτός σεναρίου.
εκεί αρχίζουν τα χαμόγελα αμηχανίας (κυριολεκτικά ανεγκέφαλοι όπως όλοι της ομοταξίας, από χατζηδάκη μέχρι μπορέλ)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
-
- taxalata xalasa
Έχει τελειώσει την ανωτάτη σχολή Γλάστρονοστρ.Orion22 έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 16:26αν προσέξεις στο βιντεάκι η τύπισσα ΔΙΑΒΑΖΕ τις απαντήσειςGreen Dragon έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 16:05Το ερώτημα είναι αν ο απροετοίμαστος ήταν η Χρονοπούλου που δεν διάβασε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ή το ΠΑΣΟΚ που δεν είχε φτιάξει ποτέ πρόγραμμα για να το διαβάσει η Χρονοπούλου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:53Πολλοί πάντως πιστεύουν ότι το αντίστοιχο με τον Κατρουγκαλο στοιχισε πολύ στον σύριζα. Δεν ξέρω αν ισχύει κ δεν είναι αυτό το θέμα, εμένα μου φάνηκε πολύ απροετοιμαστη η Χρονοπουλου. Δηλαδή τη ρώτησε ο άλλος ευθέως ποιους φόρους θα αυξήσετε και δεν μπορούσε καν να σκεφτεί τι να απαντήσεικαι στις δυο εκπομπές
Διαβάζει την παπαριά που της έγραψαν κατι άλλα σουργελα σαν αυτή και περιμένει το χειροκρότημα από τους υπόλοιπους και πάει στο επόμενο.
εκεί αρχίζουν τα χαμόγελα αμηχανίας (κυριολεκτικά ανεγκέφαλοι όπως όλοι της ομοταξίας, από χατζηδάκη μέχρι μπορέλ)
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Τουλάχιστον 45% θα πάρει ο Κυριάκος. Κρατήστε το ποστ.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Φαίνεται αυτή είναι η μοίρα του πολιτικού συστήματος. Μέσα στην γενικότερη παρακμή και αυξανόμενη αστάθεια, οι άξιοι προτιμούν να μην βάλουν το κεφάλι τους στην καρμανιόλα και πολύ καλά κάνουν, αν θες την γνώμη μου. Οπότε μένουμε με υλικά β' διαλογής, ανάλογα των ψηφοφόρων. Στο κάτω κάτω αυτή είναι και η σωστή αντιστοιχία.Orion22 έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 16:26αν προσέξεις στο βιντεάκι η τύπισσα ΔΙΑΒΑΖΕ τις απαντήσειςGreen Dragon έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 16:05Το ερώτημα είναι αν ο απροετοίμαστος ήταν η Χρονοπούλου που δεν διάβασε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ή το ΠΑΣΟΚ που δεν είχε φτιάξει ποτέ πρόγραμμα για να το διαβάσει η Χρονοπούλου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:53Πολλοί πάντως πιστεύουν ότι το αντίστοιχο με τον Κατρουγκαλο στοιχισε πολύ στον σύριζα. Δεν ξέρω αν ισχύει κ δεν είναι αυτό το θέμα, εμένα μου φάνηκε πολύ απροετοιμαστη η Χρονοπουλου. Δηλαδή τη ρώτησε ο άλλος ευθέως ποιους φόρους θα αυξήσετε και δεν μπορούσε καν να σκεφτεί τι να απαντήσεικαι στις δυο εκπομπές
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν πάρει 45% δεν θ' αποφύγουμε τον ερντογανισμό. Και για να λέμε την αλήθεια, θα ήταν πειρασμός για τον οποιονδήποτε κάτι τέτοιο, δηλαδή τεράστιο ποσοστό επιπέδου μεταπολίτευσης και ξεδοντιασμένη αντιπολίτευση.
taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 16:52Έχει τελειώσει την ανωτάτη σχολή Γλάστρονοστρ.SpoilerShowOrion22 έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 16:26αν προσέξεις στο βιντεάκι η τύπισσα ΔΙΑΒΑΖΕ τις απαντήσειςGreen Dragon έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 16:05
Το ερώτημα είναι αν ο απροετοίμαστος ήταν η Χρονοπούλου που δεν διάβασε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ή το ΠΑΣΟΚ που δεν είχε φτιάξει ποτέ πρόγραμμα για να το διαβάσει η Χρονοπούλου.και στις δυο εκπομπές

αφήνω και το gifακι

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
Φορομπηχτισμος αφού.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Το φοβερό είναι το υφάκι με το οποίο συμπεριφέρονται οι "επιχειρηματίες" (γέλια κοινού), "θέλετε να μας κάνετε Σοβιετία" ενώ η αλήθεια είναι ότι σε οποιαδήποτε σοβαρή καπιταλιστική χώρα θα είχαν μπει φυλακή για τουλάχιστον δέκα διαφορετικούς λόγους ΚΑΙ θα χρώσταγαν τριπλάσιους φόρους.
ειχε πει οτι θα μειωνε σταδιακα και ισως καταργουσε το τελος επιτηδευματος στους ελ.επαγγελματιες
ψεμα αφου το διατηρησε ατοφιο και οχι μονον αυτο αλλα δεν ειναι καν στα σκαρια της επομενης τετραετιας να το κανει, τουλαχιστον τωρα ειναι πιο ελικρινεις
επισης αυξησε στους ελ.επαγγελματιες τις ασφλιστικες εισφορες ενα 10%, δεν ειναι φορος αλλα στην τσεπη του επαγγελματια δεν κανει και ιδιαιτερη διαφορα η διακριση αφου παλι για λεφτα προκειται
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
αυτο ακριβως, η τυπισσα πληρωσε την ελλειψη εμπειριας στο να υπεκφευγει να απαντησει ερωτηση δημοσιογραφου απαντωντας αλλα αντι αλλων, ο,τι κανει δηλ. ενας πολιτικος σχετικα ψημενοςGreen Dragon έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 16:05Το ερώτημα είναι αν ο απροετοίμαστος ήταν η Χρονοπούλου που δεν διάβασε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ή το ΠΑΣΟΚ που δεν είχε φτιάξει ποτέ πρόγραμμα για να το διαβάσει η Χρονοπούλου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:53Πολλοί πάντως πιστεύουν ότι το αντίστοιχο με τον Κατρουγκαλο στοιχισε πολύ στον σύριζα. Δεν ξέρω αν ισχύει κ δεν είναι αυτό το θέμα, εμένα μου φάνηκε πολύ απροετοιμαστη η Χρονοπουλου. Δηλαδή τη ρώτησε ο άλλος ευθέως ποιους φόρους θα αυξήσετε και δεν μπορούσε καν να σκεφτεί τι να απαντήσει
απο την αλλη και οι δημοσιογραφοι ξερουν να θετουν συγκεκριμενες ερωτησεις οποτε και σε οποιον τους καβλωσει (ή μαλλον οποτε τους το υποδεικνυουν οι προισταμενοι τους), αλλιως γενικες ερωτησεις και διχως να επιμενουν για σαφη απαντηση
- taxalata xalasa
Ντροπή σου! Εσύ πρέπει να στηρίξεις την ΝΙΚΗ. Τι σόι Χριστιανός είσαι ; Με τους παιδεραστές;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα αυξήσουμε τους φόρους που πλήττουν τη μεσαία τάξη!
από Frappezitis » 30 Μάιος 2023, 07:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
30 Μάιος 2023, 08:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στα εκατό χιλιάρικα η μεσαία τάξη και μειωση φορων!!!
από talaipwros » 23 Μάιος 2024, 14:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 2982 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
01 Ιουν 2024, 14:51
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Νοέμ 2024, 14:48
-
-
Νέα δημοσίευση Δαγκωνιάρηδες λαγοκέφαλοι πλήττουν τοντουριζμό και την αλιείαμας!
από Kauldron » 17 Ιουν 2024, 12:55 » σε Ζώα & άνθρωπος - 28 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
18 Ιουν 2024, 17:44
-