ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 12:39Αυτό που μ' αρέσει μ' εσάς, είναι ότι θεωρείτε μαγκιά το κοπυπάστε των δικών μου εκφράσεων.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 12:33Πιστεύεις ότι δεσμευω χώρο από τα πμ μου για να σχολιάσω εσένα;είσαι εκτός πραγματικότητας, καλό μου. Στο τι θα έκανες εσύ δεν απάντησες, στο πόσο αόριστο είναι μια φωτό να κεντραρει ή όχι σε πρόσωπο δεν απάντησες, Σάλτα επισκεψου τωρα. Θα ασχοληθώ πάλι μαζί σου σε 24 ώρες.
Είναι κι αυτό μια ακόμη από τις αχίλλειες πτέρνες σας, που σίγουρα ξέρω να ταράζω.
Έτσι δεν είναι προχωκαγκουράκια μου;
Εμένα αυτό που μου αρέσει σε κάθε είδους ελληναρα είναι όταν δυσφορεί όταν τρώει στην μάπα αυτά που θεωρεί αυτονόητα να τρώνε στην μαπα οι άλλοι. Όπως ο ναζουλινος απολαμβάνει να στρώνει αναπαυτικά τον κώλο της στο κάθισμα του συνοδηγού όταν ο ουρακοτάγκος τραμπουκιζει κόσμο, αλλά αν τραμπουκιζει αυτήν γίνεται κακος. Έτσι και εσύ, μου το παίζεις ελεύθερο ακομπλεξαριστο πλάζμα αλλά αν σε φωτογράφιζε κανένας στον δρόμο με το γκομενετο, θα τον κυνηγούσες. Οκ έχεις ένα γυναικείο ένστικτο που σε κάνει να μυρίζεις την ευτυχία και την δυστυχία αλλά ως εκεί. Μια ψηλομυτα σαλεμενη θα μείνεις. Οι εκφράσεις σου είναι τέλειες